Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αντιγόνη 45 ετών: Αληθινή εξομολόγηση: Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα, δεν θέλω να τον αφήσω τον έχω ερωτευτεί!

Μια αληθινή ιστορία!

3 Σεπτεμβρίου 2019 11:26
Αντιγόνη 45 ετών: Αληθινή εξομολόγηση: Απατάω τον σύζυγό μου με έναν μικρότερο άντρα, δεν θέλω να τον αφήσω τον έχω ερωτευτεί!

Αυτή είναι η αληθινή ιστορία της Αντιγόνης 45 ετών, η οποία απατά τον σύζυγό της με έναν μικρότερο άντρα και δηλώνει ερωτευμένη...

Καλημέρα σας! Με λένε Αντιγόνη και εδώ και 1 χρόνο διατηρώ παράνομο δεσμό με έναν μικρότερο άντρα! Είμαι παντρεμένη και έχω 1 γιο 20 χρονών!
Το να δείχνει ενδιαφέρον για εσένα ένας τόσο μικρότερος άντρας είναι πολύ κολακευτικό και σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στα ύψη!

Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και ένα χρόνο διατηρώ παράλληλη σχέση με έναν άντρα 20 χρόνια μικρότερο μου.

Είμαι μια γυναίκα 45 ετών αρκετά γοητευτική και δυναμική, εκείνος είναι ένας άντρας 25 ετών, όμορφος και αρκετά ώριμος για την ηλικία του!

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν σκοπεύω να χωρίσω με τον άντρα μου και να διαλύσω την οικογένεια μου!
Ξέρω πολύ καλά ότι η σχέση μου με τον νεαρό άντρα έχει ημερομηνία λήξης!

Όμως όσο κρατήσει αυτή η σχέση θέλω να την ζήσω στο 100%! Δεν μετανιώνω για τίποτα!

Η σχέση αυτή με έκανε να βλέπω τα πράγματα πιο αισιόδοξα, με έκανε να ζω την κάθε μέρα όλο και πιο έντονα!

Ακόμα και στο γάμο μου έκανε καλό! Ναι καλά ακούσατε! Πλέον είμαι αρκετά πιο ευδιάθετη, γυρνάω στο σπίτι γεμάτη ενέργεια!

Οι γκρίνιες και η μιζέριες έχουν σταματήσει να υπάρχουν και όλα πάνε καλά!

Φυσικά και είμαι πολύ προσεκτική, δεν θέλω να μάθουν τίποτα ο άντρας μου και το παιδί μου γιατί δεν θα μου το συγχωρέσουν ποτέ!

Βλέπεται ο γιος μου έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του, οπότε θα τους χάσω και τους δυο σε περίπτωση που μαθευτεί το παραμικρό!

Η μόνη που ξέρει για την κρυφή μου σχέση είναι η κολλητή μου, η οποία με «καλύπτει» στον άντρα μου όταν βγαίνω με τον εραστή μου!

Η αλήθεια είναι πως αυτή η σχέση με έχει ανανεώσει αρκετά και δε θέλω να τελειώσει!

Δεν μετανιώνω που απατάω τον άντρα μου, έτσι και αλλιώς δεν σκοπεύω να τον χωρίσω και πλέον η σχέση μας πάει από το καλό στο καλύτερο!

Αληθινή εξομολόγηση: «Βγαίνω με κάποιον και μου ζητάει να πληρώνω πάντα τα μισά. Μήπως είναι γύφτος;»

Αληθινή εξομολόγηση από μια κοπέλα που βγαίνει με κάποιον που της ζητάει να πληρώνει πάντα τα μισά! Διαβάστε άλλη μια αληθινή εξομολόγηση: «Θέλω να παρατήσει τη γυναίκα και το παιδί του και να ζήσει μαζί μου!»

«Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά…

Είμαι 24 ετών και βγαίνω με έναν άντρα, που είναι 36. Αυτή η σχέση ήταν μεγάλο βήμα για μένα, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μου αρέσουν ούτε τα ραντεβού, ούτε οι νέες γνωριμίες, ούτε οι σχέσεις και προτιμώ να μένω μόνη μου ή να βγαίνω με καμία φίλη μου.

Βγαίνουμε εδώ και 2 μήνες. Στην αρχή ήταν κανονικός gentleman και τα πλήρωνε όλα αυτός: Φαγητό, ποτά, εκδρομές. Μια μέρα, που δεν είχε πολλά χρήματα πάνω του, μου ζήτησε να τσοντάρω 20 ευρώ, γιατί δεν του έφταναν. Δεν μου άρεσε η κίνησή του, αλλά το έκανα. Από κει και πέρα το έχει βρει σκοινί κορδόνι και το κάνει κάθε φορά: Μου ζητάει να πληρώνω τουλάχιστον τα μισά.

Σε μία σχέση περιμένω ότι είναι ο άντρας αυτός, που θα πληρώνει για όλα. Δεν είναι δουλειά της γυναίκας, όταν συνοδεύεται να πληρώνει εκείνη. Τώρα από πού κι ως πού να χωρίζουμε τους λογαριασμούς στη μέση και να πληρώνω και εγώ, δεν το καταλαβαίνω. 1 μήνα τώρα με έχει ξεπατώσει στο δώσε.

Μου εξέφρασε ότι θέλει να εξοικονομήσει χρήματα, γιατί θέλει να αγοράσει καινούργιο σπίτι. Καλά κάνει, εγώ μαζί του. Αλλά αυτό είναι δικό του θέμα. Ναι μεν θέλει σπίτι, θέλει και γκόμενα. Δεν γίνονται όλα μαζί. Αν δεν τα βγάζει πέρα, να με χωρίσει και να αποταμιεύσει τα ωραία του λεφτουδάκια. Διστάζω πλέον να βγαίνω μαζί του, γιατί κι εγώ δεν είμαι καμιά πλούσια να πληρώνω συνέχεια.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό παιδί και γνήσιο αρσενικό και εκτιμώ την ειλικρίνεια του για την κατάστασή του. Καλύτερα όμως, να επικεντρωθεί στις προτεραιότητές του. Πιστεύω ότι αν του περίσσευαν χρήματα, θα ξόδευε και για μένα.

