Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Αυτά τα 5 σημάδια εκδηλώνουν ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

Δες ποια είναι!

10 Απριλίου 2019 10:11
Αυτά τα 5 σημάδια εκδηλώνουν ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου!

Εντάξει, είναι γνωστό ότι ο έρωτας στην αρχή σε ταλαιπωρεί μέχρι φυσικά να καταλάβεις αν ο άλλος όντως σε γουστάρει και όντως θέλει να είναι μαζί σου. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, κανένας δε θα ήθελε να αλλάξει το πρώτο αυτό διάστημα, της αμφισβήτησης και της αναμονής, δεδομένου ότι όλα θα εξελιχθούν όπως θέλεις, έτσι; Και τι γίνεται όταν το αγόρι που ποθείς δεν εκφράζει τα συναισθήματά του και απλά καταπνίγει τον έρωτά του για σένα, κάνοντάς σε κυριολεκτικά έξαλλη; Λοιπόν επειδή εμείς είμαστε πολύ υπέρ της πρώτης κίνησης από τη γυναίκα, και επειδή αντιλαμβανόμαστε ότι η αναμονή είναι κάτι που σκοτώνει, σου έχουμε κάποια σημάδια τα οποία μαρτυρούν ότι είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σου. Έτσι για να ξέρεις κι εσύ πώς να κινηθείς.

1. Αλλάζει συμπεριφορά όταν είσαι στο οπτικό του πεδίο: Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κάνουμε όλοι. Δηλαδή, μπορεί να είμαστε έξω καρδιά, να κάνουμε πλάκες και γενικά να είμαστε λίγο κάφροι, αλλά όταν εμφανιστεί το αντικείμενο του πόθου, μαγκώνουμε, μαζευόμαστε και γενικότερα μεταμορφωνόμαστε στον άλλο, μετρημένο και ώριμο εαυτό μας. Αν τον παρατηρήσεις, που σίγουρα τον παρατηρείς, θα αντιληφθείς ότι όντως το κάνει αυτό. Και προφανώς η συμπεριφορά του δε θα είναι τόσο κραυγαλέα, απλα κάποιες μικρές λεπτομέρειες, είναι άξιες παρατήρησης.

2. Και φυσικά τα μάτια παίζουν ρόλο: Σαφώς και θέλει να σε κοιτάζει συνέχεια, και να σε παρατηρεί και να σε... αναλύει. Ωστόσο, επειδή σε θέλει και επειδή έχει και την μύγα-που σημαίνει ότι αν σε κοιτάξει παραπάνω από κάποια δευτερόλεπτα νιώθει ότι οι υπόλοιποι θα τον... καταλάβουν-σου ρίχνει συχνές και κοφτές ματιές με συνωμοτικό πάντα ύφος. Προφανώς και αν τα βλέμματά σας διασταυρωθούν εκείνος θα πάρει αμέσως το δικό του από πάνω σου και μάλιστα σε κατάσταση πανικού. Προφανώς και θα κοκκινίσει, κάτι που σίγουρα δε θέλει να δεις.undefined

3. Η γνώμη σου πάνω απ' όλα: Μπορεί να είστε μία παρέα 10 ατόμων, και όλοι οι υπόλοιποι να θέλουν να πάτε για ποτό. Μόνο εσύ φυσικά, επειδή είσαι και πιο αντιδραστική και σίγουρα περιπετειώδης προτείνεις να πάτε να αράξετε σε παραλία η οποία θα περιλαμβάνει και αναρρίχηση σε βράχια για να φτάσετε στον προορισμό σας. Πας ένα στοίχημα ότι θα στηρίξει και μάλιστα με πάθος, αυτό που θέλεις εσύ; Ακόμα κι αν η τελευταία φορά που έκανε γυμναστική ήταν στο δημοτικό.
4. Οι φίλες σου τον αφήνουν παγερά αδιάφορο: Βρε κι εσύ καλλονή είσαι, αλλά έχεις και ωραίες φίλες. Γίνεται χαμούλης όποτε βγαίνετε με λίγα λόγια. Κι όμως κορίτσι μου. Ακόμα κι αν η φίλη σου μοιάζει με αγγελάκι της Victoria's Secret, καλά υπερβάλλουμε λίγο, εκείνος καμία σημασία δεν της δίνει! Μα μάγια του έχεις κάνει τελοσπάντων;

