Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι πρέπει να κάνετε για να μην σας βαρεθεί ο σύντροφός σας;

Οι συμβουλές που θα ανανεώσουν και θα σώσουν την σχέση σας!

19 Σεπτεμβρίου 2019 14:07
Τι πρέπει να κάνετε για να μην σας βαρεθεί ο σύντροφός σας;

Αν θέλετε να κρατήσει η σχέση σας πάρα πολύ καιρό ή πολλά χρόνια και να μην βαρεθείτε ο ένας τον άλλο τότε διαβάστε εδώ τις καλύτερες συμβουλές!

Οι άντρες, εκ φύσεως, βαριούνται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα αν η καλή τους δεν είναι και τίποτα το αξιόλογο, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια αναζητώντας νέες και πιο ενδιαφέρουσες συγκινήσεις. Όταν λέμε βέβαια αξιόλογο, για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας, εννοούμε μία γυναίκα η οποία ξέρει τι θέλει, είναι αυτόνομη και έχει τη δική της ζωή. Δείτε ακόμα: Οι 3 κινήσεις ματ για να λιώνει για σένα!

Το να είναι απαλλαγμένη από ζήλειες και κατινιές, καλό θα ήταν, αλλά επειδή ακριβώς είμαστε γυναίκες, και τα χαρακτηριστικά αυτά είναι στο DNA μας, δεν έχουμε παράλογες απαιτήσεις. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια απλά tips με τα οποία θα κρατήσετε το ενδιαφέρον του καλού σας και θα τον κάνετε να σας γουστάρει σαν την πρώτη μέρα!

Να έχετε τη δική σας ζωή:

Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοούμε. Όσο ωραία και σέξι αν είναι μία γυναίκα, αν δεν έχει δική της ζωή, δικά της όνειρα, δικές της παρέες και απόψεις, καταντά βαρετή και δεδομένη, με αποτέλεσμα σιγά σιγά να βλέπει την πόρτα της εξόδου! Και δυστυχώς εμείς οι γυναίκες κάνουμε πολύ συχνά αυτό το λάθος μιας και όταν κάνουμε σχέση συνήθως γράφουμε, κυριολεκτικά τις δικές μας παρέες, και συναναστρεφόμαστε μόνο του καλού μας. Μα πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι μία γυναίκα που περιμένει στωικά στο σπίτι πότε θα αποφασίσει ο άλλος αν θα βγούνε ή όχι;

Φροντίστε την εμφάνισή σας:

Ίσως να σας ακούγεται κάπως επιφανειακό και ανώριμο, αλλά καλώς ή κακώς οι άντρες είναι οπτικά όντα. Και μπορεί όταν βγαίνετε έξω να σας παρακινούν αντί για σαλάτα να πλακώσετε τα σουβλάκια, αλλά αν κάνετε κοιλίτσα ή πλατύνει κάπως ο πισινός σας, ακούτε το κράξιμο του αιώνα! Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και οφείλει να είναι αν όχι πάντα,σχεδόν πάντα περιποιημένη και όμορφη. Δεν εννοούμε βρε κορίτσια να κυκλοφορείτε λες και πρόκειται να πάτε σε δεξίωση, αλλά αν είστε μονίμως άβαφη, άλουστη με τα μαλλιά πιασμένα κότσο και δεν κάνετε ουδεμία προσπάθεια να κρύψετε έστω τα σπυράκια στο πρόσωπό σας, τότε λυπούμαστε αλλά το πουλάκι θα πετάξει και θα έχει και δίκιο! Εξάλλου δεν είπε κανείς, και πόσο μάλλον οι άντρες ότι πρέπει να είστε υπερπαραγωγή για να τους αρέσετε, αλλά τα στοιχειώδη πρέπει να τα κάνετε!

