Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άννα, 29 ετών: Το παιδί μου είναι του εραστή μου. Τώρα που αρρώστησε η γυναίκα του, θα τον διεκδικήσω

Η αληθινή εξομολόγηση που σοκάρει!

9 Οκτωβρίου 2019 15:07
Άννα, 29 ετών: Το παιδί μου είναι του εραστή μου. Τώρα που αρρώστησε η γυναίκα του, θα τον διεκδικήσω

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Άννας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 29χρονη Άννα παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια με κάποιον που δεν αγαπούσε αλλά από ανάγκη γιατί έμεινε έγκυος από τον παντρεμένο εραστή της. Τώρα που αρρώστησε η γυναίκα του και είναι στο νοσοκομείο, θέλει να τον διεκδικήσει.

Δείτε την συνέχεια στο βίντεο του Athensmagazine.gr που ακολουθεί:

Σοφία, 34 ετών: Θέλω να παντρέψω τον εραστή μου με την μητέρα μου για να κληρονομήσω την περιουσία του

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία, 34 ετών, είναι παντρεμένη 11 χρόνια με τον άντρα της. Τα οικονομικά τους ποτέ δεν ήταν καλά. Πρόσφατα έπιασε δουλειά σε ένα μινι μαρκετ και ήρθε πολύ κοντά με τον εργοδότη της ο οποίος την στηρίζει οικονομικά. Εκείνη τώρα θέλει να τον παντρέψει με την μητέρα της για να κληρονομήσει την περιουσία του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Λένα, 34 ετών: Τα έχω με τον άντρα της φίλης μου και στήνω παγίδα στον δικό μου για να τον χωρίσω

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο του Athensmagazine.gr:

Βούλα, 31 ετών: Τα έχω με τον σύντροφο της μητέρας μου και θέλω να του κάνω παιδί, εκείνη δεν μπορεί

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Βούλας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η μητέρα της 31χρονης Βούλας την είχε κάνει στα 20 της χρόνια χωρίς να παντρευτεί με τον πατέρα της Βούλας και μάλιστα σταμάτησαν να έχουν και σχέση. Εφόσον, δεν είχε σχέση πλέον με τον πατέρα της Βούλας, η μητέρα της, έκανε σχέσεις με άλλους συντρόφους και τους έφερνε και στο σπίτι. Γύρω στα 26 η Βούλα έκανε την πρώτη της σχέση η οποία κράτησε 4 χρόνια. Όταν χώρισε η Βούλα, η μάνα της ήταν 50 χρονών και με έναν άντρα 12 χρόνια μικρότερό της. Ο άντρας της μητέρας της βοήθησε την Βούλα πολύ στον χωρισμό. Η Βούλα γοητεύτηκε από αυτόν και κατέληξαν τα τελευταία δύο χρόνια να κάνουν σχέση. Τώρα η Βούλα θέλει να κάνει παιδί με αυτόν τον άντρα μιας και η μάνα της δεν μπορεί.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σοφία, 32 ετών: Παντρεύομαι τον πρώην της αδελφής μου - Θα της στείλω προσκλητήριο για να την πληγώσω!

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σοφίας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 32χρονη Σοφία έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια με τον πρώην σύζυγο της αδερφής της. Μένει σε άλλη πόλη με τον σύντροφό της όποτε η οικογένειά της και κυρίως η αδερφή της δεν ξέρουν ότι έχει σχέση με αυτόν τον άνθρωπο. Ο Σοφία και ο πρώην της αδερφής της αποφάσισαν να παντρευτούν και η Σοφία θέλει να στείλει προσκλητήριο στην αδερφή της για να την πληγώσει που δεν συγχώρεσε τον πρώην της και δεν τον δέχτηκε πίσω όταν είχε την ευκαιρία.

Δείτε την αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μπέτυ, 29 ετών: Ο σύντροφός μου παντρευόταν κρυφά, ενώ είχε πει ότι θα πάει σινεμά

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Μπέτυ, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 29χρονη Μπέτυ έχει σχέση με έναν άνθρωπο, τον οποίο γνώρισε μέσω της δουλειάς της. Ο σύντροφός της είναι 37 ετών και οικονομικά άνετος καθώς έχει την δικιά του εταιρία. Ο σύντροφος της Μπέτυς, της είπε ότι ένα χρόνο πριν την γνωρίσει είχε κάνει σχέση με μεγαλύτερη του γυναίκα, που του την είχε γνωρίσει η αδερφή του. Δήλωσε πως το είχε κάνει αυτό για να μην χαλάσει το χατίρι της οικογένειάς του και ότι θα χώριζε μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε η Μπέτυ, του έδωσε τη διορία που θέλει μέχρι να χωρίσει με την μεγαλύτερη γυναίκα. Η Μπέτυ έμαθε από μία κοπέλα από την εταιρία του συντρόφου της ότι εκείνος παντρεύτηκε, ενώ είχε πει ψέματα ότι είχε πάει σινεμά. Η Μπέτυ του είπε ότι το ξέρει και εκείνος απάντησε ότι δεν πρέπει να την νοιάζει ότι παντρεύτηκε γιατί το έκανε σαν χάρη στην αδερφή του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Φένια, 29 ετών: Περιμένω παιδί από τον άντρα της ξαδέρφης μου

Δείτε την αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Σταματίνα, 36 ετών: Τα είχα με τον φίλο του γιου μου και με χώρισε. Θέλω να τον κάνω να ζηλέψει

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Σταματίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η 36χρονη Σταματίνα είχε ερωτικές σχέσεις με τον φίλο του γιου της που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος του. Μετά από λίγο καιρό την παράτησε για μια μικρότερη κοπέλα και εκείνη για να τον κάνει να ζηλέψει θέλει να πλησιάσει ερωτικά τον τρίτο φίλο της παρέας του παιδιού της.

Δείτε την σημερινή αληθινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share