Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνομιλείτε αλλά δεν έχετε βρεθεί ποτέ; - Μην απελπίζεστε υπάρχει λόγος!

Δείτε εδώ!

30 Μαρτίου 2019 14:09
Συνομιλείτε αλλά δεν έχετε βρεθεί ποτέ; - Μην απελπίζεστε υπάρχει λόγος!

Έχει τύχει σε όλους σχεδόν να συνομιλεί με κάποιον και απλά να μην τον έχει δει ποτέ! Μην απελπίζεστε υπάρχει λόγος! Εάν είσαι γυναίκα μην απορείς άλλο για το τι συμβαίνει σε αυτήν την περίεργη σχέση!

Το φαινόμενο «Στέλνω, χαζομιλάμε πολλές ώρες στο Facebook, Instagram, Twitter και όπου αλλού, αλλά δε βρισκόμαστε ποτέ» είναι πολύ συχνό και έχουμε βρεθεί και εμείς σε αυτή τη θέση, δυστυχώς.

Πολλοί επιλέγουν τα social media για να γνωρίσουν κόσμο, να βγουν και να περάσουν καλά. Άσε, που μπορεί να προκύψει και καμιά σχέση από εκεί που δεν το περιμένεις. Όλα είναι πιθανά.

Διαβάστε ακόμα: Για ποιους λόγους κάποια ζευγάρια χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν;

Λοιπόν, στο θέμα μας. Μιλάτε κανένα μήνα και παραπάνω αλλά δεν έχετε βρεθεί ενώ ζείτε στην ίδια πόλη; Κάτι συμβαίνει!

Ποιες είναι οι λάθος αντιδράσεις των γυναικών στο φλερτ των ανδρών και τι τους ξενερώνει;

Αν μιλάς με έναν άνθρωπο καθημερινά και δεν έχει υπάρχει επαφή από κοντά , τότε υπάρχουν κάποιοι λόγοι που σου φανερώνουν πως δεν πρέπει να ξανασχοληθείς μαζί του.

1.Έχει σχέση και δεν μπορεί να δικαιολογήσει στο ταίρι του την έξοδο σας.

2.Θέλει να «φουσκώσει» τον ανδρικό εγωισμό του και να δυναμώσει την αυτοπεποίθησή του.

3.Είναι player το παιδί και θέλει επιβεβαίωση!

4.Φοβάται να στο πει και απλά περιμένει εσένα να το αναφέρεις.

5.Αποφεύγει να βρεθεί μαζί σου, όσες φορές και αν του το έχεις πει, γιατί δεν είναι αυτός που βλέπεις στις εικόνες!

Για δείτε ακόμα: Εσύ τελικά πώς αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα; - Το ψυχολογικό τεστ που θα σου δώσει απαντήσεις!

Πως θα καταλάβεις ότι σε θέλει; 5 πράγματα που κάνουν οι άντρες όταν ενδιαφέρονται!

Κάθε άντρας έχει τον δικό του τρόπο να δείχνει σε μια γυναίκα ότι την αγαπάει. Το μόνο μας παράπονο πολλές φορές είναι ότι δεν μας το λένε. Μπροστά στις πράξεις όμως τα λόγια δεν έχουν καμιά αξία και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το ανδρικό φύλο.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο εξάλλου, δεν συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις γυναίκες, με τις οποίες έχουν σχέση. Όσο διαφορετικοί και αν είναι όμως μεταξύ τους, σίγουρα έχουν 5 κοινάπράγματα που κάνουν και μας δείχνουν ότι τα αισθήματα τους απέναντι μας είναι δυνατά.

Πως δείχνει ένας την αγάπη του για μια γυναίκα

Την ακούει και την προσέχει όταν μιλάει

Όταν ενδιαφερόμαστε πραγματικά για κάποιον δίνουμε μεγάλη βάση στην γνώμη του και αυτό ισχύει 1000% για τους άντρες. Αν λοιπόν, σου ζητάει την γνώμη σου για διάφορα σημαντικά θέματα, αλλά σε παρακολουθεί κιόλας όταν του λες τα δικά σου προβλήματα, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα.

Συζητάει και διαφωνεί μαζί της

Τώρα αυτό μάλλον θα σου φάνηκε λίγο περίεργο, έτσι δεν είναι; Αν το καλοσκεφτείς όμως, όταν δεν ενδιαφέρεσαι για τον άλλον υπάρχει λόγος να διαφωνήσεις μαζί του; Μάλλον προσπερνάς το θέμα κουνώντας το κεφάλι.

Όταν όμως τρέφεις αισθήματα για τον άλλο, θέλεις να πεις και να υποστηρίξεις την άποψη σου, για να του δείξεις ότι ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν έχει σκεφτεί και για να τον κάνεις να σου αναλύσει κι άλλο την άποψη του.

Πως θα καταλάβεις αν σε θέλει πραγματικά;

Είναι πρόθυμος να αλλάξει την γνώμη του για εκείνη

Ακόμη και οι πιο ξεροκέφαλοι άνδρες είναι πρόθυμοι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους, για τη γυναίκα που αγαπούν και αυτό επειδή την σέβονται, οπότε η άποψη της είναι αρκετά σημαντική.

Αν έχει πολύ σταθερές απόψεις, μην παραξενευτείς αν αρχίζει να αλλάζει γνώμη για κάποια πράγματα που έχετε συζητήσει. Μπορεί να το κάνει για να μην σου χαλάσει το χατήρι, αλλά σίγουρα θα δεις την αλλαγή.

Την υπερασπίζεται πάντα

Είτε μιλάμε για κάποια αρνητικά λόγια που ακούει για εκείνη είτε και για τον τύπο που της την έπεφτε στο bar, εκείνος θα είναι πάντα εκεί για να υπερασπιστεί τον έpωτα του. Ενδιαφέρεται για την γυναίκα που έχει δίπλα του, την θέλει πάντα ευτυχισμένη και πάνω απ’ όλα δική του, οπότε κάνει τα πάντα για να την προστατέψει!

Κάνει τα πάντα για εκείνη

Αγάπη σημαίνει ότι θέλεις να περάσεις τη ζωή σου στο πλευρό του άλλου και θέλεις να αντιμετωπίζετε όλα τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στην ζωή σας μαζί. Και αυτό ο άντρας που αγαπάει φροντίζει να το δείχνει με κάθε του κίνηση, με το να προστατεύει την σχέση του, να προσπαθεί να την κάνει καθημερινά ευτυχισμένη, να της δείχνει ότι την νοιάζεται και να δίνει σημασία σε όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα.

Αν λοιπόν ο σύντροφος σου κάνει όλα όσα προαναφέραμε, τότε σίγουρα είσαι από τις πιο τυχερές γυναίκες και θα έπρεπε να του δείχνεις και εσύ περισσότερο την αγάπη σου.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις σχέσεις-έρωτας στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share