Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

5+1 πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στις γυναίκες αλλά ντρέπονται να τα πουν!

Δώστε βάση...

22 Ιουνίου 2019 17:40
5+1 πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται στις γυναίκες αλλά ντρέπονται να τα πουν!

Νομίζω πως όλα τα παρακάτω είναι κοινώς αποδεκτά από το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού και θα είμαστε (σχεδόν) όλοι ιδιαιτέρως ευγνώμονες αν παρατηρούσαμε έστω και την παραμικρή αλλαγή. Παίζει τέτοιο σενάριο; Ποιος ξέρει…

  1. Όταν πίνουν πολύ

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, έτσι και το αλκοόλ έχουν νόημα και πλάκα όταν συνοδεύονται από μέτρο κι έλεγχο. Τα δυο ποτηράκια κρασί σε μία έξοδο, θα κάνουν την κοπέλα να χαλαρώσει, να αφεθεί και να διασκεδάσει τόσο εκείνη όσο και η παρέα της. Τα περισσότερα ποτήρια όμως, σε συνδυασμό και με διάφορα ακόμη ποτά, δεν είναι μόνο βλαβερά για την υγεία αλλά αποτελούν κι αιτία ξενερώματος όλων εμάς των υπολοίπων. Ποιος θέλει άλλωστε, να βλέπει τη συνοδό του σαν μπεκρού βγαλμένη από τα σοκάκια της Μόσχας; Σοβαρευτείτε επιτέλους

2. Όταν κάνουν σαν νταλικέρηδες

Κι αν δε γουστάρω την κοπέλα μου μια φορά σαν Ρώσο μεθύστακα, δε μου αρέσει εκατό φορές όταν κάνει σαν νταλικέρισσα από τον Πύργο ή σαν βοσκός από την ορεινή Αρκαδία. Η γυναίκα πρέπει να είναι γυναίκα. Να χαρακτηρίζεται από λεπτές και θηλυκές κινήσεις που συνοδεύονται κι από το απαραίτητο και ταιριαστό λεξιλόγιο. Θερμή παράκληση, σταματήστε να αποκαλείτε την κολλητή σας «Μαλάκα». Είναι γελοίο!

3. Όταν είναι ανυπόμονες

Θέλετε τα πάντα προγραμματισμένα στην εντέλεια. Μισείτε όταν σας απαντάμε «Θα δούμε» ενώ το «Θα αργήσω» που ίσως σας στείλουμε στο κινητό μπορεί να αποτελέσει κι αιτία χωρισμού. Δεν αντέχετε να περιμένετε ούτε δευτερόλεπτο όταν πρόκειται για κάτι που θέλετε να συμβεί κι εξαρτάται από εμάς. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που είστε ικανές να μας στήσετε σε 10 συνεχόμενα ραντεβού για περισσότερο από μία ώρα. Είστε σοβαρές;!

4. Όταν αποπνέουν αρνητισμό


Πρέπει να είναι χαρακτηριστικό της γυναικείας φύσης. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Το ξέρω, είστε εγκρατείς. Θέλετε να διπλοτσεκάρετε το οτιδήποτε συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί στο μέλλον και πάντοτε είστε προετοιμασμένες για το χειρότερο σενάριο. Το κακό όμως είναι, πως προσπαθείτε να προετοιμάσετε κι εμάς με αυτόν τον τρόπο. Απομυζήτε κάθε ίχνος θετικής μας σκέψης και στο τέλος μας κάνετε να φτάσουμε στο σημείο να φωνάξουμε «Αντε ..., τα παρατάω»!

5. Όταν επιχειρούν να μοιάσουν στους αλήτες

Και με τη λέξη αλήτης, προσπαθώ να χωρέσω όλους εκείνους τους άντρες που δε συμπεριφέρονται σωστά. Θα σας πω το πιο απλό παράδειγμα. Όταν κάποιος κερατώνει μια κοπέλα κι εκείνη το μαθαίνει και χωρίζει, δε γίνεται μετά να πηγαίνει και να πηδιέται με καμιά 20αριά στη σειρά μόνο και μόνο για να αποδείξει πως κι αυτή μπορεί. Στόχος σας αγαπητές κυρίες, δεν είναι να μοιάσετε στους αλήτες αλλά να πείσετε εκείνους να μοιάσουν σε εσάς. Και πιο συγκεκριμένα, στη «σωστή» έκδοση του εαυτού σας.

6. Όταν το παίζουν κυρίες


Είναι κι εκείνες όμως, που οδηγούνται στο ακριβώς αντίθετο άκρο. Το παίζουν Οσίες Μαρίες που δεν έχουν αμαρτήσει ποτέ και τα κάνουν όλα καθώς πρέπει. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι πάντοτε ηθικές, παίρνουν 100% τη σωστή απόφαση σε κάθε ζήτημα που προκύπτει ενώ πολλές φορές υποδύονται το φωτεινό παντογνώστη. Κάνε μας τη χάρη κουκλίτσα μου.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο προσπαθεί να το πετύχει η κάθε μία. Άλλες το κάνουν έτσι, άλλες διαφορετικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν μπει μια γυναίκα σε αυτή τη διαδικασία, δείχνει πιο γελοία από ποτέ. Πράγματι θα τραβήξει την προσοχή αλλά με τον πλέον αρνητικό τρόπο. Και να θυμάστε, με τις ηλίθιες ασχολούνται ΟΛΟΙ για 10 μέρες και μετά τις ξεχνούν μια για πάντα. Αντίθετα, με τις σοβαρές θα ασχοληθούν λιγότεροι αλλά θα ασχοληθούν για σταθερά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα τι προτιμά η κάθε κοπέλα, είναι καθαρά δικής της, προσωπική επιλογή.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share