Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

2+1 σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε...

Για δείτε...

3 Μαΐου 2019 20:13
2+1 σημάδια που δείχνουν ότι δεν πρέπει να παντρευτείτε...

Μήπως δεν είναι τελικά αυτός ο άντρας της ζωής σου; Μήπως να το ξανασκεφτείς για να γλιτώσετε και τα έξοδα του διαζυγίου;
Η απόσταση από το να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο μπορείς να συνεννοηθείς και να κάνει την καθημερινότητά σου πιο υποφερτή, μέχρι το να φτάσετε να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι για όλα τα ζευγάρια το ίδιο μικρή η μεγάλη.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι σχέσεις οδηγούνται στον γάμο για τους λάθος λόγους, καταλήγοντας έτσι με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο. Για να μην έχεις τέτοια έξοδα και διαμάχες και ποιος θα κρατήσει τι, καλό είναι να ξέρεις από πριν ότι δεν είναι αυτός ο άντρας ή η γυναίκα με τον οποίο/ την οποία θες να μείνεις για την υπόλοιπη ζωή σου.

Πώς θα το καταλάβεις αυτό;

Ακολουθούν τρία πράγματα που πρέπει να σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις πριν αρχίσεις να στέλνεις προσκλητήρια.

1. Αμφισβητείς το πόσο δυνατή είναι η σχέση σας
Όταν φτάνεις να συζητάς τον γάμο, δε θα έπρεπε να νιώθεις καμία αμφιβολία, ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο άντρας της ζωής σου. Αν σκέφτεσαι ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πήρες τη σωστή απόφαση, αναρωτήσου από πού πηγάζει αυτή σου η ανησυχία. Νιώθεις ότι δεν ταιριάζετε, ότι δεν σε έλκετε αρκετά ο ένας τον άλλον, ή ότι δεν αγαπιέστε; Είναι ένα πολύ διαφορετικό πράγμα να μη νιώθεις οικονομικά έτοιμη να παντρευτείς, και ένα εντελώς άλλο να μην θες σεξουαλικά τον σύντροφό σου.

2. Νιώθεις ότι σε πιέζουν να παντρευτείς
Γυναίκες είμαστε, στην Ελλάδα ζούμε, ξέρεις πώς είναι αυτά: «Άντε πήγες 30, κανα καλό παιδί δεν παίζει;». Το να παντρευτείς επειδή "είναι ο καιρός σου" ή θες να γίνεις μητέρα, σίγουρα δεν είναι μια καλή βάση για τον γάμο σου - τουλάχιστον όχι από μονο του. Καλύτερα να βρεις κάποιον με τον οποίο θα νιώθεις ερωτευμένη και όχι εκείνον που μοιάζει με το ιδανικό πρότυπο του πατέρα που θα ήθελες για το παιδί σου.

3. Αγχώνεσαι όταν οργανώνεις τον γάμο σας
Το άγχος πριν τον γάμο είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά όταν το στρες γίνεται περισσότερο ανησυχία και σε κυριεύει, τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά. Η περίοδος πριν τον γάμο σας θα πρέπει να σας κάνει να νιώθετε ενθουσιασμό και κάποια μικρά άγχη για τα διαδικαστικά, τίποτα παραπάνω.

Οι 7 αποδείξεις για να καταλάβεις ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι!

Υπάρχουν δυο είδη αντρών. Είναι εκείνοι που ψάχνουν το κορίτσι που θα τους εντυπωσιάσει και θα θέλουν να κάνουν σχέση και εκείνοι που απλά ψάχνουν κάποια για να περνάν καλά. Πως θα ξεχωρίσεις όμως σε ποιο από τα δύο είδη έχεις πέσει;
1. Δεν προσπαθεί να σε γνωρίσει!

Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις; Σε ρωτάει τι σου αρέσει, τις παραξενιές σου; Θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου; Γενικότερα αν δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και τον περίγυρο σου τότε θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και προχωρήσει σε σχέση. Αν συναντιέσαι λέτε 5 κουβέντες ό,τι να ναι και μετά κάνετε seχ τότε σε θέλει απλά και μόνο για να περνάτε καλά.

2. Δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού

Αν βγαίνετε έξω για καφέ, σινεμά, φαγητό είναι σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά. Αν κλείνεστε σε ένα σπίτι και δεν κάνετε κάτι άλλο σίγουρα δεν ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν είναι το γεγονός ότι μένετε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού τόσο, όσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια διάθεση για να κάνετε κάτι πέρα από αυτό. Εάν δεν ψάχνεις για κάτι τέτοιο, καιρός να απομακρυνθείς και να βρεις αυτό που θέλεις.Βέβαια όλα ξεκινάνε από το πρώτο ραντεβού αυτές είναι οι 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν!

3. Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου

Όταν είστε μαζί σου αφιερώνει την απόλυτη προσοχή του ή παίζει το μάτι του; Γιατί μπορεί να υπάρξουν και φορές που θα βγείτε έξω, αλλά για αυτόν να είναι κάτι πολύ χαλαρό, σε φάση «βγαίνω έξω με φίλους». Αν το μάτι του κοιτάει τι περνάει και φλερτάρει με άλλες γυναίκες, τότε δεν θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου πέρα από το κρεβάτι.

4. Δεν σε έχει γνωρίσει στους φίλους ή την οικογένεια του

Συνήθως οι άντρες που ενδιαφέρονται για σχέση, σε γνωρίζουν αρχικά στους φίλους τους και έπειτα στην οικογένεια τους. Αν ο καιρός περνάει και δεν έχεις δει φίλους παρά μόνο ακουστά- και αν- μην έχεις παραπάνω ελπίδες. Ένας άντρας που θέλει μια γυναίκα στη ζωή του θα την περάσει από το «τεστ» των κολλητών. Όπως θα έκανες και εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση.

5. Εξαφανίζεται, χωρίς να δίνει σημεία ζωής

Αν ενδιαφέρεται για σχέση, θα έχετε τακτική επικοινωνία είτε είναι να βρεθείτε, είτε όχι. Θα θέλει να ξέρεις νέα του και να ξέρει τα νέα σου. Εάν όμως σου στέλνει μόνο κάθε φορά πριν βρεθείτε και όλο τον υπόλοιπο καιρό είναι στον κόσμο του και δε δίνει σημάδια ζωής, να είσαι σίγουρη ότι μόνο seχ θέλει από εσένα. Αν δε θέλεις, μην το κουράζεις άλλο.

6. Βρίσκεται μόνο όπου μπορείτε να κάνετε seχ

Σου λέει να βρεθείτε είτε σπίτι του, είτε σπίτι σου ή σε κάποιο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε seχ; Αν ακόμη πιστεύεις ότι ίσως και να σε δει σοβαρά κάποια στιγμή και κάνετε σχέση, κάνεις λάθος. Είναι ξεκάθαρο ότι για αυτόν η όλη «σχέση» σας είναι για να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω.

7. Σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να κάνετε σχέση

Από τις καλύτερες περιπτώσεις είναι να σου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλει από εσένα. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά υπάρχουν άντρες που εξ’ αρχής δηλώνουν ποιες είναι οι προθέσεις τους. Οπότε όταν σου πει ότι θέλει απλά να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share