Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

9+1 τρόποι για να κάνετε την σύντροφό σας να σας χωρίσει!

Αν δεν την αντέχετε άλλο... υπάρχουν τρόποι!

20 Σεπτεμβρίου 2019 15:57
9+1 τρόποι για να κάνετε την σύντροφό σας να σας χωρίσει!

Βαρεθήκατε την γκρίνια της συντρόφου σας και θέλετε να είστε μόνος σας; Υπάρχουν 10 τρόποι για να κάνετε την σύντροφό σας να σας χωρίσει!

Δεν χρειάζονται δράματα και φωνές για να τα καταφέρετε απλά να διαβάσετε παρακάτω και να εμπνευστείτε!

Άσε λίγο τον εαυτό σου

Σταμάτα για ένα διάστημα να ενδιαφέρεσαι για την εμφάνισή σου. Μείνε αξύριστος, μην φτιάχνεις τα μαλλιά σου, φόρα το ίδιο μπλουζάκι κάθε φορά που την βλέπεις. Επίσης άρχισε να ρεύεσαι χωρίς να ζητάς συγνώμη. Αυτό θα την κάνει να καταλάβει ότι δεν σ’ ενδιαφέρει πια να είσαι ελκυστικός για εκείνη και ότι μάλλον την θεωρείς δεδομένη.

Κάνε παρέα με τις φίλες της

Μπορεί να είναι φίλες της, αλλά το ξέρεις ότι οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Άρχισε λοιπόν να κάνεις πιο εντατικά παρέα μαζί τους, πήγαινε σπίτι τους για ταινία, καφεδάκι κτλ. Μετά άρχισε να λες στην κοπέλα σου ότι έχεις αρχίσει να τις συμπαθείς ιδιαίτερα ή ακόμα χειρότερα, κάνε ένα κομπλιμέντο για μια από αυτές που δεν το έχεις κάνει ποτέ για την κοπέλα σου.

Αποτυχημένα ραντεβού

Αν στην κοπέλα σου αρέσει να βγαίνετε συνέχεια έξω, τότε σταμάτα για ένα διάστημα να την βγάζεις έξω. Ακόμα όμως κι όταν δεν μπορείς να κάνεις πίσω και αναγκαστικά θα βγείτε, ζήτησε της να πληρώσει τον μισό λογαριασμό. Έτσι θα πιάσει το νόημα ότι δεν αξίζει πια το χρόνο αλλά και το χρήμα σου.

Γίνε ότι θέλει μια γυναίκα

Ήρθε η ώρα να γίνεις το καλό παιδί που όλες οι γυναίκες ψάχνουν. Αυτός ο ευαίσθητος άντρας που νοιάζεται. Μόνο που τώρα χρειάζεται να το παρακάνεις. Πρέπει να της λες συνέχεια ότι την αγαπάς, να πηγαίνεις να την παίρνεις από την δουλειά, να κλαις μπροστά της, να την παίρνεις τηλέφωνο κάθε 20 λεπτά. Μετά από λίγο καιρό θ’ αλλάξει γνώμη για το καλό παιδί και θ’ αρχίσει να ψάχνει έναν αληθινό άντρα.

Γίνε λίγο κίνκι

Είναι γνωστό ότι το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση. Γίνε λίγο εγωιστής για αρχή. Μην ενδιαφέρεσαι και τόσο για την δική της απόλαυση, μόνο για τη δική σου. Κάτι σαν ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Μέτα άρχισε να της ζητάς να σου πραγματοποιήσει περίεργες φαντασιώσεις. Ζήτα κάτι που ξέρεις ότι δεν πρόκειται να το κάνει. Σύντομα θ’ αρχίσει ν’ αναρωτιέται αν είσαι τελικά ο άντρας των ονείρων της.

Άσκοποι καυγάδες

Άρχισε να δημιουργείς προβλήματα από το πουθενά. Παρατήρησε πράγματα που κάνει και άρχισε να παραπονιέσαι γι’ αυτά. Πάρε ένα πιρούνι πχ, βάλε το στη θέση με τα κουτάλια και στήσε καυγά γιατί αλλάζει θέση στα πράγματα στο χώρο σου. Φρόντισε επίσης να την κριτικάρεις σε πράγματα για τα οποία είναι περήφανη. Σίγα σιγά θ’ αρχίσει να σε βλέπει μ’ άλλο μάτι.

Δείτε ακόμα: Είμαι 22 χρονών έχω μια σχέση με έναν 30χρόνο: Κάθε μέρα λέει ότι θα χωρίσει για να είμαστε μαζί αλλά ακόμα περιμένω! Τι να κάνω;

Κλέψε τις ατάκες της

Όταν πρόκειται για χωρισμό, συνήθως οι γυναίκες μιλάνε πολύ. Και από νωρίς, σαν να σε προετοιμάζουν. Κλέψε λοιπόν τις ατάκες που λένε και άρχισε να τις χρησιμοποιείς. Μάθε τα βασικά. Αναρωτιέμαι πολλές φορές που πάει η σχέση μας, νιώθω να πνίγομαι τελευταία, νομίζω πως θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου κτλ. Αλλά μην την χωρίσεις. Στο τέλος θα σε βαρεθεί και θα σε παρατήσει.

Σύγκρινέ την με την μητέρα σου

Δεν χρειάζεται να σου πω το γιατί, καταλαβαίνεις πόσο χάλια είναι. Η μητέρα μου σιδερώνει καλύτερα, η μητέρα μου δεν βάζει τόσο πιπέρι κτλ. Σύντομα θα καταλάβει ότι δεν χρειάζεται δίπλα της έναν άντρα που είναι προσκολλημένος στην μητέρα του.

Πάχυνες

Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι μια λέξη που δεν πρέπει να λες ποτέ στην κοπέλα σου. Αν όμως θες να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, κάνε το! Όχι διακριτικά, ξερά, σαν να μιλάς για τον καιρό. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να σου συγχωρέσει ποτέ και σίγουρα θα την βάλει σε σκέψεις για σένα.

Κεράτωσέ την

Εδώ για άλλη μια φορά τα παίζεις όλα για όλα. Μην το κάνεις διακριτικά. Ο σκοπός είναι να το μάθει. Για να είσαι σίγουρος μπορείς να την φέρεις στο σπίτι ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα σε πιάσει στα πράσα. Και μετά, έτσι για το θέατρο, αρνήσου τα πάντα και πες ότι δεν είναι αυτό που νομίζει. Αποκλείεται φυσικά να σε πιστέψει.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share