Τι φανερώνει για το χαρακτήρα του, η αγαπημένη του στάση;

5. Σε αγγίζει συνέχεια: Και φυσικά χωρίς απολύτως κανένα λόγο. Με το καλημέρα και χάδι με λίγα λόγια. Ε εσύ θέλεις και κάτι ακόμα για να καταλάβεις, ότι το παιδί σε θέλει; Δηλαδή εσύ αγγίζεις συχνά άντρες που δε σε ελκύουν ερωτικά; Και δεν μιλάμε για τον κολλητό σου που του τσιμπάς τα μαγουλάκια. Εννοούμε ερωτικό άγγιγμα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Έχεις καταλάβει ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι; -Τι πρέπει να κάνεις!

Έχεις καταλάβει ότι σε θέλει μόνο για το κρεβάτι; -Τι πρέπει να κάνεις!

Έχετε μια περίεργη σχέση ή έχεις ερωτευθεί κάποιον και το μόνο που θέλει είναι να σε ρίχνει μόνο στοκρεβάτι; Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν;

Τι κάνεις όταν ο άντρας που ερωτεύτηκες σε θέλει μόνο για κρεβάτι; Σε εκνευρίζει η στάση του, σε στεναχωρεί αλλά και σου δημιουργεί αντιφατικές σκέψεις! Άραγε να χαρούμε που στα μάτια του είμαστε σέξυ και ερωτεύσιμες ή να στεναχωρηθούμε που παρ’ όλα αυτά δεν μας θεωρεί ιδανικές για σχέση; Θέλουμε πολύ να καταλάβουμε τον τρόπο που σκέφτεται ένας άντρας και πώς κατηγοριοποιούν τις γυναίκες σε αυτές που είναι μόνο για κρεβάτι και αυτές που είναι για μία πιο σταθερή σχέση.

Αλήθεια, μία σέξυ και ποθητή γυναίκα δεν μπορεί να είναι και η κατάλληλη για σχέση;

Κρεβάτι

Οι γυναίκες σπάνια κάνουν τέτοιο διαχωρισμό αφού ψάχνουμε πάντα για αυτόν τον έναν και μοναδικό. Αντίθετα οι άντρες έχουν τελείως διαφορετικά στο μυαλό τους την γυναίκα που θα ζήσουν μαζί της και την γυναίκα που θέλουν στο κρεβάτι τους και μόνο εκεί. Αυτό που ουσιαστικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, οι γυναίκες, είναι τις περιπτώσεις αντρών που ενώ διατηρούν μία τέτοιου είδους σχέση με μία και μόνο γυναίκα δεν θεωρούν πως μπορούν να κάνουν με την συγκεκριμένη ένα βήμα πιο πέρα.

5 τρόποι να χρησιμοποιήσετε παγάκια στο κρεβάτι και να...δροσιστείτε!

Αναρωτιόμαστε αν ευθύνονται οι γυναίκες για τον τρόπο που σκέφτονται ή αν οι άντρες τελικά έχουν μεγάλο πρόβλημα με την δέσμευση. Ποια είναι τα σημάδια που αποδεικνύουν πως σε θέλει μόνο για κρεβάτι; Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αν δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία θα σιγουρευτούμε για τον τρόπο που σκέφτεται κι έτσι θα μπορούμε να λάβουμε τα μέτρα μας. Κάποιες φορές οι γυναίκες γινόμαστε λίγο υπερβολικές όταν προκύπτουν τέτοια θέματα και αγνοούμε το γεγονός πως οι άντρες, συνήθως, κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς. Δες παρακάτω τα σημάδια που «φωνάζουν» πως σε θέλει μόνο για κρεβάτι, τι είναι αυτό που τους κάνει να σκέφτονται έτσι αλλά και τι μπορείς να κάνεις εσύ!

