Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: «Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!»

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την ιστορία;

19 Σεπτεμβρίου 2019 13:22
Αληθινή ιστορία: «Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!»

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία: «Είμαι χήρα μητέρα τριών παιδιών και έχω κρυφή σχέση με τον πεθερό μου!» Σκέφτομαι πολύ καιρό να πω και εγώ την ιστορία μου και δεν το τολμούσα γιατί ξέρω πως θα με κρίνετε εύκολα. Δείτε ακόμα: Μην χάνετε άλλο χρόνο με μια σχέση που ήδη έχει τελειώσει!

Εγώ μόνο ξέρω τί περνάω όμως και δεν με νοιάζει η γνώμη του κόσμου πια. Του κόσμου που υποσχέθηκε πως θα με στηρίξει θα με βοηθήσει και με το Θεός σχωρέστον εξαφανίστηκε. Και έμεινα μόνη αβοήθητη με 3 παιδιά στα 39 μου χρόνια.

Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσω μιας κοινής φίλης. Ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και μετά από 2 χρόνια σχέσης παντρευτήκαμε. Ευτυχισμένος γάμος, ήρεμος, με πολύ αγάπη και 3 υπέροχα παιδιά. Απο την αρχή μέναμε με τον πατέρα του άντρα μου που χήρεψε νέος και μεγάλωσε τον άντρα μου, μόνος του. Δυστυχώς έμελλε να χάσει και τον γιο του.

Ένα βράδυ είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο, δεν μπορούσα να το εξηγήσω, πετάχτηκα και δεν κατάφερα να ξανακοιμηθώ. Το ίδιο πρωί ο άντρας μου πέθανε στο μαγαζί μας από ανακοπή, την ώρα που το άνοιγε. Ήταν 37 ετών. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωϊνό που του είπα τρομαγμένη να μην το ανοίξει, να κάτσει εκεί μαζί μου. Ίσως τον έσωζα, ίσως δεν το πάθαινε, μήπως το έπαθε από το ρολλό της πόρτας που σήκωσε μόνος του, μήπως το ένα μήπως το άλλο. Χιλιάδες μήπως από εκείνη τη μέρα και απάντηση καμία. Εκείνο το πρωϊνό άνοιξε τη πόρτα να πάει για δουλειά, με φίλησε όπως πάντα, με χαιρέτησε χαμογελαστός και έφυγε για πάντα.

Σα να σταμάτησε ο χρόνος δεν θυμάμαι πολλά εκείνο τον καιρό σαν να είχα πατήσει το pause. Όταν τελείωσα τα γραφειοκρατικά, τα θέματα των παιδιών και όλα, άρχισα να καταλαβαίνω την απώλεια. Έκλαψα πολύ, κρύφτηκα για να ξεσπάσω χωρίς να με βλέπουν τα παιδιά, το ένα το θήλαζα κιόλας τότε.

Μόνη μου παρηγοριά, ο πατέρας του άντρα μου, μας στάθηκε, μας φρόντισε. Ήρθαμε πολύ κοντά, η διαφορά ηλικίας δεν με ενόχλησε ούτε οτι ήταν πεθερός μου. Οι δυο μας μέσα στο σπίτι ένα χρόνο, μοιάζαμε με ζευγάρι και δεν αργήσαμε να γίνουμε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το ξέρει κανείς και δεν θέλω και να το μάθει. Είναι κλειστή κοινωνία εδώ και φοβάμαι πως μια τέτοια φήμη θα κάνει κακό στα παιδιά μου.

Αποφασίσαμε να φύγουμε και να μείνουμε στην Αθήνα και να κρυβόμαστε από τα παιδιά μέχρι να ενηλικιωθούν. Τί λέτε;

Γιάννα

Βάνα, 38 ετών: "Η πεθερά μου, μου κάνει τη ζωή «κόλαση». Φλερτάρω με τον σύντροφο της για να την εκδικηθώ"

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κωνσταντίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η πεθερά της 38χρονης Βάνας της έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» και εκείνη για να την εκδικηθεί φλερτάρει με τον σύντροφο της.

Δείτε την ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της Κωνσταντίνας, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η σημερινή Η Τασούλα, 45 ετών, είναι για πρώτη φορά ερωτευμένη στη ζωή της, με τον γιο του δεύτερου συζύγου της.

Δείτε την ιστορία στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share