Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νίκος 31 ετών: Ο σύντροφός μου κομπλάρει όταν τον βρίζω στο κρεβάτι - Τι να κάνω;

Μια αληθινή ιστορία!

2 Σεπτεμβρίου 2019 14:30
Νίκος 31 ετών: Ο σύντροφός μου κομπλάρει όταν τον βρίζω στο κρεβάτι - Τι να κάνω;

Αυτή είναι μία αληθινή ιστορία του Νίκου 31 ετών ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον σύντροφό του στο κρεβάτι...

Με τον Μιχάλη είμαστε μαζί σαν σχέση 3 χρόνια και συγκατοικούμε από τον πρώτο σχεδόν μήνα. Μένουμε στην Αθήνα, αλλά γνωριζόμαστε από τους τόπους καταγωγής μας, μιας και τα χωριά μας είναι γειτονικά, οπότε τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Με την συμβίωση δεν έχω κανένα παράπονο, αφού είναι προσεκτικός, τακτικός, με μένα είναι πολύ περιποιητικός, και όλα θα ήταν τέλεια αν δεν αντιμετωπίζαμε ένα μικρό πρόβλημα που δυστυχώς δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε. Εμένα στο κρεβάτι μου αρέσει να βρίζω πολύ, να μιλάω πρόστυχα και γενικά να μιλάω. Ο Μιχάλης από την άλλη, δεν βγάζει κιχ. Θα μιλήσει μόνο όταν είναι να με ενημερώσει πως θα τελειώσει. Καταλάβατε. Δεν έχω θέμα που δεν μιλάει, αλλά κομπλάρει όταν μιλάω εγώ. Άλλες φορές σταματάμε εντελώς την πράξη γιατί χάνει την στύση του, άλλες φορές μου λέει να μην μιλάω, πάντως δεν με αφήνει να εκφραστώ ελεύθερα όπως νιώθω. Γίνεται να το αλλάξουμε αυτό κι αν ναι, πώς;


Μαρία μου, όντως είναι “μικρό” αυτό που αντιμετωπίζετε αφού όπως γράφεις, τα υπόλοιπα κομμάτια στη σχέση σας και τη συμβίωση σας είναι αρμονικά. Η σεξουαλική πράξη πολλές φορές καθορίζει και την ποιότητα της σχέσης. Στην δική σας περίπτωση δεν μιλάμε για αποχή από το σεξ, ή έλλειψη επιθυμίας -οπότε εκεί θα μιλούσαμε για μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε εσάς το θέμα είναι ο ελεύθερος τρόπος έκφρασης κατά τη διάρκεια της πράξης. Για να απαντήσω ευθέως στο ερώτημά σου: “Ναι, μπορείτε να το αλλάξετε αυτό”. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε ελεύθεροι και να εκφραζόμαστε ελεύθερα με τον σύντροφό μου στο σεξ. Είναι η ολοκλήρωση της…ολοκλήρωσης!Οπότε, μίλησε μαζί του και εξήγησέ του πόσο ικανοποιημένη νιώθεις όταν εκφράζεις τις σκέψεις σου κατά τη διάρκεια της πράξης. Δως του να καταλάβει πως οι πρόστυχες λέξεις που λες, δεν έχουν ως σκοπό να τον προσβάλλουν. Μπορεί να σου φαίνεται “μασημένη τροφή” αυτή η εξήγηση, όμως κάποιοι άντρες την χρειάζονται. Βοήθησε τον να τον “τραβήξεις” προς το μέρος σου, αρχικά κατεβάζοντας λίγο τους δικούς σου τόνους στο κρεβάτι. Βάλ΄τον στο “παιχνίδι” σου κάνοντας του ερωτήσεις, που οι απαντήσεις τους θα είναι αυτό που θέλεις. Μπορείς να εντάξεις στο…φρασεολόγιο σου και κάποιες τρυφερές λέξεις, που ίσως τον “ξεκλειδώσουν” από τα ταμπού του.Είμαι σίγουρη πως όταν αντιληφθεί την ικανοποίηση σου, τότε θα είναι αυτός πρώτος που θα θέλει να σου την προσφέρει.

Αληθινή ιστορία: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»

Αυτή η ιστορία μας κίνησε τον ενδιαφέρον: «Η πεθερά μου με εκβιάζει για να μην αποκαλύψει τη παράνομη σχέση μου»... Αληθινή εξομολόγηση: “Κάθομαι στον 70χρονο αναγκαστικά γιατί με ταΐζει”…

Ονομάζομαι Αντώνης και αποφάσισα να κοινοποιήσω το πρόβλημά μου για να με βοηθήσετε να βρω μια λύση.

Εδώ και ένα χρόνο διατηρώ παράνομο δεσμό με μια κοπέλα αρκετά χρόνια μικρότερη μου. Είμαι παντρεμένος εδώ και 15 χρόνια με μια πολύ καλή γυναίκα όμως δυστυχώς η ρουτίνα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Η παράνομη αυτή σχέση με τη νεαρή κοπέλα έδωσε χαρά και ενδιαφέρον στην ζωή μου. Φυσικά σε καμιά περίπτωση δε θα άφηνα τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για μια πιτσιρίκα.

Ο καιρός περνούσε και εγώ ζούσα δυο ζωές, ανάμεσα σε οικογενειακές στιγμές αλλά και σε στιγμές γεμάτες ένταση και πάθος.

Το ευχαριστιόμουν δε μπορώ να πω, όμως ξαφνικά όλα άλλαξαν. Ένα απόγευμα και ενώ βρισκόμουν με τη παράνομη σχέση μου μας είδε μια γνωστή της πεθεράς μου και όπως ήταν φυσικό πήγε και της τα είπε όλα.