Πάλι το sex στο προσκήνιο:

Ε συγνώμη αλλά εμείς ξέρουμε ότι τα ζευγάρια ή έστω οι εραστές κάνουν sex. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν, να έχετε την απαίτηση να σας θέλει, όταν του κάθεστε με το ζόρι και όταν αυτό συμβεί, να κάθεστε σαν το γελάδι και να τον κοιτάτε να προσπαθεί; Καταλαβαίνουμε ότι έχετε και τις δικές σας δουλειές και τα άγχη σας, αλλά αν θέλετε να καταργήσετε το sex τότε να τα φτιάξετε με την κολλητή σας. Πάρτε ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα, κάντε του καμιά τσαχπινιά στο κρεβάτι, δοκιμάστε και κάτι νέο ή φέρτε τελοσπάντων ένα παιχνιδάκι σαν έκπληξη. Θα σας βαρεθεί και θα αρχίσει να ψάχνεται. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε...

Αξιοπρέπεια πάνω απ' όλα:

Σας φέρεται άσχημα; Σας αγνοεί; Καλά δεν εννοούμε να σας χτυπάει, εκεί έχετε φύγει αμέσως, αλλά και όλα τα υπόλοιπα να κάνει, σκεφτείτε πολύ σοβαρά την μεγάλη έξοδο. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αν τον παίρνετε τηλέφωνο και δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να επικοινωνήσει, να συνεχίσετε να ασχολείστε μαζί του. Παρατήστε τον στα κρύα του λουτρού και αν σας θέλει πραγματικά τότε θα σας κυνηγήσει. Να ξέρετε, ότι αν διεκδικήσετε περισσότερο σεβασμό και ενδιαφέρον και τα πάρετε, τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι πολύ πιο θετικά για εσάς, γιατί πολύ απλά θα ξέρει ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να σας χάσει.

Δείξτε του δημόσια την αγάπη σας:

Φυσικά δεν εννοούμε να βγείτε στα κανάλια και να αρχίσετε να φωνάζετε «Μάκη σ'αγαπώ», αλλά μπορείτε ωραιότατα, ακόμα και με παρέα αν είστε, να τον κάνετε μια αγκαλιά ή να του κρατήσετε το χέρι. Αφενός δείχνει ότι δεν φοβάστε να εκτεθείτε και αφετέρου ότι είστε αρκετά θαρραλέα και δεν υπολογίζετε τους γύρω σας. Αφήστε δε που με τον τρόπο αυτό σημαδεύετε και την περιοχή σας για τυχόν... εξωτερικούς παράγοντες, αν γινόμεθα κατανοητοί...

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κάνει μια σχέση να αντέχει στα δύσκολα!

Κατανόηση; Εμπιστοσύνη; Αμοιβαίες υποχωρήσεις; Τι χρειάζεται για να μείνουν δύο άνθρωποι ενωμένοι παρά τις κακοτοπιές που θα βρουν μπροστά τους;

Με ποιο υπερόπλο θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό της ρουτίνας και της καθημερινότητας;

Η αλήθεια, από τη ζωή βγαλμένη, είναι ότι χρειάζεται να υπάρχει εξαρχής το σωστό υλικό. Πες το έρωτα, πες το χημεία. Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες αποφασίζουν να χωρίσουν!

Είναι αυτή η αίσθηση που έχεις από την πρώτη κιόλας ματιά. Όταν κάτι μέσα σου σού λέει ότι:

Αυτός είναι ο άνθρωπός μου

Μαζί του θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου

ή απλά

Ωπ, εδώ είμαστε!

Αρκεί η χημεία; Αχ, δεν αρκεί. Πρέπει να την εξελίξεις, να τη βελτιώσεις, να πειραματιστείς, να προσπαθήσεις.

Αυτή είναι που θα μπει μπροστά στον τσακωμό, στη δύσκολη μέρα, στα νεύρα. Αυτή θα σου κάνει διαρκώς εικόνα εκείνη την πρώτη φορά. Που τον είδες και απλά ήξερες.

Έχεις το βασικό συστατικό. Φρόντισε να μην το χάσεις από τα χέρια σου. Δούλευέ το κάθε μέρα.

Τώρα, για το εάν το ζεις μονάχα μια φορά, όπως έγραψα στον υπότιτλο, εντάξει, ας είμαι πιο ελαστική. Τρεις φορές λένε οι ειδικοί ότι αγαπάμε αληθινά στη ζωή μας.

