Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν αυτός που θέλεις κάνει αυτά που θα σου πούμε..μάλλον δεν του κάνεις!

Μήπως κάνει κάτι από αυτά;

20 Μαΐου 2019 09:03
Αν αυτός που θέλεις κάνει αυτά που θα σου πούμε..μάλλον δεν του κάνεις!

Είσαι ερωτευμένη με κάποιον ή σου αρέσει τόσο πολύ και δεν ξέρεις αν εκείνος νιώθει το ίδιο; Μην αγχώνεσαι γιατί εμείς θα σου δώσουμε την απάντηση στα ερωτήματα σου! Εάν κάνει κάτι από αυτά που θα σου παρουσιάσουμε παρακάτω τότε μάλλον..δεν σε θέλει!

Δεν είναι πως κάνει κάτι λάθος, δεν είναι ότι φέρεται άσχημα, αλλά είναι πως κάνει κάποια πράγματα με τρόπο που θα έπρεπε να πάρεις ξεκάθαρα το μήνυμα. Δες τα 4 σημεία - κλειδιά τα οποία θα σε κάνουν να καταλάβεις πως δεν πρόκειται να κάνεις σχέση.

Αν ξεχνάει να σου τηλεφωνήσει

Ας υποθέσουμε πως έχει πάει απόγευμα, εσύ τον έχεις αποχαιρετήσει εχτές μετά από ραντεβού/σεξ κλπ. Δεν έχει πάρει τηλέφωνο, περιμένεις. Πηγαίνει βράδυ. Δεν έχει εμφανιστεί. Να, αυτό είναι ένα καλό πρώτο δείγμα.

Αν κανονίζει πρώτα τις διακοπές με τους φίλους του και έπειτα μαζί σου

Εχετε βγει έξω, και σου ανακοινώνει πως κανόνισε με την παρέα του να πάνε 10ήμερο στα νησιά. Δε σου προτείνει να ακολουθήσεις, ούτε να σχεδιάσετε κάτι μαζί. Δεύτερο καλό δείγμα.

Αν επικοινωνεί μαζί σου αφού πρώτα εσύ τον αναζητήσεις

Πάντοτε χαίρεται όταν σε ακούει, είναι πάντα ομιλητικός, ευχάριστος και ευγενικός. Και αν τον καλέσεις να βγείτε έξω, πιθανότατα να έρθει και να περάσετε καλά. Αν όμως δεν τον αναζητήσεις, πιθανότητα πάλι να μην τον δεις. Τρίτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ δείγμα πως δεν ενδιαφέρεται. Πάμε για το τελικό.

Αν δεν έχει προτεραιότητα τη συνάντηση μαζί σου

Αν η εβδομάδα του δεν γεμίζει από κοινές σας στιγμές, αν δεν σχεδιάζει, δεν οργανώνει, δεν παίρνει πρωτοβουλίες για να έρθετε πιο κοντά δεν σε θέλει. Ή μάλλον δεν σε θέλει όσο πρέπει για να τα φτιάξετε. Από εκεί και πέρα καλή τύχη.

5+1 τρόποι για να σας ερωτευτεί αμέσως!

Έχετε ερωτευτεί κάποιον και θέλετε να είναι και εκείνος ερωτευμένος μαζί σας και να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας; Ποιοι είναι οι τρόποι για να σας ερωτευτεί αμέσως;

1.Στάσου στο ύψος σου

Μην επιτρέψεις σε κάποιον άντρα να μειώσει την προσωπικότητά σου. Δεν χρειάζεται να ανεχτείς την κακή του συμπεριφορά. Αν σου φέρθηκε με τρόπο που δεν σε βρίσκει σύμφωνη, απλά πες το. Αν ο άντρας ξέρει πως μπορεί να σου κάνει ότι θέλει και εσύ να τον περιμένεις να γυρίσει σαν να μην έγινε τίποτα δεν πρόκειται να σε εκτιμήσει. Θα σε εκμεταλλευτεί και δεν θα σε ερωτευτεί ποτέ.