Εκείνη όμως η αδίστακτη γυναίκα δε πήγε να τα πει όλα στη κόρη της όπως θα έκανε κάθε μάνα παρά με έπιασε και μου ζήτησε να μιλήσουμε οι δυο μας. Στην αρχή δε πήγε το μυαλό ου ότι τα ήξερε όλα, νόμιζα ότι κάποιο πρόβλημα θα είχε πάλι και θα ήθελε λύση.

Με τη πεθερά μου δεν είχα ποτέ καλή σχέση, μόνο τα τυπικά, μακριά και αγαπημένοι που λένε, με θυμόταν μόνο όταν είχε κάποιο πρόβλημα. Αυτό φαντάστηκα πως θα ήθελε και εκείνη τη φορά. όμως έκανα λάθος.


Μου πέταξε στα μούτρα ότι ήξερε τα πάντα για εμένα και την «μικρή». Σάστισα!

Την παρακάλεσα να μη πει τίποτα στη κόρη της και πως θα χώριζα την παράνομη σχέση μου.

Εκείνη για να μη μιλήσει μου ζήτησε χρήματα. Μου είπε πως η σύνταξη του συχωρεμένου του άντρα της δεν ήταν αρκετή για να καλύψει τα έξοδά της! Μου ζήτησε μάλιστα να της βάζω κάθε μήνα στη τράπεζα ένα αρκετά σεβαστό ποσό για να εξασφαλίσω τη σιωπή της. Από τότε αναγκάζομαι να δίνω τα λεφτά μου στη πεθερά μου.

Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω αυτή τη κατάσταση αλλά και να εξασφαλίσω τη σιωπή της πεθεράς μου.

Παρακαλώ θέλω τη συμβουλή σας για το πρόβλημά μου!

Φοιτήτρια προκαλεί: "Οι πλούσιοι γέροι μου πληρώνουν τα πάντα και εγώ τους το δίνω στο πιάτο"

Ενώ κάποιες παίρνουν δάνεια σπουδών ή ξεκινούν μια έξτρα δουλειά για να πληρώσουν τις σπουδές τους ή τον πλούσιο τρόπο ζωής τους, ορισμένες νέες γυναίκες επιλέγουν μια λιγότερο παραδοσιακή συμφωνία.

Η σπουδάστρια κτηνιατρικών επιστημών του Πανεπιστημίου του Sydney, Jessica, έκανε περιήγηση στο Facebook μια μέρα, όταν είδε ένα βίντεο σχετικά με το Seeking Arrangement – ένα Baby/Sugar Daddy dating site – και έκανε εγγραφή. Ναταλία, 29 ετών: "Ξέρω, ότι είναι λάθος αλλά θέλω να ζήσω με τον αδερφό μου σαν κανονικό ζευγάρι!"

Τώρα, εδώ και ένα χρόνο είναι σε δύο σχέσεις «ζάχαρης». Η 20χρονη απολαμβάνει τακτικά δείπνα, πλούσια δώρα, διακοπές στο εξωτερικό, δίδακτρα και μηνιαίες πληρωμές ύψους 5.000 δολαρίων.

«Αρχικά έκανα κλικ στην ιστοσελίδα από περιέργεια, αλλά αμέσως ενθουσιάστηκα από μερικές φοιτήτριες που έγραφαν για τον τρόπο ζωής τους που ήταν «ζάχαρη» και με το πώς οι «μπαμπάδες» τους προσφέρονταν να πληρώσουν τα δίδακτρα και το ενοίκιο τους».

Η φοιτήτρια λέει ότι ενώ έπρεπε να φιλτράρει μερικά ανεπιθύμητα μηνύματα από άνδρες, μετά από μερικούς μήνες βρήκε δύο αξιόπιστους μπαμπάδες.

«Όλοι είναι διαφορετικοί και μερικοί άνδρες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι «Sugar Daddy».

Η Jessica έχει δύο μπαμπάδες ηλικίας 27 και 40 ετών. «Είναι επιτυχημένοι ιδιοκτήτες επιχείρησης / CEO κλπ. Δεν έχουν πολύ χρόνο για παραδοσιακά ραντεβού, έτσι χρειάζονται κάποια που να μην είναι πολύ εξαρτημένη».

Τον ένα από τους δύο δεν τον βλέπω συχνά επειδή ταξιδεύει. Δεν μου δίνει επιδόματα, αλλά πληρώνει για τα δίδακτρα και τις εξωσχολικές μου δραστηριότητες και μου κάνει δώρα. Μιλάμε καθημερινά και είμαστε πολύ άνετοι ο ένας με τον άλλο.

Με τον άλλο συναντιέται για δείπνο μία φορά την εβδομάδα και παρακολουθεί τις επαγγελματικές του εκδηλώσεις ως ραντεβού.

«Μου δίνει ένα επίδομα των 4.000 έως 5.000 δολαρίων το μήνα. Το καλό είναι, ότι δεν χρειάζεται να κοιμάστε με τον μπαμπά σας, αν δεν θέλετε. Ορίζετε εσείς τους όρους και τις προϋποθέσεις», είπε η Τζέσικα.

Ετοιμάζομαι να πάω ένα ταξίδι στη Χαβάη με έναν από τους Sugar Daddies μου. Παίρνω επίσης πολλά εσώρουχα,

«Οι μπαμπάδες πρέπει να είναι κύριοι και να μην θέλουν να κάνουν παιδιά μαζί σας. Δεν χρειάζεται να κοιμάστε μαζί τους αν δεν θέλετε, αλλά αυτό είναι μέσα στα χαρτιά τελικά».

«Θα το συνεχίσω σίγουρα για μερικά ακόμα χρόνια μέχρι να τελειώσω με το πτυχίο μου και να εγκατασταθώ σε μια πλήρους απασχόλησης δουλειά».

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share