Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: «Κάνω το απόλυτο κρεβάτι με τον ξάδερφο του άνδρα μου»!

Αληθινή ερωτική ιστορία!

2 Απριλίου 2019 20:36
Αληθινή εξομολόγηση: «Κάνω το απόλυτο κρεβάτι με τον ξάδερφο του άνδρα μου»!

Μία αληθινή εξομολόγηση για μία ερωτική ιστορία που αξίζει να την διαβάσετε και αφηγήθηκε 50χρονη, κάνοντας πικάντικες αποκαλύψεις.

Η εξομολόγηση της έχει ως εξής.

Καλημέρα σας ονομάζομαι Αναστασία και είμαι 50 ετών. Είμαι παντρεμένη και έχω αποκτήσει δυο παιδιά, τα οποία έχουν μεγαλώσει και σπουδάζουν εκτός Αθηνών.

Όλα αυτά τα χρόνια η ζωή μου κυλούσε ήρεμα. Δεν εργαζόμουν ποτέ βέβαια, την οικογένεια συντηρούσε οικονομικά ο άντρας μου με τον μισθό του ως ιδιωτικός υπάλληλος

Εγώ δεν είχα μάθει να δουλεύω και είχα αφοσιωθεί στη φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και τα παιδιά μεγάλωσαν, έφυγαν από το σπίτι για να σπουδάσουν. Τότε η μοναξιά άρχισε να με πνίγει.

Βλέπετε για να τα βγάλουμε πέρα, και να μπορέσουμε να συντηρήσουμε και τα δυο μας παιδιά στην επαρχία, ο άντρας μου αναγκάστηκε να πιάσει και δεύτερη δουλεία.

Το βράδυ δούλευε ως οδηγός ταξί. Εγώ όπως σας ανέφερα και παραπάνω δεν είχε χρειαστεί να δουλέψω ποτέ στην ζωή μου οπότε δεν ήθελα να μπω τώρα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Είχα καταντήσει να κάθομαι ολομόναχη στο σπίτι, και να σκέφτομαι ότι είμαι μια νέα γυναίκα και η ζωή μου χαραμίζεται.

Μελαγχολούσα και βυθιζόμουν στη μοναξιά μου.

Ένα βράδυ ο άντρας μου δεν θα δούλευε το ταξί γιατί ήμασταν καλεσμένοι σε ένα οικογενειακό τραπέζι. Η ξαδέρφη του με τον άντρας της είχαν επέτειο γάμου.

Εντάξει δεν ήταν και το καλύτερο μου να βγω μετά από τόσο καιρό και να δω όλο το σόι του άντρα μου, αλλά από το τίποτα κάτι ήταν και αυτό.

Όμως η βραδιά εξελίχθηκε πολύ καλύτερα από ότι περίμενα. Στο οικογενειακό τραπέζι, ήταν καλεσμένος και ένας μακρινός ξάδερφος του άντρα μου που είχαμε να τον δούμε χρόνια.
Ένας πολύ γοητευτικός άντρας και όπως φάνηκε με οικονομική άνεση. Με εντυπωσίασε, τον κοίταζα με θαυμασμό.

Ο άντρας μου είχε χαρεί πάρα πολύ που τον είδε ξανά μετά από τόσα χρόνια, και τον κάλεσε στο σπίτι μας για φαγητό.

Εγώ πέταξα από τη χαρά μου! Φυσικά και θα έβαζα τα δυνατά μου για να τον εντυπωσιάσω.

Όπως και έγινε, το φαγητό μου του άρεσε πάρα πολύ, αλλά όπως φάνηκε και εγώ δεν του περνούσα απαρατήρητη. Οι ματιές έδιναν και έπαιρναν.

Ο άντρας μου δεν κατάλαβε τίποτα. Δεν θα φανταζόταν ποτέ κάτι τέτοιο, είναι ένα ήρεμος και αγαθός άνθρωπος.

Την επόμενη μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον ξάδερφο του άντρα μου! Μου ζήταγε να βρεθούμε. Έγινα μια κούκλα και πήγα να τον βρω.

Δεν είχα κάνει λάθος τελικά. Αυτή τη φλόγα που ένιωσα μόλις τον είδα την ένιωσε και εκείνος. Παρασυρθήκαμε από το πάθος μας και δημιουργήσαμε μια παράνομη σχέση.

Για το σεξ δεν έχω λόγια! Κάνω το απόλυτο σεξ μαζί του, καμία σχέση με τον άντρα μου!
Όπως ήταν λογικό η συμπεριφορά μου προς τον άντρα μου άρχισε να αλλάζει. Ήμουν απότομη μαζί του και συνεχώς τσακωνόμασταν.

Του έλεγα ότι η αιτία της συμπεριφοράς μου είναι ότι περνούσα πολλές ώρες μόνη μου και ένιωθα μοναξιά.

