Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021

Σ αγαπάει πραγματικά ή... σε θέλει μόνο για το κορμί σου; Αυτά είναι τα σημάδια!

Σας αφορά...

21 Απριλίου 2019 15:23
Σ αγαπάει πραγματικά ή... σε θέλει μόνο για το κορμί σου; Αυτά είναι τα σημάδια!

Υπάρχουν δυο είδη αντρών. Είναι εκείνοι που ψάχνουν το κορίτσι που θα τους εντυπωσιάσει και θα θέλουν να κάνουν σχέση και εκείνοι που απλά ψάχνουν κάποια για να περνάν καλά. Πως θα ξεχωρίσεις όμως σε ποιο από τα δύο είδη έχεις πέσει;

Δείτε τα 6+1 σημάδια του άνδρα από τα οποία φαίνεται πως ψάχνει μόνο το σεξ μαζί σου!

1. Δεν προσπαθεί να σε γνωρίσει!

Σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις; Σε ρωτάει τι σου αρέσει, τις παραξενιές σου; Θέλει να γνωρίσει τους φίλους σου; Γενικότερα αν δείχνει ενδιαφέρον για εσένα και τον περίγυρο σου τότε θέλει να ασχοληθεί μαζί σου και προχωρήσει σε σχέση. Αν συναντιέσαι λέτε 5 κουβέντες ό,τι να ναι και μετά κάνετε seχ τότε σε θέλει απλά και μόνο για να περνάτε καλά.

2. Δεν βγαίνετε ποτέ ραντεβού

Αν βγαίνετε έξω για καφέ, σινεμά, φαγητό είναι σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά. Αν κλείνεστε σε ένα σπίτι και δεν κάνετε κάτι άλλο σίγουρα δεν ζητάει κάτι παραπάνω. Δεν είναι το γεγονός ότι μένετε στους τέσσερις τοίχους ενός σπιτιού τόσο, όσο το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποια διάθεση για να κάνετε κάτι πέρα από αυτό. Εάν δεν ψάχνεις για κάτι τέτοιο, καιρός να απομακρυνθείς και να βρεις αυτό που θέλεις.

3. Φλερτάρει με άλλες μπροστά σου

Όταν είστε μαζί σου αφιερώνει την απόλυτη προσοχή του ή παίζει το μάτι του; Γιατί μπορεί να υπάρξουν και φορές που θα βγείτε έξω, αλλά για αυτόν να είναι κάτι πολύ χαλαρό, σε φάση «βγαίνω έξω με φίλους». Αν το μάτι του κοιτάει τι περνάει και φλερτάρει με άλλες γυναίκες, τότε δεν θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου πέρα από το κρεβάτι.

4. Δεν σε έχει γνωρίσει στους φίλους ή την οικογένεια του

Συνήθως οι άντρες που ενδιαφέρονται για σχέση, σε γνωρίζουν αρχικά στους φίλους τους και έπειτα στην οικογένεια τους. Αν ο καιρός περνάει και δεν έχεις δει φίλους παρά μόνο ακουστά- και αν- μην έχεις παραπάνω ελπίδες. Ένας άντρας που θέλει μια γυναίκα στη ζωή του θα την περάσει από το «τεστ» των κολλητών. Όπως θα έκανες και εσύ σε αντίστοιχη περίπτωση.

5. Εξαφανίζεται, χωρίς να δίνει σημεία ζωής

Αν ενδιαφέρεται για σχέση, θα έχετε τακτική επικοινωνία είτε είναι να βρεθείτε, είτε όχι. Θα θέλει να ξέρεις νέα του και να ξέρει τα νέα σου. Εάν όμως σου στέλνει μόνο κάθε φορά πριν βρεθείτε και όλο τον υπόλοιπο καιρό είναι στον κόσμο του και δε δίνει σημάδια ζωής, να είσαι σίγουρη ότι μόνο seχ θέλει από εσένα. Αν δε θέλεις, μην το κουράζεις άλλο.

6. Βρίσκεται μόνο όπου μπορείτε να κάνετε seχ

Σου λέει να βρεθείτε είτε σπίτι του, είτε σπίτι σου ή σε κάποιο μέρος όπου μπορείτε να κάνετε seχ; Αν ακόμη πιστεύεις ότι ίσως και να σε δει σοβαρά κάποια στιγμή και κάνετε σχέση, κάνεις λάθος. Είναι ξεκάθαρο ότι για αυτόν η όλη «σχέση» σας είναι για να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω.

7. Σου έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να κάνετε σχέση

Από τις καλύτερες περιπτώσεις είναι να σου έχει ξεκαθαρίσει από την αρχή τι θέλει από εσένα. Μπορεί να είναι σπάνιο, αλλά υπάρχουν άντρες που εξ’ αρχής δηλώνουν ποιες είναι οι προθέσεις τους. Οπότε όταν σου πει ότι θέλει απλά να περνάτε καλά και τίποτα παραπάνω, είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις.