Η μία όμως δεν είναι πάντα και «η μοναδική»;

Πόσο εύκολη σας θεωρούν οι άντρες;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόση εύκολη μπορεί να σας θεωρούν οι άντρες; Υπάρχει η απάντηση που θα σας λύσει την απορία! Όλες οι γυναίκες θέλουν να λύσουν αυτήν την απορία! Δεν χρειάζεται να έχετε σχέση για να μάθετε! Μήπως τελικά η συμπεριφορά σας ξενερώνει τους άντρες;

Τι εννοούμε όταν λέμε «πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες;»

Με το ερώτημά μας αυτό θέλουμε να εννοήσουμε το εξής: κατά πόσο / σε τι βαθμό, το ανδρικό φύλο, οι άντρες που σε γνωρίζουν λίγο έως καθόλου, θα πουν μέσα τους ότι εσύ είσαι εύκολη, δηλαδή μία γυναίκα που μπορούν να προσεγγίσουν με εξαιρετική ευχέρεια, που μπορούν να κατακτήσουν δίχως να έχουν κοπιάσει για τη διεκδίκησή της, που μπορούν να ρίξουν στο κρεβάτι άμεσα.

Μιλάμε, πάντοτε, για το τι γνώμη σχηματίζουν οι άντρες a priori, εκ των προτέρων δηλαδή, χωρίς να σε γνωρίζουν και δη σε βάθος. Συνεπώς, η άποψή τους αυτή ενδέχεται είτε να αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα σου είτε να είναι εν μέρει αληθής είτε να είναι ολωσδιόλου εσφαλμένη.

Ποια είναι όμως η σημασία της έννοιας "εύκολη";

Έτσι, στο ερώτημα: Πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες; , με το επίθετο «εύκολη» εννοούμε: α) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί ο καθένας (ίσως με την προϋπόθεση να σου αρέσει κι εσένα εμφανισιακά) να την προσεγγίσει εξαιρετικά εύκολα κι όχι απλά επειδή είσαι ανοιχτή, κοινωνική και εξωστρεφής, β) ότι είσαι μία γυναίκα που μπορεί κάποιος άντρας να κατακτήσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ή προσπάθεια από μεριάς του, και γ) ότι είσαι μία γυναίκα που μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα δεχτείς να ενδώσεις σε οποιασδήποτε μορφής ερωτική πράξη.

Η γνώμη που θα διαμορφώσει ένας άνδρας (όπως και μια γυναίκα) για εσένα, όταν δε σε γνωρίζει πολύ ή ακόμη δε σε γνωρίζει καθόλου, εξαρτάται από ένα θεμελιώδες πρόσωπο και τρεις επιμέρους παραμέτρους αυτού, επισημαίνει η ψυχολογία: το άλλο άτομο και συγκεκριμένα την προσωπικότητά του ( = το σύνολο των ιδιαίτερων γνωρισμάτων του, τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο ο καθένας μας σκέπτεται, βιώνει και εκφράζει τα συναισθήματά του και συμπεριφέρεται μέσα στο κοινωνικό του περιβάλλον ), την ψυχολογική του κατάσταση ή / και διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς επίσης και το ευρύτερο κλίμα εντός του οποίου θα σε δει (ώρα, χρόνος, μέρος, με ποιους θα είναι αυτός, με ποιους θα είσαι εσύ, τι θα κάνει εκείνος, τι θα κάνεις εσύ κ.λπ.). Κατά συνέπεια, καθίσταται σαφές ότι η εικόνα που μπορεί να δώσεις σε κάποιον άντρα ο οποίος δε σε ξέρει καθόλου ή σε γνωρίζει ελάχιστα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι εντελώς λανθασμένη ή εν μέρει διαστρεβλωμένη. Φυσικά, θα αποτελούσε σοβαρή παράλειψη από πλευράς μας η αποσιώπηση της δικής σου συμπεριφοράς, των δικών σου κινήσεων, της δικής σου δράσης κατά το χρονικό εκείνο διάστημα που κάποιος άντρας σε κοιτάει και σκέφτεται μέσα του αν είσαι εύκολη ή όχι. Ωστόσο, όπως και να προβάλλεις εσύ τον εαυτό σου, και πάλι σημασία έχει ο τρόπος που θα τον ερμηνεύσει ο άλλος άντρας, με τα υποκειμενικά του γνωρίσματα.

