Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αληθινή ιστορία: "Έκανα έρωτα με τον συνάδελφο μου... στο γραφείο!"

Τι συνέβη με το ζευγάρι αυτό;

22 Αυγούστου 2019 11:08
Αληθινή ιστορία:

Αντέχετε να διαβάσετε μια αληθινή ιστορία για μια γυναίκα που έκανε έρωτα με έναν συνάδελφό της στο γραφείο; Το γραφείο είναι ο χώρος στον οποίο περνάς καθημερινά ατέλειωτες ώρες. Ώρες που σε κουράζουν και πολλές φορές σε εξαντλούν, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά.

Μέχρι που αντιλαμβάνεσαι ότι ο έρωτας κρύβεται κάπου δίπλα σου! Διαβάστε ακόμα: «Με κατηγορούσε ότι ντυνόμουν προκλητικά. Το τζιν ήταν κολλητό, η μπλούζα στενή»

Πράγματι, η καθημερινή συναναστροφή με συγκεκριμένους ανθρώπους, αναπτύσσει την οικειότητα, με αποτέλεσμα οι πιο απλές και τυπικές κουβέντες να καταλήγουν συχνά σε ραντεβού με τον άλλοτε αδιάφορο συνάδελφο.

Και φυσικά αυτό το ραντεβού δεν έχει επαγγελματικό χαρακτήρα. Λίγο το ποτό, λίγο η ρομαντική ατμόσφαιρα της βραδιάς, λίγο το διακριτικό φλερτ που αναπτύσσεται ανάμεσα σας και ξαφνικά, χωρίς να λογαριάζεις αν βρίσκεται σε σχέση ή όχι, απολαμβάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου μαζί του.

Σου φαίνεται παρατραβηγμένο;

Κι όμως, δέκα γυναίκες που βίωσαν αυτή την ερωτική εμπειρία, μιλούν στο cosmopolitan για τα συναισθήματα τους και τις συνέπειες στη ζωή τους.

«Ημουν σερβιτόρα κι εκείνος σεφ. Μπορώ να πω ότι φλερτάραμε διαρκώς, ενώ υπήρχε και μια έντονη σεξουαλική διάθεση ανάμεσα μας. Το καλοκαίρι με κάλεσε στο σπίτι του. Εκεί κολυμπήσαμε στην πισίνα και απολαύσαμε τον ήλιο. Μετά από λίγο όμως βρεθήκαμε γυμνοί στο κρεβάτι του και κάναμε σεξ. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μυστικό. Ολα ήταν φυσιολογικά στη δουλειά μετά από αυτό, όμως εγώ αισθανόμουν ενοχές και αποφάσισα να μιλήσω για αυτό στη φίλη μου, που ήταν και συνάδελφος μου. Ενώ αρχικά με καθησύχασε, στη συνέχεια άρχισε να με αποφεύγει. Προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι οι δυο τους διατηρούσαν δεσμό εδώ και καιρό. Δεν ήξερα ότι είχα εξομολογηθεί κάτι τέτοιο στην κοπέλα του! Το χειρότερο; Η μητέρα της ήταν και μάνατζερ του εστιατορίου. Μόλις το έμαθε, έπαψε να μου δίνει βάρδιες!», Ράντι 23 ετών.

Αληθινή ιστορία: "Έκανα έρωτα με... γιατί ήμουν ανοιχτόμυαλη!"

Παρακάτω θα διαβάσετε μια αληθινή ιστορία μιας αναγνώστριας του Athensmagazine.gr που ήταν πολύ ανοιχτόμυαλη!!!

«Γενικά είμαι ανοιχτόμυαλη αλλά πάντα έλεγα ότι ποτέ δεν θα έκανα σεξ με έναν φίλο μου. Το τελευταίο διάστημα είχα έρθει πολύ κοντά στον φίλο μου Τ. Του έδινα συμβουλές για τις σχέσεις του. Ένα βράδυ βγήκα μαζί του και με τον σύντροφό μου. Πήγαμε σε ένα πάρτυ και εκεί συνειδητοποίησα ότι είχα αισθήματα για εκείνον.

Ευτυχώς είχε και ο ίδιος. Φοβόμασταν ότι η φιλία μας θα χαλούσε μέχρι που κάναμε σεξ και η φιλία μας χάλασε εντελώς. Αληθινή ιστορία: Πώς είναι να είσαι σε σχέση με μια ποpνοστάρ;

Αλλά άξιζε να συμβεί αυτό γιατί βρήκα τον άνθρωπο με τον οποίο κάνω το πιο τέλειο σεξ που έχω κάνει ποτέ. Το άλλο μου σεξουαλικό μισό. Τα ταμπού είναι για να σπάνε αν είναι να βρεις τον άνθρωπο με τον οποίο θες να περάσεις όλη την υπόλοιπη ζωή σου».

Αληθινή ιστορία: Παντρεμένος με τη κόρη και είχε ερωτικές περιπέτειες με τη μάνα!

Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία με έναν άντρα παντρεμένο με τη κόρη ενώ παράλληλα είχε ερωτικές περιπέτειες με τη μάνα!

Με μία ανατριχιαστική αλήθεια ήρθε αντιμέτωπη μία γυναίκα από την Αυστραλία, όταν ανακάλυψε ότι ο συζυγός είχε ερωτικές επαφές με την ίδια της τη μητέρα.