Τότε ο άντρας μου κανόνισε να πάμε μια εκδρομή στο Ναύπλιο οι δυο μας για να με κάνει να νιώσω καλύτερα.

Φυσικά και σκοπεύω να βρω μια δικαιολογία για να το αναβάλλουμε. Σιγά τι είναι το Ναύπλιο;

Θα πείσω τον ξάδερφο του άντρα μου να πάμε κάπου στο εξωτερικό, να δω και εγώ πως είναι μια άλλη χώρα.

Φυσικά και τα έξοδα θα είναι δικά του αφού εγώ δεν δουλεύω. Αλλά τι ανάγκη έχει αυτός, χρήματα έχει αρκετά!

Δεν θα μου αρνηθεί ένα ταξιδάκι!

Επίσης, δείτε μία ακόμη ιστορία που έχει ενδιαφέρον και μία απίστευτη εξομολόγηση!

Αληθινή εξομολόγηση: "Είπε ότι θα έπρεπε να του πω κι ευχαριστώ, που είναι μαζί μου. Τόσο χοντρή, που είμαι, ποιος άλλος θα καθόταν;"

Ένα κείμενο που εκφράζει την αγωνία μιας νεαρής κοπέλας που απλά έχει μερικά παραπάνω κιλά.

Ένα βράδυ, που είχαμε βγει για φαγητό έξω, έφαγα ένα ψωμάκι παραπάνω. Έκανε ολόκληρη σκηνή και φώναζε μέσα στον κόσμο. Μου είπε ότι, αν δεν έδειχνα εγκράτεια, πώς θα έχανα βάρος; Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκανε τέτοια σκηνή και με ξεφτίλιζε έτσι. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Είχα πέσει χαμηλά. Εκείνος με έβριζε και με προσέβαλε και εγώ του ζητούσα και συγνώμη από πάνω.

Είμαι παχουλή από τότε, που θυμάμαι τον εαυτό μου. Στα αγόρια ποτέ δεν άρεσα. Κάνανε παρέα μαζί μου, αλλά μέχρι εκεί.


Τίποτα δεν πήγαινε καλά, μέχρι που γνωριστήκαμε. Την πρώτη φορά, που τον είδα, ένιωσα ότι θα ήταν καλύτερα να μείνω μακριά του. Ήταν το εντελώς αντίθετο από αυτό, που ήθελα. Θυμάμαι ότι ήταν φίλος με έναν από τους πιο στενούς μου φίλους.

Γίναμε φίλοι στο Facebook, αλλά δεν μιλάγαμε συχνά. Εξάλλου δεν είχαμε και πολλά να πούμε. Εκείνος, υπερδραστήριος με τα γυμναστήριά του, τα κολυμβητήριά του, την άσκησή του, μου μιλούσε συνέχεια γι’ αυτό. Εγώ από την άλλη, ένα παχουλό κορίτσι με λίγα ενδιαφέροντα, κανένα φλερτ, συνηθισμένη.

Μια μέρα, ενώ κουβεντιάζαμε, με ρώτησε τί θα συνέβαινε, αν με φιλούσε και το μόνο, που μπορούσα να του πω ήταν το προφανές «δεν ξέρω». Λίγες μέρες μετά φιληθήκαμε και μου άρεσε πολύ. Τον ερωτεύτηκα! Αντί να το πάμε αργά στην αρχή, αρχίσαμε να το διαλαλούμε δεξιά και αριστερά προς μεγάλη έκπληξη των φίλων μας. Λέγαμε παντού ο φίλος μου και η κοπέλα μου, αλλά το μεγάλο σοκ ήρθε, όταν αρχίσαμε να μένουμε μαζί.
Τον εμπιστευόμουν και με εμπιστευόταν. Του άρεσα, γιατί δεν ήμουν, όπως τα υπόλοιπα κορίτσια, που προσπαθούσαν να τραβήξουν με κάθε τρόπο την προσοχή του. Ήμουν αυτή, με την οποία γελούσε και ένιωθε ο εαυτός του, όταν ήταν μαζί μου. Πέρναγε καλά και το έδειχνε.

Μου άρεσε, επειδή δεν ήταν κτητικός, ζηλιάρης ή ανασφαλής. Τα πράγματα ήταν υπέροχα. Του χάρισα την παρθενιά μου. Σχεδιάζαμε μαζί το μέλλον μας και τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για μας.

