Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα 6 προβλήματα που έχουν οι κοντές κοπέλες στις σχέσεις τους!

Εκτός από τα χαρίσματα!

19 Ιουνίου 2019 12:29
Τα 6 προβλήματα που έχουν οι κοντές κοπέλες στις σχέσεις τους!

Οι μικροσκοπικές κοπέλες είναι πιο cutie, όπως και να το κάνουμε. Γιατί μπορεί να βλέπουν συνεχώς γύρω τους μοντέλα, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι η χάρη. Και τα κοντά κορίτσια έχουν κατά πολύ περισσότερη.

Ωστόσο, εκτός από τα όσα καλά τις χαρακτηρίζουν, έχουν κι αυτές τα προβλήματά τους. Πρώτο και κύριο, η διαφορά που υπάρχει με τους συντρόφους τους.

Σίγουρα η αγάπη δεν κοιτά αριθμούς, αλλά οι μυτούλες των ποδιών και η μέση, όλο και κάποια σημασία δίνουν.

1 «Η μικρή του αδερφή να φανταστώ;»

Όχι, η κόρη του! Να μια καλή απάντηση να δώσεις την επόμενη φορά που θα ακούσεις την παραπάνω ερώτηση. Όποτε γνωρίζετε νέο κόσμο με το αγόρι σου, για κάποιο λόγο αδυνατούν να πιστέψουν ότι μπορεί να έχετε σχέση και το μυαλό τους πάει κατευθείαν σε οικογενειακούς δεσμούς. Οκ, μικροδείχνεις, δεν φταις εσύ που είσαι 1.50, αλλά όχι και μικρή του αδερφή, ρε παιδιά!

2 Είναι μια ώρα δύσκολη αυτή του φιλιού

Όταν έρχεται αυτή η ρομαντική στιγμή να βρεθείς πολύ κοντά με το αγόρι σου και τα χείλη σας να γίνουν ένα, τότε ένα θεματάκι το έχετε. Δεν τον φτάνεις τον άνθρωπο! Εδώ λοιπόν, έρχεται και χτυπάει το πρόβλημα που θίξαμε στον πρόλογο. Άμα δεν είσαι επαγγελματίας μπαλαρίνα, δύσκολο να αντέξουν οι μύτες των ποδιών σου για να σε κρατήσουν. Κι αν ο δικός σου δεν είναι και παιδί του γυμναστηρίου, πόσο να αντέξει η μεσούλα του κάθε τρεις και λίγο να σε σηκώνει; Άλλο που το κάνει.

3 Η ψηλή φταίει για όλα

Αν τσακώσεις το boyfriend να ξενοκοιτάει και ειδικά κάποια κοπέλα που σου ρίχνει ένα κεφάλι και βάλε, τότε αρχίζει να βγάζεις φλόγες. Είπαμε, ωραίες και οι μονδέλες, αλλά όχι για το δικό σου αγόρι. Και στην τελική, τι σου λείπει εσένα; Μερικά εκατοστά ύψος, δε χάθηκε κι ο κόσμος… Σε εκείνες λείπουν άλλα, πιο σημαντικά πράγματα, μην τα ξαναλέμε!

4 Δεν είναι και πολύ cute το θέαμα όταν φοράς τα ρούχα του

Υπάρχει κοπέλα σε σχέση που δε λατρεύει να φοράει τα ρούχα του αγοριού της; Άσε που κάνει και καλό στην υγεία, όπως έχουμε ξαναπεί. Έλα όμως που στην περίπτωσή σου, δείχνει κάπως… περίεργο όλο αυτό. Δεν είναι ακριβώς χαριτωμένο, ούτε σέξυ, είναι λίγο αστείο θα λέγαμε. Μια μπλούζα του μπορεί να είναι φόρεμαμέχρι τον αστράγαλο για σένα, ούτε καν φαρδύ, χουχουλιάρικο φουτεράκι. Αυτά έχει η ζωή, αλλά εσύ… στο ύψος σου, φιληνάδα!

5 Με τον αργό χορό το σίγουρο είναι πως ΔΕΝ το ‘χετε!

Ο χορός μεταξύ ενός ζευγαριού είναι μια πολύ γλυκιά στιγμή, με κάποιες προϋποθέσεις ωστόσο. Πρώτον, μην είστε κι εντελώς άσχετοι και δεύτερον, δε γίνεται να απέχουν τα κεφάλια σας κανά μέτρο! Από την στιγμή που υπάρχει μεγάλη διαφορά, δυστυχώς, θες δε θες, αποδέχεσαι το γεγονός πως το τανγκό ή το μπλουζ δεν είναι για εσάς. Δυστυχώς.

6 Φωτογραφία καλή, μόνο καθιστοί

Άμα σας βρίσκονται δυο καρεκλίτσες εύκαιρες, τότε ναι, ίσως και να σας χωρέσει το πλάνο και τους δύο. Διαφορετικά, η προσπάθεια να βγάλετε μαζί μια φωτογραφία, γίνεται αστεία. Τι κι αν σκύβει εκείνος, τι κι αν ανεβαίνεις εκατό σκαλοπάτια πιο πάνω, το πράγμα δεν κρύβεται. Καλή καρδιά όμως ρε παιδιά, υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα!

Μήπως η σχέση σας έχει ημερομηνία λήξης; - Υπάρχουν σημάδια!