Όπως εξομολογήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή, η γυναίκα, η οποία βρήκε τη δύναμη να συγχωρέσει τον σύζυγό της, όταν ανακάλυψε ότι την απατά με μία παλιά του φίλη, αδυνατεί να ξεπεράσει το σοκ μετά τη νέα πραγματικότητα που της έκρυβε επιμελώς ο σύζυγος και η μητέρα της.

Με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν και μία 6χρονη κόρη, να είναι τις περισσότερες φορές συναισθηματικά απών και τους συγγενείς της να υποπτέυονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, η Τανια πήρε τηλέφωνο την μητέρα της και της εξέφρασε τις ανησυχίες της...

Τότε ήταν που οι χειρότεροι φόβοι της βγήκαν αληθινοί.

Η μητέρα της, η οποία παραδέχτηκε την κατάσταση, έριξε όλο το φταίξιμο στον σύζυγο της κόρης της.

Αντίθετα, όταν η γυναίκα ζήτησε από τον σύζυγό της εξηγήσεις αυτός δεν αρνήθηκε την κατάσταση, αλλά ξεκαθάρισε ότι το φταίξιμο ήταν «όλο της μητέρας της».

Η σοκαρισμένη γυναίκα ανέφερε ότι δε γνώριζε για πόσο καιρό υπήρχε αυτή η παράνομη σχέσηκαι διευκρίνισε ότι η υπόλοιπη οικογένειά της γνώριζε την κατάσταση ωστόσο κανείς δεν ήθελε να μιλήσει.

Η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κανείς από τους συγγενείς της δεν της είχε πει την αλήθεια, ωστόσο παραδέχεται ότι είχε ένα ένστικτο που την «παίδευε» για αρκετά καιρό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!Φυσικά, μετά την αποκάλυψη της αλήθειας, η γυναίκα παράτησε τον σύζυγο της, ενώ άγνωστες παραμένουν οι σχέσεις της με τη μάνα της.

Αληθινή ιστορία: «Όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη μέση… η αδελφή του!»

Αντέχετε να διαβάσετε μια αληθινή ιστορία που θα σας καθηλώσει; Πολλές είναι οι φορές που μας διηγούνται ιστορίες για σχέσεις και απορούμε αν είναι πραγματικότητα! Αυτήν την φορά βρήκαμε μια αληθινή ιστορία που θα σας κάνει να μην σταματάτε να την διαβάζετε! Τι διηγείται για την σχέση της μια γυναίκα που μπήκε στην μέση η αδερφή του άντρα της;

Διαβάστε την αληθινή ιστορία:

Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα. Δηλαδή, παραπάνω από γάλα… - ζάχαρη η σχέση μας κι όλοι μας θαύμαζαν και μας ζήλευαν με την καλή την έννοια. Όμως, κάποια στιγμή όλα άλλαξαν όταν μπήκε στη μέση η αδελφή του. Του έβαζε ιδέες, τον μετέτρεψε σε αδιάφορο σύντροφο και σιγά-σιγά ό,τι χτίσαμε μαζί, άρχισε να χαλά. Κι όλα αυτά, γιατί η ‘κυρία’ ποτέ δεν με χώνεψε, ούτε με έγκρινε. Να μην σου τα πολυλογώ, όλα άρχισαν να ξινίζουν και τώρα ζω ένα δράμα αφού είμαστε σε αδιέξοδο και η σεξουαλική μας ζωή είναι μαύρο χάλι.

Ο ίδιος, φαίνεται να είναι βαθιά επηρεασμένος από όλα όσα του λέει η αδελφή του και γι’ αυτό άλλαξε η συμπεριφορά του απέναντί μου. Για να ξέρεις… αυτή δεν με χωνεύει, πρώτον, γιατί είμαι αρκετά πιο μεγάλη του και δεύτερον, γιατί όταν τα φτιάξαμε ήταν τελειόφοιτος στο πανεπιστήμιο και τελικά δεν πήγε για μάστερ γιατί ήθελε να επιστρέψει πίσω κοντά μου. Άρα, καταλαβαίνεις γιατί δεν με χωνεύει η άλλη. Ο ίδιος ουδέποτε είχε θέμα με τη διαφορά ηλικίας, ούτε γιατί δεν προχώρησε με τις σπουδές του. Δόξα το Θεό έχω καλή δουλειά και μπορώ να συντηρώ και τους δύο μας. Αλλά, ήρθε τώρα, το κακό αγκάθι η αδελφή να του βάλει ιδέες και να χαλάσει την σχέση μας. Τι να κάνω;

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να εξομαλύνεις την σχέση σου με την αδελφή του, αλλά, σίγουρα κάνε τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσεις τον άνθρωπο σου! Αφού η σχέση σας ήταν ζάχαρη, μην την αφήσεις να χαλάσει. Και της αδελφής… απλά δώσε της, την ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα και με τον καιρό να σε μάθει και να σε συμπαθήσει. Το ότι η σεξουαλική σας ζωή είναι ένα μαύρο χάλι ξαφνικά, αυτό…δεν μου αρέσει. Μπάζει νερά. Μήπως παίζει και κάτι άλλο εκτός από το σενάριο με την αδελφή και φτάσατε σε αυτό το τέλμα; Δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη να ζείτε στα μέλια και μετά στ’ αγρέλια! Κάνε την αυτοκριτική σου. Το σεξ είναι ο καλύτερος συνδετικός κρίκος σε μια σχέση. Μην το αφήνεις να σπάσει και να καταργηθεί γιατί μετά θα γυρεύεις την κατάλληλη φόρα ΓΙΑ να υπερπηδήσεις το κενό την στιγμή που το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις όλο το διάστημα, ήταν το να πηδιέσαι!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share