2. Γίνει συναισθηματικά ανεξάρτητη

Το να είσαι ανεξάρτητη σε αυτό το επίπεδο της ζωής σου σημαίνει πως έχεις την ευθύνη για τη δική σου ευτυχία. Αυτό μεταφράζεται πως δεν χρειάζεσαι έναν άντρα για να είσαι καθημερινά χαρούμενη. Το να εξαρτάσαι από κάποιον είναι πιθανόν να καταστρέψει τη σχέση σου πριν καν προλάβεις να την χαρείς. Οι άντρες δεν ερωτεύονται γυναίκες που "κρεμιούνται" από αυτούς. Ερωτεύονται γυναίκες που ζουν γεμάτες ζωές και είναι ευτυχισμένες ανεξάρτητα από εκείνους.

3. Γίνε το βραβείο του

Οι άντρες εκτιμούν αυτό που πρέπει να παλέψουν για να αποκτήσουν. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να βλέπεις τον εαυτό σου ως έπαθλο, που ο καλός σου πρέπει να εργαστεί για να αποκτήσει. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να σέβεσαι πρώτα εσύ εσένα και να ξέρεις πως αξίζεις να αγαπηθείς. Αν νιώθεις ανάξια αγάπης εκείνος θα το καταλάβει και δεν θα στην προσφέρει. Αν εσύ κυνηγάς εκείνον, τότε τα κάνεις όλα ανάποδα και εκείνος αντί για κυνηγός θα νιώσει θήραμα και είναι ρόλος που δεν του αρέσει καθόλου.

4. Να είσαι και ευάλωτη

Σημαντικό ρόλο στο να σε ερωτευτεί κάποιος είναι να είσαι διατεθειμένη να νιώσεις ευάλωτη. Ο άντρας για σε εκτιμήσει πρέπει πρώτα να δει τον πραγματικό σου εαυτό. Μπορεί να σε τρομάζει η ιδέα να δει ποια πραγματικά είσαι, αλλά είναι βασικό στοιχείο για να σε αγαπήσει ουσιαστικά και όχι επιφανειακά.

5. Να νοιάζεσαι για αυτόν

Βρες τον χρόνο να τον ρωτήσεις πώς πήγε η μέρα του και πραγματικά να ακούς αυτά που σου λέει. Άσε τον να πει όλα όσα θέλει και εσύ δείξε πως πραγματικά νοιάζεσαι για την καθημερινότητά του. Ένας άντρας δεν θέλει να νιώθει πως απλά τον έχεις για να γεμίζεις το πρόγραμμά σου ή να καλύπτεις τις ανάγκες σου ή ότι μπορείς να τον αντικαταστήσεις με κάποιον άλλον την επόμενη μέρα. Θέλει να ξέρει ότι έχεις πραγματικά συναισθήματα για να μπορεί να σου επιστρέψει το συναίσθημα με τη σειρά του.

6. Δώσε του χώρο και χρόνο

Οι άντρες δεν ερωτεύονται με τον τρόπο που το κάνεις εσύ. Χρειάζονται χρόνο για να δεθούν μαζί σου και δεν χρειάζονται την καθημερινή επαφή για να σε αγαπήσουν. Πολλές φορές νευριάζεις, που δεν βρίσκει χρόνο για να σε εντάξει στο πρόγραμμά του. Λάθος! Εκείνος θέλει να νιώθει πως ακόμα και αν είστε μαζί δεν θα χάσει την ταυτότητά του και την ελευθερία του. Αν εσύ φρικάρεις όταν εκείνος θέλει απλά να βγει με τα παιδιά θα τον κάνεις να νιώσει πως χάνει την ελευθερία του, γεγονός που θα τον απομακρύνει συναισθηματικά. Απλά άσε τον ελεύθερο!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share