Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020

Μετά από πόσα χρόνια γάμου απατούν οι γυναίκες;

Τι λέει η έρευνα;

23 Ιουνίου 2019 15:35
Μετά από πόσα χρόνια γάμου απατούν οι γυναίκες;

Η απιστία είναι κάτι που έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ή τουλάχιστον πλέον περισσότερες περιπτώσεις γίνονται γνωστές απ’ ότι παλαιότερα. Και δεν αποτελεί μόνο χαρακτηριστικό των αντρών αλλά και των γυναικών.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στις ΗΠΑ, οι επιστήμονες πήραν ως δείγμα ενήλικες γυναίκες απ΄ όλο τον κόσμο και έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών του απατούν τους συζύγους τους είναι τα 36,6 έτη, όταν ο μέσος όρος ηλικίας γάμου είναι τα 29 έτη.


Η απιστία δηλαδή είναι πιθανότερο να συμβεί ανάμεσα στα 7 και στα 8 χρόνια μετά τον γάμο. Οι λόγοι της στροφής προς την απιστία για μια γυναίκα είναι πολλοί. Έλλειψη σεβασμού, έλλειψη πάθους ή κάτι άλλο, το σίγουρο είναι πως κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο μέσος όρος είναι μεταξύ των 25 και των 29. Στην Ισπανία ανεβαίνει κατά πολύ και κυμαίνεται μεταξύ των 40 και 44 ετών. Στην Ουγγαρία ακόμα περισσότερο. Στον Καναδά από την άλλη, οι γυναίκες φέρονται να απατούν τους συζύγους τους κατά μέσο όρο 6,7 χρόνια μετά τον γάμο, στην Σουηδία 4 χρόνια, ενώ στην Ιρλανδία μόλις 3,6 χρόνια μετά την τελετή.

Στην Ελλάδα ο μέσος όρος γάμου είναι τα 30 έτη και οι γυναίκες απιστούν 6 χρόνια μετά, στα 36 έτη κατά μέσο όρο. Η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε επίσης, πως το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών που απατούν, επιλέγουν εpωτικούς συντρόφους μικρότερης ηλικίας, επειδή έχουν καλύτερες επιδόσεις στο σeξ.

Τα 4 πιο συχνά δείγματα των άπιστων αντρών!

Τα 4 πιο συχνά δείγματα των άπιστων αντρών!

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ David King μοιράστηκε μερικά από τα μυστικά του επαγγέλματος, αποκαλύπτοντας 4 δείγματα ότι ένας άντρας απατάει τη γυναίκα του. Επεσήμανε μάλιστα ότι το 80% των γυναικών που φτάνουν σε αυτόν έχουν δίκιο στις υποψίες τους. Ο λόγος για αυτό είναι ότι οι γυναίκες ασχολούνται αρκετά ώστε να εντοπίσουν σημάδια που «ξεφεύγουν» από τους άντρες.Χώρισες; Αν δεις αυτά τα σημάδια... τότε σε θέλει πίσω!

 1. Προσέχει τον εαυτό του πολύ περισσότερο
  Αγοράζει καινούριο άρωμα, καινούρια ρούχα και αλλάζει κούρεμα. Αν αυτό συνδυάζεται με το να μη θέλει να περνάει χρόνο μαζί σας, τότε ίσως σας απατάει.

  2. Κλειδώνει όλες τις συσκευές και τους λογαριασμούς του
  Εδώ υπάρχουν διάφορες πιθανότητες. Αν είχατε μια σχέση απόλύτης εμπιστοσύνης και ανοιχτής επικοινωνίας, σας είχε δώσει πρόσβαση σε όλους τους λογαριασμούς του, και ξαφνικά τους κλειδώσει, τότε ίσως ο σύντροφός σας κρύβει κάτι. Ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα να έχετε ξεπεράσει τα όρια με τον έλεγχο και τη ζήλια σας, οπότε έχει απλώς ανάγκη για λίγη ιδιωτικότητα. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν υπάρχει στο τραπέζι αν εξαρχής ήταν περισσότερο κλειστός και κρυπτικός.

  undefined
  3. Θυμός και επιθετικότητα
  Όταν χτυπάει το τηλέφωνό του σηκώνεται και φεύγει από το δωμάτιο για να μιλήσει. Οποιαδήποτε ερώτησή σας, ακόμα και για το απλούστερο πράγμα, οδηγεί σε τσακωμό. Μοιάζει σαν να ψάχνει λόγο να επέλθει σύγκρουση. Ακόμα και αφότου το συζητήσετε μπορεί να σηκωθεί να φύγει θέλοντας να πάρει λίγο αέρα. Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να μετριάσει τις ενοχές του, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις πράξεις τους και ρίχνοντας την ευθύνη σε εσάς.

4. Ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι
To τελευταίο δέιγμα ότι ο σύντροφός σας είναι άπιστος, είναι επιθυμία του να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς. Αν συνήθιζε να σας προσκαλεί σε σινεμά και εστιατόρια και συναντήσεις με φίλους του, αλλά τώρα ψάχνει αφορμή να φύγει από το σπίτι χωρίς εσάς, είναι ανησυχητικό σημάδι.

Πόσο μπορεί να κρατήσει το πάθος σε μια σχέση;

Προσοχή: Κανένα από αυτά τα δείγματα μόνο του δεν σημαίνει ότι σας απατάει ο σύντροφός σας. Αν συνδυάζονται όμως πολλά, και κυρίως αν πρόκειται για απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά, τότε καλό είναι να μην την αγνοήσετε.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share