Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία:"Και τι πειράζει που της φόρτωσα το παιδί μου; Ας κάνει κάτι και αυτή η άχρηστη, εγώ δεν το ήθελα!"

Μι;α ιστορία που διχάζει..

10 Σεπτεμβρίου 2019 13:14
Αληθινή ιστορία:

Διχάζει αυτή η αληθινή ιστορία...Μια μάνα δηλώνει: "Και τι πειράζει που της φόρτωσα το παιδί μου; Ας κάνει κάτι και αυτή η άχρηστη, εγώ δεν το ήθελα!"

Ας δούμε την ιστορία της:

Καμία γυναίκα δεν είναι υποχρεωμένη να γίνει μητέρα και να χαντακώσει όλη της ζωή της μεγαλώνοντας ένα παιδί.
Κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει αυτό που θέλει… Δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για να είμαστε νοικοκυρές και να κάνουμε οικογένεια! Αντώνης 43 ετών: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»!

Για παράδειγμα, εγώ ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδί.. Πάντα γλεντούσα τη ζωή μου και είχα πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους.

Η αδερφή μου από την άλλη πάντα είχε ως στόχο στη ζωή της να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Όμως από ότι φάνηκε η τύχη είχε άλλα σχέδια για εμάς…

Έτυχε να μείνω έγκυος εγώ αντί για την αδερφή μου που το ήθελε περισσότερο από εμένα…

Ο πατέρας του παιδιού μου είναι ένα ρεμάλι που γνώρισα ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Εντελώς ακατάλληλος για πατέρας φυσικά.

Όταν το έμαθα δεν την ήθελα αυτή την εγκυμοσύνη. Πήγα στο σπίτι της αδερφής μου και της είπα τι ακριβώς συμβαίνει.

Εκείνη με δάκρυα στα μάτια με παρακαλούσε να μη διακόψω την εγκυμοσύνη μου και να φέρω στο κόσμο αυτό το παιδί.

Προσπαθούσε επί πολλές ώρες να με πείσει για τα θετικά της μητρότητας όμως εγώ όλα αυτά πιστεύω πως είναι αηδίες.

Εγώ θέλω να κοιτάω μόνο την πάρτη μου και κανέναν άλλο. Ούτε αυτό το παιδί το θέλω.

Μετά από πολύ ώρα και κόπο καταφέραμε να βρούμε μια κοινή λύση που θα ικανοποιούσε και εμένα αλλά και θα έκλεινε επιτέλους το στόμα της αδερφής μου.

Δεν την άντεχα άλλο. Αποφασίσαμε να γεννήσω αυτό το παιδί και να το μεγαλώσει η αδερφή μου σαν δικό της και φυσικά δε θα πούμε ποτέ την αλήθεια στο παιδί.

Ευτυχώς η εγκυμοσύνη μου ήταν πολύ ήρεμη και δεν ταλαιπωρήθηκα όσο το φανταζόμουν.

Λίγους μήνες μετά γέννησα ένα κοριτσάκι. Με το που βγήκαμε από το μαιευτήριο παράτησα το παιδί στην αδερφή μου. Επιτέλους είχα ξεφορτωθεί αυτό το βάρος από πάνω μου!

Και τι πειράζει δηλαδή εδώ που τα λέμε που της φόρτωσα το παιδί μου; Ας κάνει κάτι και αυτή η άχρηστη, εγώ δεν το ήθελα.

Πλέον είμαστε όλοι ευτυχισμένοι και ζούμε τη ζωή που θέλουμε και επιλέξαμε φυσικά!

«Πήρα διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχω με 3 άντρες! Μήπως πρέπει να νιώθω ένοχη;»

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία μιας γυναίκας η οποία πήρε διαζύγιο και αυτό το καιρό τα έχει με 3 άντρες! Ευαγγελία 42 ετών: Ο άντρας μου είναι άπιστος αλλά μένω μαζί του για τα λεφτά!

Πρόσφατα, συνειδητοποίησα, ότι αρκετό χρόνο είχα περάσει μόνη μου, γι’ αυτό αποφάσισα να πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Έκλεισα διακοπές σε νησί και πέρασα καταπληκτικά.

Την πρώτη μέρα γνώρισα κάποιον στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Τα είπαμε και συναντηθήκαμε για φαγητό. Ήταν, επίσης, χωρισμένος και λίγο μεγαλύτερός μου. Σοκαριστική εξομολόγηση: «Έκανα έρωτα με τον κουμπάρο μου! Με απειλεί πως θα το πει στο άντρα μου!»

Το τελευταίο βράδυ των διακοπών του πήγαμε βόλτα στην παραλία χέρι-χέρι. Ήξερα, ότι θέλαμε και οι δύο το ίδιο. Το ένα έφερε το άλλο και καταλήξαμε στο δωμάτιό μου.

Το “κρεβάτι” με έκανε να αισθανθώ και πάλι νέα. Πέρασε όλη τη νύχτα μαζί μου, στο κρεβάτι μου. Δεν το είχα κάνει τόσο καιρό και αισθάνθηκα τέλεια. Την επόμενη μέρα ξύπνησα και είχε ήδη φύγει να προλάβει την πτήση του χωρίς να μου αφήσει το τηλέφωνό του.

Πληγώθηκα, αλλά δεν ασχολήθηκα και πολύ μαζί του. Πιο πολύ κόλλησα στο ότι μου είχε λείψει το “κρεβάτι” τόσο καιρό. Αποφάσισα, ότι η ζωή μου έπρεπε να αλλάξει.

Υπάρχει κάποιος, που βλέπω συχνά στο πάρκο, όταν πάω βόλτα το σκυλάκι μου. Πολλές φορές σταματάει και μιλάμε, αλλά την τελευταία φορά, που τον είδα, τον κάλεσα σπίτι μου για ένα ποτάκι.

Είναι παντρεμένος, αλλά δεν φάνηκε να κωλύεται. Μόλις μπήκαμε σπίτι, άφησα το φόρεμά μου να πέσει δείχνοντάς του τί κρύβεται από κάτω. Ζωή 18 ετών: Έπιασα τον πατέρα μου με άλλη γυναίκα! Δεν ξέρω τι να κάνω!

Δεν το περίμενε, αλλά το θέαμα τον άναψε και τον έκανε να ξεχάσει τις αναστολές του. Με φίλησε και με έριξε στο κρεβάτι. Από τότε κάνουμε τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτός. Έχω προσθέσει στο πρόγραμμα δύο άντρες ακόμα – όλοι παντρεμένοι. Από κει, που δεν είχα κανέναν, τώρα έχω τρεις.

Η αδελφή μου έχει τρομοκρατηθεί. Αναρωτιέται, γιατί το κάνω. Δεν την αφορά, όμως. Θα κάνω ό, τι θέλω.

Μήπως πρέπει να αισθάνομαι ένοχη και δεν το ξέρω;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share