Παράγοντες που φανερώνουν ότι είσαι εύκολη

Το πόσο εύκολη σε θεωρούν οι άντρες, όπως μόλις τονίσαμε, διέπεται σε μεγάλο βαθμό από υποκειμενικότητα, τον ξεχωριστό τρόπο σκέψης και αντίληψης του καθενός. Εντούτοις, η δική σου εικόνα, η δική σου συμπεριφορά και γενικότερα εσύ η ίδια διαδραματίζεις σημαίνοντα ρόλο σε σχέση με το πόσο εύκολη μπορεί να σε θεωρήσει ένας άνδρας σε μία δεδομένη στιγμή. Ορισμένα στοιχεία σου που έχουν πιθανότητες να γίνουν αντιληπτά από έναν άντρα ως γνωρίσματα του ότι είσαι εύκολη είναι τα ακολούθως αναφερόμενα:

Προκλητικό ντύσιμο. Όταν ένας άντρας σε δει προκλητικά ντυμένη (με ένα μίνι κολλητό φόρεμα, με μία φούστα μακριά με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ κ.λπ.), είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε θεωρήσει εύκολη. Δε λέμε σε καμία περίπτωση ότι κάτι τέτοιο θα είναι μετά βεβαιότητας ορθό, ωστόσο μία αμφίεση που φαίνεται έντονα προκλητική σε κάποιον άντρα δύναται να οδηγήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την σκέψη του.

Προκλητική ομιλία. Βλέποντάς σε να μιλάς είτε στον ίδιο είτε κάπου αλλού «προκλητικά» – χρησιμοποιώντας για παράδειγμα υπονοούμενα, σεξουαλικά σχόλια και τα συναφή –, είναι πιθανό κάποιος που δε σε ξέρει και τόσο καλά να σε θεωρήσει εύκολη.

Δείτε ακόμα: Πόσο μπορεί να κρατήσει το πάθος σε μια σχέση;

Προκλητική συμπεριφορά. Κάτι παρόμοιο με τα παραπάνω είναι δυνατό να συμβεί όταν σε βλέπει να συμπεριφέρεσαι γενικότερα με τρόπο προκλητικό. Επί παραδείγματι, εάν είστε σε ένα χώρο νυχτερινής (μαζικής…) διασκέδασης τύπου club και χορεύεις πολύ αισθησιακά, σε σημείο όμως που ο ίδιος δεν το θεωρεί αισθησιακό και θηλυκό αλλά το προσλαμβάνει ως προκλητικό κι εσένα ως διαθέσιμη και εύκολη.

Βλέμματα. Εάν ένας άντρας σε δει πολλάκις να τον κοιτάς επίμονα, μπορεί στο μυαλό του να γίνεις αντιληπτή ως μία εύκολη γυναίκα. Το ίδιο ισχύει κι αν σε πιάσει αρκετές φορές να κοιτάς τριγύρω σου είτε έναν άλλον άντρα συγκεκριμένα είτε ευρύτερα τους άνδρες που σε πλαισιώνουν στο χώρο που βρίσκεσαι εσύ κι εκείνος.

Μακιγιάζ. Μαύρα smoky eyes, κατακόκκινο κραγιόν κι έντονες βλεφαρίδες: ένα παράδειγμα ολοκληρωμένου μακιγιάζ που μπορεί να οδηγήσει κάποιον άντρα στο να σε θεωρήσει «διαθέσιμη».

Αυτά είναι μόλις ορισμένα από τα στοιχεία εκείνα τα οποία ενδέχεται να παρατηρήσει κάποιος άντρας πάνω σου και να σε θεωρήσει εύκολη, χωρίς να σημαίνει ότι εσύ είσαι. Γιατί, για παράδειγμα, μπορεί εσύ να έχεις φορέσει το μίνι φόρεμά σου, τις ψηλοτάκουνες γόβες σου και το κατακόκκινο κραγιόν σου, ωστόσο αυτά να τα κάνεις απλά και μόνο για εσένα, απλά και μόνο για αισθάνεσαι εσύ όμορφη και ποθητή, απλά και μόνο για να περιποιηθείς τον εαυτό σου όταν είναι να βγεις, απλά και μόνο…!!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share