Έξι μήνες αργότερα, μου είπε ότι έπρεπε να κάνω κάτι με το βάρος μου. Αυτό δεν μου άρεσε. Παρόλο, που ήμουν πάντα παχουλή, ήμουν ένα κορίτσι με αυτοπεποίθηση. Γράφτηκα γυμναστήριο και μια βδομάδα μετά γράφτηκε κι εκείνος στο ίδιο, για να μου κάνει παρέα. Έτσι και με έβλεπε να μιλάω σε κάποιο από τα παιδιά, που είχα γνωρίσει στο μεσοδιάστημα εκεί, λύσσαγε από τη ζήλια του. Νευρίαζε, μου την έλεγε και εγώ προσπαθούσα να δικαιολογηθώ λες και έκανα κάτι κακό. Είναι τόσο μεμπτό το να πεις σε κάποιον ένα καλησπέρα, καληνύχτα, τί κάνεις;


Ένα βράδυ, που είχαμε βγει για φαγητό έξω, έφαγα ένα ψωμάκι παραπάνω. Έκανε ολόκληρη σκηνή και φώναζε μέσα στον κόσμο. Μου είπε ότι, αν δεν έδειχνα εγκράτεια, πώς θα έχανα βάρος; Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι έκανε τέτοια σκηνή και με ξεφτίλιζε έτσι. Μέσα στο χάος, που επικρατούσε, έτυχε να δω εκεί έναν παλιό μου φίλο, που δούλευε στο συγκεκριμένο μαγαζί και ήρθε να μου μιλήσει. Τί το ήθελε και αυτός; Βούτηξε ο φίλος μου το τηλέφωνό μου στο σπίτι και άρχισε να το ψάχνει ουρλιάζοντας ότι δεν μου έχει καμία εμπιστοσύνη και ότι θα με ξεσκεπάσει.

Αυτό ήταν. Του είπα ότι χρειαζόμουν λίγο χρόνο μακριά του, αλλά δεν ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Ήταν ανένδοτος και σταμάτησα να του μιλάω. Ζήτησε μάλιστα από την κολλητή μου (η οποία πάντα τον γούσταρε) να με κατασκοπεύσει κι εκείνη πήγαινε και του έλεγε ότι εγώ φλερτάρω με όλους όσους εκείνος μισούσε. Όλοι οι κοινοί μας φίλοι με κατηγορούσαν ότι εγώ φταίω. Έπαιζε την «κάρτα» του θύματος. Έχασα πολλά και πολλούς φίλους εξαιτίας του.

Κάπως έτσι πέρασε το καλοκαίρι μου. Το φθινόπωρο άρχισε πάλι το πανεπιστήμιο. Μου έλειπαν οι φίλοι μου, αλλά και εκείνος. Αρχίσαμε να μιλάμε ξανά και ανακάλυψα ότι έβγαινε με μία άλλη κοπέλα πρωτοετή, αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μια μέρα με φίλησε και εγώ ένιωσα απίστευτα ένοχη. Δεν μου έφταιγε σε τίποτα η άλλη κοπελίτσα. Μου είπε ότι δεν τρέχει κάτι σοβαρό μεταξύ τους και ότι σύντομα θα το τελειώσει μαζί της. 8 μήνες μετά κι ακόμα ήταν μαζί, παρά το γεγονός ότι μου είπε ότι δεν ήταν σοβαρό και ότι με αγαπούσε ακόμα.

Είχε τον τρόπο του να με ελέγχει και να με χειραγωγεί. Άρχισα να τον ζηλεύω και να είμαι κτητική, κάτι που δεν ήμουν ποτέ πριν. Έλεγε πόσο τυχερή είμαι, που με θέλει. Με τόσα κιλά, ποιος άλλος θα γύρναγε να με κοιτάξει; Για πρώτη φορά, στα 20 μου χρόνια αντιμετώπισα το βάρος μου ως πρόβλημα. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου. Είχα πέσει χαμηλά. Εκείνος με έβριζε και με προσέβαλε και εγώ του ζητούσα και συγνώμη από πάνω.

Με χρησιμοποιούσε συνεχώς, με έκανε να νιώθω φτηνή, αλλά σκέφτηκα ότι από τη στιγμή, που με αγαπούσε, ήταν εντάξει. Όλη εκείνη η χρόνια ήταν σκέτη κόλαση. Είχα χάσει όλη μου την αυτοπεποίθηση και το σεβασμό στον εαυτό μου. Του ζήτησα τελικά να επιλέξει μεταξύ μου και εκείνης. Μου είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα να επιλέξει, γιατί εκείνη δεν την ήθελε ούτως ή άλλως. Μου είπε ότι σκόπευε να τη χωρίσει, αλλά να μην περιμένω να κόψουν και τελείως τις επαφές.

Σε αυτό το σημείο, αποφάσισα ότι έπρεπε εγώ να σταματήσω να ασχολούμαι μαζί του, επειδή δεν άξιζε τίποτα. Μείναμε απλοί φίλοι, δεν ήταν για κάτι παραπάνω.

Ο άνθρωπος αυτός μόνο κακό μου έκανε και ευτυχώς, το κατάλαβα και αποχώρησα. Μόνο εγώ μπορώ να με κάνω ευτυχισμένη και κανείς άλλος. Τον έχω βγάλει απ’ τη ζωή μου εδώ και 3 μήνες και είμαι καλά! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη.

Για περισσότερα θέματα σχέσεων και αληθινές εξομολογήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share