Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οι 9 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στη συγκατοίκηση με έναν άντρα!

Τι θα αντιμετωπίζετε καθημερινά;

24 Ιανουαρίου 2019 14:59
Οι 9 δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις στη συγκατοίκηση με έναν άντρα!

Η περίοδος του μήνα του μέλιτος τελειώνει και επισήμως. Το sexting σταματάει και οι μοναδικές συνομιλίες σας πλέον είναι του στιλ, “Ξέχασες να πετάξεις τα σκουπίδια πάλι”, ή “Σειρά σου να αγοράσεις χαρτί υγείας”.

Η ακαταστασία στην τουαλέτα είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Όσες ευγενικές κουβέντες κι αν του έχεις ανοίξει τα πράγματα δυστυχώς δεν πρόκειται να διορθωθούν.

Καταλαβαίνεις πως οι δεξιότητές του στην κουζίνα είναι περιορισμένες. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορεί να βράσει ούτε ένα αυγό, τα πράγματα είναι σοβαρά.

Οι κάλτσες του είναι παντού πεταμένες και το θέμα είναι πως η κατάσταση θα χειροτερεύσει.

Πρέπει να προγραμματίζεις το σεξ. Πάνε οι στιγμές που κάνατε αυθόρμητο σεξ. Τώρα είναι ώρα να αρχίσετε να το προγραμματίζετε διαφορετικά δεν πρόκειται να το κάνετε ποτέ.

Τα προϊόντα μαλλιών που έχεις μυστηριωδώς θα αρχίσουν να τελειώνουν γρηγορότερα. