Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο;

Μήπως για αυτό δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις σας;

24 Σεπτεμβρίου 2019 10:49
Ποια είναι τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο;

Απορείτε γιατί δεν πετυχαίνουν οι σχέσεις σας και ποια είναι τα λάθη που κάνετε; Δείτε ποια είναι τα συχνότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο!

Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση, ωστόσο συχνά κάνουν εξαρχής λάθος επιλογές, καθώς ελκύονται από άνδρες που είναι δύσκολο να μείνουν πιστοί σε μακροχρόνιες σχέσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι!

Σωματική έλξη. Αν και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δεν μένουν ασυγκίνητοι από την ωραία εξωτερική εμφάνιση, η αλήθεια είναι ότι η επιλογή ενός συντρόφου με βάση την εξωτερική του εμφάνιση σπανίως αποτελεί εγγύηση μακροχρόνιας σχέσης. Με άλλα λόγια αν οι γυναίκες ψάχνουν για μακροπρόθεσμες, σταθερές σχέσεις ίσως θα ήταν καλύτερο να στραφούν σε λιγότερο ελκυστικούς άνδρες. Σύμφωνα με έρευνες οι πολύ ελκυστικοί και σωματώδεις άνδρες ενδέχεται να είναι και πιο άπιστοι. Επιπλέον είναι πιο πιθανό να χωρίσουν τις συντρόφους τους ίσως γιατί είναι λιγότερο ικανοί να αντισταθούν στην προοπτική να συνάψουν σχέσεις με νέες πιθανές συντρόφους.

Γυναίκες σύντροφος

Ερωτικές φωνές. Αν και οι γυναίκες δείχνουν να προτιμούν άνδρες με ελκυστικές φωνές, οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι αυτοί οι άνδρες τείνουν να έχουν περισσότερες ερωτικές συντρόφους και είναι πιο πιθανό να είναι άπιστοι κατά τη διάρκεια μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Ήδη δεσμευμένοι άνδρες. Είναι ενδιαφέρον ότι πολλές γυναίκες συχνά ελκύονται από άνδρες που βρίσκονται ήδη σε σχέση. Αυτή η κατάσταση παρατηρείται και σε μέλη του ζωικού βασιλείου όπως τα ψάρια και τα πουλιά! Στους ανθρώπους, το ενδιαφέρον των γυναικών σηματοδοτείται από το ότι αυτός ο άνδρας έχει επιθυμητά χαρακτηριστικά κατά την πεποίθησή τους. Ωστόσο η λογική λέει ότι για μία μακροχρόνια σχέση ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα να προσεγγιστεί ένας άνδρας που έχει ήδη σύντροφο! Άλλωστε αν αυτοί οι άνδρες σκοπεύουν να αφήσουν τη σύντροφό τους για μια άλλη γυναίκα, τότε δεν αποκλείεται στο μέλλον να πραγματοποιήσουν την ίδια κίνηση όταν μία νέα πιθανή σύντροφος εμφανιστεί στον ορίζοντα.

Επομένως ένας σύντροφος ελκυστικός με αρρενωπή φωνή και πιθανώς ήδη δεσμευμένος ίσως να είναι καλή επιλογή για μια σύντομη σχέση, αλλά αν αναζητάτε κάποιον για μια μακροχρόνια σχέση τότε καλό να είναι να επενδύσετε σε έναν σύντροφο πάνω στη βάση του αμοιβαίου σεβασμού και της ειλικρίνειας.

9+1 τρόποι για να κάνετε την σύντροφό σας να σας χωρίσει!

Βαρεθήκατε την γκρίνια της συντρόφου σας και θέλετε να είστε μόνος σας; Υπάρχουν 10 τρόποι για να κάνετε την σύντροφό σας να σας χωρίσει!

Δεν χρειάζονται δράματα και φωνές για να τα καταφέρετε απλά να διαβάσετε παρακάτω και να εμπνευστείτε!

Άσε λίγο τον εαυτό σου

Σύντροφος χωρισμός

Σταμάτα για ένα διάστημα να ενδιαφέρεσαι για την εμφάνισή σου. Μείνε αξύριστος, μην φτιάχνεις τα μαλλιά σου, φόρα το ίδιο μπλουζάκι κάθε φορά που την βλέπεις. Επίσης άρχισε να ρεύεσαι χωρίς να ζητάς συγνώμη. Αυτό θα την κάνει να καταλάβει ότι δεν σ’ ενδιαφέρει πια να είσαι ελκυστικός για εκείνη και ότι μάλλον την θεωρείς δεδομένη.

Κάνε παρέα με τις φίλες της

Μπορεί να είναι φίλες της, αλλά το ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Άρχισε λοιπόν να κάνεις πιο εντατικά παρέα μαζί τους, πήγαινε σπίτι τους για ταινία, καφεδάκι κτλ. Μετά άρχισε να λες στην κοπέλα σου ότι έχεις αρχίσει να τις συμπαθείς ιδιαίτερα ή ακόμα χειρότερα, κάνε ένα κομπλιμέντο για μια από αυτές που δεν το έχεις κάνει ποτέ για την κοπέλα σου.

Αποτυχημένα ραντεβού

Αν στην κοπέλα σου αρέσει να βγαίνετε συνέχεια έξω, τότε σταμάτα για ένα διάστημα να την βγάζεις έξω. Ακόμα όμως κι όταν δεν μπορείς να κάνεις πίσω και αναγκαστικά θα βγείτε, ζήτησε της να πληρώσει τον μισό λογαριασμό. Έτσι θα πιάσει το νόημα ότι δεν αξίζει πια το χρόνο αλλά και το χρήμα σου.

Γίνε ότι θέλει μια γυναίκα

Ήρθε η ώρα να γίνεις το καλό παιδί που όλες οι γυναίκες ψάχνουν. Αυτός ο ευαίσθητος άντρας που νοιάζεται. Μόνο που τώρα χρειάζεται να το παρακάνεις. Πρέπει να της λες συνέχεια ότι την αγαπάς, να πηγαίνεις να την παίρνεις από την δουλειά, να κλαις μπροστά της, να την παίρνεις τηλέφωνο κάθε 20 λεπτά. Μετά από λίγο καιρό θ’ αλλάξει γνώμη για το καλό παιδί και θ’ αρχίσει να ψάχνει έναν αληθινό άντρα.

Σύντροφος χωρισμός

Γίνε λίγο κίνκι

Είναι γνωστό ότι το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση. Γίνε λίγο εγωιστής για αρχή. Μην ενδιαφέρεσαι και τόσο για την δική της απόλαυση, μόνο για τη δική σου. Κάτι σαν ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Μέτα άρχισε να της ζητάς να σου πραγματοποιήσει περίεργες φαντασιώσεις. Ζήτα κάτι που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το κάνει. Σύντομα θ’ αρχίσει ν’ αναρωτιέται αν είσαι τελικά ο άντρας των ονείρων της.

Άσκοποι καυγάδες

Άρχισε να δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Παρατήρησε πράγματα που κάνει και άρχισε να παραπονιέσαι γι’ αυτά. Πάρε ένα πιρούνι πχ, βάλε το στη θέση με τα κουτάλια και στήσε καυγά γιατί αλλάζει θέση στα πράγματα στο χώρο σου. Φρόντισε επίσης να την κριτικάρεις σε πράγματα για τα οποία είναι περήφανη. Σίγα σιγά θ’ αρχίσει να σε βλέπει μ’ άλλο μάτι.

Δείτε ακόμα: Είμαι 22 χρονών έχω μια σχέση με έναν 30χρόνο: Κάθε μέρα λέει ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί αλλά ακόμα περιμένω! Τι να κάνω;

Κλέψε τις ατάκες της

Όταν πρόκειται για χωρισμό, συνήθως οι γυναίκες μιλάνε πολύ. Και από νωρίς, σαν να σε προετοιμάζουν. Κλέψε λοιπόν τις ατάκες που λένε και άρχισε να τις χρησιμοποιείς. Μάθε τα βασικά. Αναρωτιέμαι πολλές φορές που πάει η σχέση μας, νιώθω να πνίγομαι τελευταία, νομίζω πως θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου κτλ. Αλλά μην την χωρίσεις. Στο τέλος θα σε βαρεθεί και θα σε παρατήσει.

Σύγκρινέ την με την μητέρα σου

Δεν χρειάζεται να σου πω το γιατί, καταλαβαίνεις πόσο χάλια είναι. Η μητέρα μου σιδερώνει καλύτερα, η μητέρα μου δεν βάζει τόσο πιπέρι κτλ. Σύντομα θα καταλάβει ότι δεν χρειάζεται δίπλα της έναν άντρα που είναι προσκολλημένος στην μητέρα του.

Πάχυνες

Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μια λέξη που δεν πρέπει να λες ποτέ στην κοπέλα σου. Αν όμως θες να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, κάνε το! Όχι διακριτικά, ξερά, σαν να μιλάς για τον καιρό. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να σου συγχωρέσει ποτέ και σίγουρα θα την βάλει σε σκέψεις για σένα.

Κεράτωσέ την

Εδώ για άλλη μια φορά τα παίζεις όλα για όλα. Μην το κάνεις διακριτικά. Ο σκοπός είναι να το μάθει. Για να είσαι σίγουρος μπορείς να την φέρεις στο σπίτι ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα σε πιάσει στα πράσα. Και μετά, έτσι για το θέατρο, αρνήσου τα πάντα και πες ότι δεν είναι αυτό που νομίζει. Αποκλείεται φυσικά να σε πιστέψει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share