Βέβαια, αν δεν έχει καν κάποιο... φλερτ ή σχέση, εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους η μοναξιά είναι υπέροχη!

Μήπως δεν σε γουστάρει; Αυτά είναι τα σημάδια που θα σου ανοίξουν τα μάτια!

Μήπως καλέ δεν σε γουστάρει, αλλά εσύ είσαι τόσο ερωτευμένη που μάλλον "είσαι κινεζάκι" και δεν βλέπεις τι σου γίνεται; Εμείς είμαστε εδώ να σου ανοίξουμε τα μάτια.

Αν δεν σε θέλει, δυστυχώς το μόνο που μπορούμε να σου πούμε ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες σχέσεις, μέχρι και στα καλύτερα ζευγάρια.

.

1 Είναι πολύ απασχολημένος για σένα

Τσατάρετε συχνά-πυκνά σε messenger, viber, text κτλ. και κανονίζετε να βγείτε. Περνάτε και οι δύο καλά και μετά συνεχίζεται να μιλάτε ευκαιριακά. Στη συνέχεια όμως λέει ότι είναι πολύασχολος και δεν τον έχεις ξαναδεί. Ωστόσο, συνεχίζεται να μιλάτε που και που. Και τότε ξεκινούν οι παραισθήσεις σου. Ότι του αρέσεις καθώς μιλάτε, σου στέλνει κτλ. Καμπανάκι! Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, βρίσκει τρόπο και χρόνο για να σε δει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να το δεχτείς, αλλά οι άνδρες που σου στέλνουν απλά ένα μήνυμα, πιθανόν να το κάνουν και με πολλές άλλες. Δεν σε θέλει πραγματικά, απλά παίζει! Δεν είναι κακό και αν σου αρέσει απλά να μιλάς, ok! Απλώς είναι χάσιμο χρόνου, ειδικά αν ψάχνεις κάτι πιο σοβαρό.

Το γιατί το κάνει αυτό δεν έχει καμία σημασία. Μπορεί να μην είναι σε φάση για κάτι περισσότερο ή απλά έτσι είναι. Το θέμα είσαι εσύ. Προφανώς και δεν είναι ο κατάλληλος για σένα.

Ο σωστός άνδρας θα θέλει να σε δει και να περάσει χρόνο μαζί σου. Να σε μάθει. Αν βρίσκει δικαιολογίες για να σε αποφύγει, τότε πάμε παρακάτω!

2 Λέει ότι δεν θέλει σχέση

Σου ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι δεν ψάχνει σχέση ή κάτι σοβαρό. Μιλάτε, γελάτε, περνάτε καλά. Το πάει μόνο... αλλού το πράγμα και εσύ πιστεύεις ότι μπορείς να τον αλλάξεις! Αμ δε! Αν ο άνδρας δεν θέλει κάτι δεν το κάνει. Απλά μπορεί να κλείσει τον διακόπτη «Συναίσθημα» και να είναι χαλαρά. Εσύ πάλι πιστεύεις ότι με τον καιρό θα τον κάνεις να σε δει αλλιώς.

Αν θες να το παλέψεις, κάντο, αλλά να είσαι προετοιμασμένη! Αν δεν βγει, πέρνα καλά και move on!

3 Σου δίνει προσοχή μόνο μέσα στον κόσμο

Είστε όλοι μαζί έξω, μια παρέα. Τότε σε προσέχει, σου μιλάει, σου δίνει σημασία. Ποτέ όμως δεν σου λέει να βγείτε μόνοι σας. Μπορεί να σου στέλνει μηνύματα αλλά δεν σε πάει πουθενά.

Μην αρχίσεις να τον δικαιολογείς και να βρίσκεις λόγους που δεν μπορεί ή δεν θέλει να σε δει. Είπαμε ότι αν θέλει να σε δει, θα το κάνει. Θα θέλει να βρεθείτε οι δύο σας. Θα σου απαντήσει ή αν σου πει να βγείτε και τελικά δεν γίνει ποτέ, πάρε τα χαμπάρια σου!

Συνήθως οι γυναίκες ερωτεύονται με τα λόγια και όχι με τις πράξεις. Τα ωραία λόγια που τελικά δεν έχουν κάποιο αντίκρυσμα. Αν κάποιος δεν σε έχει προτεραιότητα από την αρχή, δεν θα σε κάνει ποτέ.

Όσο δύσκολο και αν είναι, πάρτο απόφαση και προχωρά. Τότε θα αφήσεις χώρο για μια νέα γνωριμία που μπορεί να είναι ο Mr. Right!

Και εκεί που έχει χωρίσει και είσαι σε απόγνωση θα σου πούμε πως πρέπει επιτέλους να τον ξεπεράσεις και σου έχουμε την λέξη - κλειδί για να το καταφέρεις!

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share