Μήπως η σχέση σας έχει ημερομηνία λήξης; Τότε υπάρχουν σημάδια που το αποδεικνύουν και πρέπει να δώσετε προσοχή!

Όταν μία σχέση παύει πλέον να σε κάνει χαρούμενο/η κι ευτυχισμένο/η και σε γεμίζει συνέχεια στεναχώριες και εντάσεις, τότε αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να πάρεις την απόφαση να την τελειώσεις. Δε λέω, θα κλάψεις, θα απομονωθείς, θα απογοητευτείς, αλλά στο τέλος θα καταλάβεις ότι αυτή σου η απόφαση ήταν η σωστότερη. Δεν αξίζει να πληγώνεσαι ούτε εσύ, ούτε ο άλλος.

Όταν η σχέση έχει φτάσει στο αμήν και δεν υπάρχει τίποτα άλλο να βελτιωθεί ή να αλλάξει πια, θα το καταλάβεις.

Αρκεί βέβαια να μην κάνεις τα στραβά μάτια, όταν αρχίσουν να συμβαίνουν τα παρακάτω:

Για σεξ… ούτε λόγος

Στην πραγματικότητα, δεν αγγίζεστε καν. Δε φιλιέστε, δεν αγκαλιάζεστε και όταν η φάση πάει προς το σεξ, κανείς από τους δυο σας δεν έχει όρεξη. Βρίσκεις ένα σωρό δικαιολογίες για να το αποφύγεις, την ίδια στιγμή που τίποτα δε σε ερεθίζει πια πάνω στο/στη σύντροφό σου. Η οικειότητα και η στοργή έχει κάνει φτερά, παρομοίως και το πάθος. Όταν σταματάει να υπάρχει η σεξουαλική επιθυμία σου για τον άλλον, τότε πρέπει να χωρίσεις χθες κιόλας.

Τρώγεστε μεταξύ σας για ψύλλου πήδημα

Ξέρετε πολύ καλά πως υπάρχει και λόγος κι αφορμή για όλες αυτές τις διαφωνίες, αλλά κανείς από τους δύο δεν έχει τα κότσια να πει τη μεγάλη κουβέντα. Το περιβάλλον της σχέσης έχει γίνει απίστευτα τοξικό με τους καυγάδες, τις φωνές και τις προσβολές να δίνουν και να παίρνουν, σύμφωνα με το neapolis. Ο κόσμος σας παρατηρεί και νομίζει πως είστε εχθροί κι όχι ζευγάρι. Ο ένας έχει απομυθοποιήσει εντελώς τον άλλον και πλέον δε μοιράζεστε τίποτα κοινό, παρά μόνο τους δυνατούς σας τσακωμούς.

Φαντασιώνεσαι άλλους

Ενώ αυτό δεν είναι κακό, γιατί η φαντασίωση ενισχύει τη σεξουαλική διάθεση και λειτουργεί ευεργετικά στη σχέση, υπάρχει πρόβλημα όταν δε σου αρκεί πια ως σκέψη και θες να την υλοποιήσεις. Είναι η στιγμή που σκέφτεσαι να κάνεις κάτι με άλλον για να νιώσεις καλά, να αλλάξεις παραστάσεις ή ακόμα και να εκτονωθείς. Και σε ρωτάω… σκέφτεσαι να απατήσεις μήπως και αλλάξει κάτι; Μήπως και βρεις πάλι τον εαυτό σου; Γιατί από την στιγμή που θα το κάνεις, όλα θα έχουν τελειώσει.

Δε σε συγκινεί τίποτα πλέον μαζί του/της

Ό,τι κι αν κάνετε, δεν είναι αρκετό. Βαριέσαι να βγείτε, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, να πειραματιστείτε κι όταν βλέπεις συνέχεια το πρόσωπό του/της χωρίς να υπάρχει τίποτα το καινούριο σε όλο αυτό, απλά φτάνει η στιγμή που μπουχτίζεις και τότε είναι που σε ενοχλούν τα πάντα πάνω του/της. Δε ζηλεύεις πια, τον/τη θεωρείς δεδομένο/η και γενικά δε σου καίγεται καρφάκι για την πάρτη του/της.

Από συμβιβασμούς άλλο τίποτα

Όταν πας να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά της σχέσης, ξεκάθαρα η ζυγαριά γέρνει στα κατά. Παρόλα αυτά, δεν κάνεις τη μεγάλη «έξοδο», γιατί πιστεύεις ότι δε θα βρεις κάτι καλύτερο ή φοβάσαι ότι θα μείνεις για πάντα μόνος/η σου. Συμβιβάζεσαι δηλαδή με το κακό για να μην πέσεις πάνω στο χειρότερο. Καλοί οι συμβιβασμοί σε μία σχέση, αλλά πρέπει να έχεις και κάποια στάνταρντ δε νομίζεις; Μη γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν όλοι.

Λέτε συνεχώς ψέματα ο ένας στον άλλο

Τα ψέματα καλό είναι να μην υπάρχουν σε μία σχέση. Κάποια στιγμή, τα πάντα αποκαλύπτονται. Η αλήθεια είναι προτιμότερη κι ας πονάει. Από την στιγμή που οι σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε ακόμα μαζί. Τα ψέματα εν τω μεταξύ, φέρνουν κι άλλα ψέματα. Και φτάνει κάποια στιγμή, που δεν μπορείς να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share