Σε θέλει μόνο για κρεβάτι – Σημάδια

1)Δεν μας συστήνει στον κύκλο του

Οι άντρες όταν αποφασίσουν πως θέλουν μία γυναίκα μόνο για κρεβάτι αποφεύγουν να την συστήσουν στον κύκλο τους εκτός βέβαια από την αντροπαρέα στην οποία μπορεί και να κάνουν «το κομμάτι τους»! Στην οικογένειά τους και γενικότερα στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν προτιμούν να συστήνουν την γυναίκα που βλέπουν πιο σοβαρά. Είτε γιατί δεν θέλουν να δίνουν τροφή για συζητήσεις που θα τους φέρουν σε δύσκολη θέση είτε γιατί προτιμούν την προσωπική τους ζωή να την κρατήσουν μακριά από όλους και από όλα. Με μία γυναίκα που επιθυμούν να κάνουν μία πιο σοβαρή σχέση, δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο αφού είναι ακατόρθωτο να μείνει κρυφή. Την θέλει δίπλα του στην καθημερινότητά του, στις κοινωνικές υποχρεώσεις και δεν τον ενοχλεί καθόλου να φορέσει την ταμπέλα του δεσμευμένου! Όσο και να μας φαίνεται περίεργο, τους ενδιαφέρει αρκετά αυτό το κομμάτι της εικόνας τους και δεν κάνουν εκπτώσεις.

2)Δεν προσπαθεί να μας γνωρίσει

Ένας που μας θέλει μόνο για το κρεβάτι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με ρομαντισμούς, εσωτερικούς κόσμους και άλλα παρόμοια! Εστιάζει σε αυτόν τον τομέα και όχι σε αναλύσεις του χαρακτήρα μας. Τι μας αρέσει γενικότερα; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά μας; Ποια είναι η στάση ζωής μας; Όλα αυτά δεν φαίνεται να είναι και οι αγαπημένες του συζητήσεις. Το να κρατάμε ζωντανό αυτόν τον τομέα στη σχέση μας είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να εστιάζουμε απλά και μόνο σε αυτό.

Πως θα καταλάβεις ότι σε θέλει; 5 πράγματα που κάνουν οι άντρες όταν ενδιαφέρονται!

3)Όλα καταλήγουν στο κρεβάτι

Μήπως έχετε προσέξει πως οτιδήποτε και αν συμβαίνει αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να καταλήξετε στο κρεβάτι; Μπορεί αρχικά να σας ανέβαζε την αυτοπεποίθηση και να νιώθατε μοναδική αλλά έπειτα από ένα διάστημα συνειδητοποιήσατε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

4)Πάντα βιάζεται

Στο κρεβάτι έχει πάντα χρόνο αλλά δεν του περισσεύει για οπουδήποτε αλλού! Ουσιαστικά έχετε καταλάβει πως μόνο εκεί περνάτε αρκετό χρόνο μαζί. Στις μετρημένες εξόδους σας αλλά και στις συζητήσεις φαίνεται να είναι πάντα βιαστικός, ίσως και αμήχανος.

5)Αποφεύγει συζητήσεις για το μέλλον

Κάποιες φορές οι συζητήσεις για το μέλλον εμάς τις γυναίκες μας «ξεφεύγουν». Αυτό που έχουμε παρατηρήσει είναι πως αλλάζει πάντα θέμα και τα μελλοντικά του σχέδια έχουν να κάνουν μόνο με τις δουλειές του και τον εαυτό του.

6)Γι’ αυτόν είμαστε μόνο όμορφες και σέξυ!

