Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021

Σοκαριστική εξομολόγηση: «Έκανα έρωτα με τον κουμπάρο μου! Με απειλεί πως θα το πει στο άντρα μου!»

Η πικρή αλήθεια!

6 Σεπτεμβρίου 2019 14:13
Σοκαριστική εξομολόγηση: «Έκανα έρωτα με τον κουμπάρο μου! Με απειλεί πως θα το πει στο άντρα μου!»

Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία μιας γυναίκας η οποία έκανε έρωτα με τον κουμπάρο και δεν ξέρει πως να πει στην αλήθεια στον άντρα της. Δείτε άλλή μια αληθινή εξομολόγηση: Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα, δεν θέλω να τον αφήσω τον έχω ερωτευτεί!

Τους τελευταίους μήνες ζω έναν εφιάλτη! Δε ξέρω πως να το αντιμετωπίσω φοβάμαι πως ο γάμος μου θα διαλυθεί εξαιτίας μου! Εξαιτίας ενός τραγικού λάθους που έκανα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Είμαι παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια με έναν υπέροχο άντρα και έχουμε αποκτήσει μαζί ένα υπέροχο αγοράκι!

Ο γάμος μας όμως το τελευταίο χρόνο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα!

 Σοκαριστική εξομολόγηση: «Έκανα έρωτα με τον κουμπάρο μου! Με απειλεί πως θα το πει στο άντρα μου!»

Είχαμε καταλήξει να τσακωνόμαστε συνεχώς για ανούσια πράγματα! Η κατάσταση αυτή είχε αρχίσει να με πνίγει!
Τότε ζήτησα βοήθεια από τον κουμπάρο και πολύ καλό μας φίλο τον Γιώργο! Ο Γιώργος ήταν κοινός φίλος, δικός μου και του άντρα μου!

Χάρη σ΄αυτόν γνωριστήκαμε και όπως είναι φυσικό έγινε και κουμπάρος στον γάμο μας!

Με τον Γιώργο ένιωθα πάντα πολύ άνετα και του έλεγα τα πάντα! Πίστευα πως είναι το φιλαράκι μου!

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά πήγα σε εκείνον για να ζητήσω βοήθεια! Συναντιόμασταν συχνά εκείνο το διάστημα και συζητάγαμε για το πως θα λύσω τα προβλήματα στο γάμο μου!

Τότε σκεφτόμουν ότι ο Γιώργος μας ξέρει και τους δυο πάρα πολύ καλά οπότε είναι το κατάλληλο άτομο για να βοηθήσει τη κατάσταση!

Με τον άντρα μου όμως τα πράγματα γινόντουσαν χειρότερα μέρα με η μέρα! Φοβόμουν ότι τελικά δε θα γλιτώναμε το διαζύγιο!

Ένα βράδυ ο Γιώργος με είδε πολύ στεναχωρημένη και μου είπε να βγούμε για ένα ποτό! Εγώ στην αρχή αρνήθηκα αλλά εκείνος είχε πάντα τον τρόπο να με πείθει!
Βγήκαμε λοιπόν και ήπιαμε πάρα πολύ! Δυστυχώς!

Χωρίς να το καταλάβω βρέθηκα στο σπίτι του Γιώργου! Για την ακρίβεια στο κρεβάτι του!

Όταν συνήλθα και συνειδητοποίησα τι είχε γίνει ένιωσα αηδία! Σιχαινόμουν και εμένα και τον Γιώργο γι΄αυτό που είχαμε κάνει!

Σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι του και δεν ξαναπάτησα το πόδι μου εκεί! Ο Γιώργος είχε πάθει εμμονή!

Με έπαιρνε καθημερινά τηλέφωνα και μου έστελνε ερωτικά μηνύματα! Εγώ όμως δεν ήθελα να τον ξαναδώ!

Ήθελα να προσπαθήσω να σώσω τον γάμο μου και αυτό έκανα!

Πράγματι τα προβλήματα με τον άντρα μου άρχισαν σιγά σιγά να λύνονται και φαινόταν και εκείνος πρόθημος να ξαναπροσπαθήσουμε!

Όμως όταν το έμαθε αυτό ο Γιώργος έγινε έξαλλος! Άρχισε να μου στέλνει απειλητικά μηνύματα λέγοντάς μου ότι θα τα πει όλα στον άντρα μου!

Με συναντάει στο δρόμο και με απειλεί! Δεν ξέρω τι να κάνω! Αν μάθει ο άντρας μου ότι τον απάτησα τότε χάθηκαν όλα!

Θα τον χάσω μια για πάντα! Δεν ξέρω τι να κάνω! Είμαι απελπισμένη!

Αληθινή εξομολόγηση: «Βγαίνω με κάποιον και μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως είναι γύφτος;»

Αληθινή εξομολόγηση: «Βγαίνω με κάποιον και μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως είναι γύφτος;»

Αληθινή εξομολόγηση από μια κοπέλα που βγαίνει με κάποιον που της ζητάει να πληρώνει πάντα τα μισά! Διαβάστε άλλη μια αληθινή εξομολόγηση: «Θέλω να παρατήσει τη γυναίκα και το παιδί του και να ζήσει μαζί μου!»

«Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά…

Είμαι 24 ετών και βγαίνω με έναν άντρα, που είναι 36. Αυτή η σχέση ήταν μεγάλο βήμα για μένα, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μου αρέσουν ούτε τα ραντεβού, ούτε οι νέες γνωριμίες, ούτε οι σχέσεις και προτιμώ να μένω μόνη μου ή να βγαίνω με καμία φίλη μου.

Βγαίνουμε εδώ και 2 μήνες. Στην αρχή ήταν κανονικός gentleman και τα πλήρωνε όλα αυτός: Φαγητό, ποτά, εκδρομές. Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά.

Σε μία σχέση περιμένω ότι είναι ο άντρας αυτός, που θα πληρώνει για όλα. Δεν είναι δουλειά της γυναίκας, όταν συνοδεύεται να πληρώνει εκείνη. Τώρα από πού κι ως πού να χωρίζουμε τους λογαριασμούς στη μέση και να πληρώνω και εγώ, δεν το καταλαβαίνω. 1 μήνα τώρα με έχει ξεπατώσει στο δώσε.

Μου εξέφρασε ότι θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, γιατί θέλει να αγοράσει καινούργιο σπίτι. Καλά κάνει, εγώ μαζί του. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Ναι μεν θέλει σπίτι, θέλει και γκόμενα. Δεν γίνονται όλα μαζί. Αν δεν τα βγάζει πέρα, να με χωρίσει και να αποταμιεύσει τα ωραία του λεφτουδάκια. Διστάζω πλέον να βγαίνω μαζί του, γιατί κι εγώ δεν είμαι καμιά πλούσια να πληρώνω συνέχεια.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό παιδί και γνήσιο αρσενικό και εκτιμώ την ειλικρίνεια του για την κατάστασή του. Καλύτερα όμως, να επικεντρωθεί στις προτεραιότητές του. Πιστεύω ότι αν του περίσσευαν χρήματα, θα ξόδευε και για μένα.

Τώρα τί να κάνω; Να τον χωρίσω και να μείνουμε φίλοι μου φαίνεται το καλύτερο.»

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share