Τώρα τί να κάνω; Να τον χωρίσω και να μείνουμε φίλοι μου φαίνεται το καλύτερο.»

Αληθινή εξομολόγηση: Κάνω το απόλυτο κρεβάτι με τον ξάδερφο του άντρα μου!

Σοκάρει η πραγματική εξομολόγηση της Αναστασίας η οποία δηλώνει: Κάνω το απόλυτο κρεβάτι με τονξάδερφο του άντρα μου! Αληθινή ερωτiκή ιστορία: «Η πρώτη φορά με τον θείο μου ήταν... »!

Ας δούμε την ιστορία της

Ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 50 ετών. Είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει και σπουδάζουν εκτός Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου κυλούσε ήρεμα. Δεν εργαζόμουν ποτέ βέβαια, την οικογένεια συντηρούσε οικονομικά ο άντρας μου με τον μισθό του ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Εγώ δεν είχα μάθει να δουλεύω και είχα αφοσιωθεί στη φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και τα παιδιά μεγάλωσαν, έφυγαν από το σπίτι για να σπουδάσουν. Τότε η μοναξιά άρχισε να με πνίγει. Βλέπετε για να τα βγάλουμε πέρα, και να μπορέσουμε να συντηρήσουμε και τα δυο μας παιδιά στην επαρχία, ο άντρας μου αναγκάστηκε να πιάσει και δεύτερη δουλεία.

Το βράδυ δούλευε ως οδηγός ταξί. Εγώ όπως σας ανέφερα και παραπάνω δεν είχε χρειαστεί να δουλέψω ποτέ στην ζωή μου οπότε δεν ήθελα να μπω τώρα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Είχα καταντήσει να κάθομαι ολομόναχη στο σπίτι, και να σκέφτομαι ότι είμαι μια νέα γυναίκα και η ζωή μου χαραμίζεται. Μελαγχολούσα και βυθιζόμουν στη μοναξιά μου.

Ένα βράδυ ο άντρας μου δεν θα δούλευε το ταξί γιατί ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Η ξαδέρφη του με τον άντρας της είχαν επέτειο γάμου. Εντάξει δεν ήταν και το καλύτερο μου να βγω μετά από τόσο καιρό και να δω όλο το σόι του άντρα μου, αλλά από το τίποτα κάτι ήταν και αυτό.

Όμως η βραδιά εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Στο οικογενειακό τραπέζι, ήταν καλεσμένος και ένας μακρινός ξάδερφος του άντρα μου που είχαμε να τον δούμε χρόνια.

Ένας πολύ γοητευτικός άντρας και όπως φάνηκε με οικονομική άνεση. Με εντυπωσίασε, τον κοίταζα με θαυμασμό.

Ο άντρας μου είχε χαρεί πάρα πολύ που τον είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια, και τον κάλεσε στο σπίτι μας για φαγητό. Εγώ πέταξα από τη χαρά μου! Φυσικά και θα έβαζα τα δυνατά μου για να τον εντυπωσιάσω.

Όπως και έγινε, το φαγητό μου του άρεσε πάρα πολύ, αλλά όπως φάνηκε και εγώ δεν του περνούσα απαρατήρητη. Οι ματιές έδιναν και έπαιρναν. Ο άντρας μου δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν θα φανταζόταν ποτέ κάτι τέτοιο, είναι ένα ήρεμος και αγαθός άνθρωπος. Μήπως πάσχεις από σ3ξυπνία και δεν το ξέρεις;

Την επόμενη μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον ξάδερφο του άντρα μου! Μου ζήταγε να βρεθούμε. Έγινα μια κούκλα και πήγα να τον βρω. Δεν είχα κάνει λάθος τελικά. Αυτή τη φλόγα που ένιωσα μόλις τον είδα την ένιωσε και εκείνος. Παρασυρθήκαμε από το πάθος μας και δημιουργήσαμε μια παράνομη σχέση.

Για το «κρεβάτι» δεν έχω λόγια! Κάνω το απόλυτο «κρεβάτι» μαζί του, καμία σχέση με τον άντρα μου! Όπως ήταν λογικό η συμπεριφορά μου προς τον άντρα μου άρχισε να αλλάζει. Ήμουν απότομη μαζί του και συνεχώς τσακωνόμασταν.

Του έλεγα ότι η αιτία της συμπεριφοράς μου είναι ότι περνούσα πολλές ώρες μόνη μου και ένιωθα μοναξιά. Τότε ο άντρας μου κανόνισε να πάμε μια εκδρομή στο Ναύπλιο οι δυο μας για να με κάνει να νιώσω καλύτερα. Εσύ ξέρεις τι είναι ο demisexual;

Φυσικά και σκοπεύω να βρω μια δικαιολογία για να το αναβάλλουμε. Σιγά τι είναι το Ναύπλιο;

Θα πείσω τον ξάδερφο του άντρα μου να πάμε κάπου στο εξωτερικό, να δω και εγώ πως είναι μια άλλη χώρα.

Φυσικά και τα έξοδα θα είναι δικά του αφού εγώ δεν δουλεύω. Αλλά τι ανάγκη έχει αυτός, χρήματα έχει αρκετά! Δεν θα μου αρνηθεί ένα ταξιδάκι!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share