Μας κάνει να νιώθουμε ακαταμάχητες και η αυτοπεποίθησή μας βρίσκεται στα ύψη! Δεν χάνει την ευκαιρία να μας θυμίζει πως είμαστε όμορφες και τρομερά σέξυ. Υπάρχει κάτι κακό σε όλο αυτό; Φυσικά και όχι, αλλά οι γυναίκες θέλουμε από όλα και στην ώρα τους. Ένας άντρας θα πίστευε πως στην πραγματικότητα με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένες αλλά η αλήθεια είναι πως προσέχουμε την εμφάνισή μας και κολακευόμαστε όταν το αναγνωρίζει. Τι γίνετε, όμως, με την εσωτερική μας ομορφιά στην οποία φαίνεται να μην δίνει καμία σημασία;

Σε θέλει μόνο για κρεβάτι – Τι να κάνεις

Σε θέλει μόνο για κρεβάτι αλλά εσύ έχεις ποντάρει συναισθηματικά σε αυτόν τον άντρα. Σε στεναχωρεί η κατάσταση και σε θυμώνει ταυτόχρονα. Από την μία στεναχωριέσαι γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τον λόγο για τον οποίο δεν μπορείτε να απολαύσετε μία κανονική σχέση και από την άλλη θυμώνεις που αρνείται να δίνει την ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού σου. Η αλήθεια είναι πως οι άντρες, αρχικά, γοητεύονται από την γυναίκα που τους τραβάει ερωτικά! Μην ξεγελιόμαστε, ξέρουμε πολύ καλά πως είναι το πρώτο στο οποίο δίνουν σημασία και στην πορεία αρχίζουν να παρατηρούν κάποια πράγματα ώστε να καταλάβουν αν όλο αυτό θα μπορούσε να πάει και πιο πέρα. Οι γυναίκες, πάλι, προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε όλα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Για ποιους λόγους κάποια ζευγάρια χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν;

Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άντρας δείξτε λίγη υπομονή. Να θυμάστε το ότι τον συγκινείτε ερωτικά γι’ αυτόν είναι πολύ σημαντικό. Πολλοί άντρες δειλιάζουν μπροστά σε μόνιμες σχέσεις και δεσμεύσεις. Έτσι είναι στο χέρι σας να συνειδητοποιήσει πως του είστε απαραίτητη. Μην αγχώνεσαι επειδή θεωρείς πως σε θέλει μόνο για το κρεβάτι και χρησιμοποίησέ το υπέρ σου! Το ερωτικό κομμάτι είναι σημαντικό για την εξέλιξη της σχέσης. Πολλοί ορκισμένοι εργένηδες αναθεώρησαν όταν βρήκαν τον δάσκαλό τους! Κάποιες γυναίκες τους ξύπνησαν την ζήλια για να καταλάβουν, άλλες έπαιξαν το παιχνίδι τους μέχρι που τελικά οι άντρες αντιλήφθηκαν πως δεν αντέχουν να τους βλέπουν οι γυναίκες με αυτόν τον τρόπο. Θεωρούν πως οι γυναίκες πάντα θέλουν μία μόνιμη σχέση, μπορεί να μην είναι ψέματα αλλά κάντε τον να νιώσει και αυτός την ανασφάλεια που αισθάνεστε μπροστά στην σκέψη πως σας θέλει μόνο για το κρεβάτι. Δεν είναι δύσκολο για μια γυναίκα να παρατηρήσει γιατί ο συγκεκριμένος άντρας λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, ψυχολογήστε τον και κινηθείτε ανάλογα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Αthensmagazine.gr:

4+1 σημάδια που δίχνουν ότι ίσως δεν είσαι και πολύ καλός στο σ3ξ!

Σεξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;

Διαβάστε περισσότερα για έρωτες σχέσεις θέματα στο Athensmagazine.gr.

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share