Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής!

Δώσε βάση..

26 Αυγούστου 2019 10:50
Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής!

Και όμως υπάρχει μια πόλη που μπορεί να σου λύσει όλα τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής!

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής

Έχεις κουραστεί από την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου; Όποιος και αν είναι ο προβληματισμός σου, υπάρχει μια πολύ μικρή πόλη στην Ιρλανδία, με μόλις 830 κατοίκους, που υπόσχεται πως θα σου αλλάξει τη ζωή. Κι όμως υπάρχει ένα «μαγικό» ρόφημα που θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή!

Η πόλη έχει το όνομα Lisdoonvarna, κάθε Σεπτέμβριο και Οκτώβριο σφύζει από ζωή.

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής

Το Lisdoonvarna Matchmaking Festival κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό. Αν είσαι μόνος και διαθέσιμος, τότε αποκλείεται να φύγεις μόνο από την πόλη. Έτσι τουλάχιστον ισχυρίζονται οι υπέυθυνοι του φεστιβάλ

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής

Με μουσικές σκηνές, άφθονο αλκοόλ αλλά και δραστηριότητες που σκοπό έχουν να σε φέρουν πιο κοντά με τον έρωτα, οι διοργανωτές φροντίζουν μέσα σε 6 εβδομάδες να φέρουν το άλλο σου μισό πιο κοντά.

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, αφού εώς τώρα υπάρχουν 3000 καταγεγραμμένοι γάμοι, ανθρώπων που γνωρίστηκαν σε αυτό το φεστιβάλ

Αυτή είναι η πόλη που θα σου λύσει τα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής

4+1 tips για μια υγιή μακροχρόνια σχέση!

4+1 tips για μια υγιή μακροχρόνια σχέση!

Ζηλεύετε που οι άλλοι έχουν μακροχρόνιες σχέσεις και θέλετε κι εσείς αλλά δεν ξέρετε το μυστικό; Τότε είστε τυχεροί αφού σας βρήκαμε τα 4+1 tips για μια υγιή μακροχρόνια σχέση! Οι συμβουλές που θα σας δώσουμε είναι οι πιο καλές αφού αν αγαπάτε τον σύντροφό σας θα σας βοηθήσουν πολύ! Δεν χρειάζεται να καυγαδίζετε πια ή να ζηλεύετε αλλά να προσπαθήσετε παραπάνω!

Μια υπέροχη σχέση δεν συμβαίνει έτσι απλά. Καλλιεργείται στο πέρασμα των χρόνων και μέσα από σκληρή δουλειά. Γεννιέται μέσω του αμοιβαίου σεβασμού και της εκτίμησης και χρειάζεται χρόνο και κόπο για την κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών και των δύο μερών. Όταν ένας άντρας θέλει, το δείχνει!

Σεβαστείτε τα όρια

Συμβουλές σχέση

Κάθε άτομο και κάθε σχέση έχει όρια ή γραμμές που δεν πρέπει να υπερβαίνουμε. Η κατανόηση αυτών των γραμμών και το γιατί υπάρχουν είναι κρίσιμης σημασίας για μια μακροχρόνια σχέση. Τα ζευγάρια που έχουν οικοδομήσει μια αξιοθαύμαστη σχέση γνωρίζουν τα όρια του συντρόφου του και τα σέβονται, χωρίς να τα ξεπερνούν. Ο σεβασμός των προσωπικών ορίων αποτελεί μια προέκταση της αγάπης σας και της εκτίμησης για τον/την σύντροφο σας.

Ζήστε μαζί

Ζήστε τις ζωές σας μαζί. Τα εξαιρετικά ζευγάρια έχουν και εξαιρετικές σχέσεις, επειδή επιλέγουν πραγματικά και συνειδητά να ζήσουν τις ζωές τους μαζί, χέρι με χέρι. Αν και ακούγεται κάπως αυτονόητο αυτό, δεν είναι, διότι πολλοί άνθρωποι είναι τόσο απορροφημένοι από το επάγγελμα, τα χόμπι, την επιχείρηση τους ενδεχομένως και τους άλλους ανθρώπους, που τελικά καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερο χρόνο σε αυτά, παρά με τον δικό τους άνθρωπο. Οι άνθρωποι κάνουν επιτυχημένες σχέσεις επειδή δεν υπάρχει τίποτε άλλο που θα προτιμούσαν να κάνουν και κανέναν άλλον με τον οποίο θα προτιμούσαν να είναι παρά με τον/τη σύντροφο τους.

Κάνουν ουσιαστικές συζητήσεις εκτός από την κλασική ερώτηση «πώς ήταν η μέρα σου;» και επιλέγουν να έχουν κάποιες κοινές δραστηριότητες. Βέβαια, χρειαζόμαστε τον δικό μας χρόνο για να κάνουμε πράγματα και αυτό είναι κάτι που πρέπει όχι μόνο να κατανοούμε, αλλά και να ενθαρρύνουμε. Αλλά στις επιτυχημένες σχέσεις, και οι δύο πλευρές πάντα θα επιστρέφουν στο άλλο τους μισό, επειδή απολαμβάνουν πραγματικά ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Ενδιαφερθείτε να μάθετε τον/την σύντροφο σας

Χρειάζεται να μάθετε τι ενοχλεί τον/τη σύντροφο σας. Γνωρίστε τα μικρά πράγματα που αγαπούν να κάνουν, αλλά και αυτά που απεχθάνονται. Ο περισσότερος χρόνος μαζί θα σας βοηθήσει να μάθετε μερικά από εκείνα τα πράγματα με αυθόρμητο τρόπο, μέσα από τις αλληλεπιδράσεις με αυτά. Για ορισμένα, χρειάζεται να ρωτήσετε και να διερευνήσετε βαθύτερα τη σχέση σας, ώστε να ανακαλύψετε την κρυμμένη σημασία πίσω από κάποιες συμπεριφορές τους. Αν πάρετε τον χρόνο να κατανοήσετε τον/ την σύντροφο σας, ύστερα θα μπορείτε ευκολότερα να βλέπετε και τη δική τους πλευρά σε μια διαφωνία και από πού προέρχεται αυτή. Πράγματα που κάνουν ή λένε δεν εμφανίζονται από το πουθενά, αλλά αποτελούν μια λογική συνέπεια των προσωπικών τους ιστοριών, σκέψεων, συναισθημάτων και πεποιθήσεων.

Γελάστε μαζί

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο και η ικανότητα να κάνετε τον σύντροφο σας να γελά με την καρδιά του είναι ένα από τα βασικά συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια γελούν μαζί. Είτε η αιτία είναι ένα ανόητο μικρό αστείο μεταξύ σας, είτε μια έξυπνη παρατήρηση για κάτι σοβαρό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, το δέσιμο. Κάνοντας τον σύντροφο σας να γελάσει όταν δεν έχει διάθεση ή όταν έχει μια δύσκολη μέρα μπορεί να μειώσει το στρες, το οποίο σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να συσσωρευτεί και να λάμβανε δυσάρεστες διαστάσεις. Τα επιτυχημένα ζευγάρια είναι επίσης πολύ καλά στο να γελάνε με τους εαυτούς σας. Δεν παίρνουν τον εαυτό τους ή τον άλλον πάντα στα σοβαρά. Δεν κρατούν εύκολα κακία και δεν μεγαλοποιούν μικρά ζητήματα. Τα αντιμετωπίζουν χαλαρά και τα διακωμωδούν.

Αγαπήστε

Ο καθένας προσφέρει και λαμβάνει την αγάπη με διαφορετικό τρόπο. Τα άτομα με επιτυχημένες σχέσεις το κατανοούν αυτό και επιδιώκουν να δώσουν στο σύντροφο τους το είδος της αγάπης που χρειάζονται και επιζητούν. Αποδέχονται επίσης ότι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους και αυτό που επιθυμεί ο ένας δεν σημαίνει ότι θα το επιθυμεί και ο άλλος. Μαθαίνουν πώς να αγαπιούνται με έναν τρόπο που να κάνουν ο ένας τον άλλο χαρούμενο. Είναι επίσης αφοσιωμένοι σε αυτή την προσπάθεια. Σε αυτό το πλαίσιο, τα ζευγάρια είναι λογικό να εκνευρίζονται μεταξύ τους ορισμένες φορές ή να διαφωνούν με κάτι σημαντικό. Συμβαίνει σε όλους. Αυτό που όμως ξεχωρίζει μια σπουδαία σχέση από τις άλλες είναι ότι και οι δύο πλευρές στο τέλος προσπαθούν να κατανοήσουν και τελικά συγχωρούν και αγαπούν ο ένας τον άλλο, ακόμα και αν διαφωνούν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τον χώρισε λόγω καρκίνου, έκανε διπλή μαστεκτομή και αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Διαβάστε περισσότερα θέματα σχέσεων στο Athensmagazine.gr

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share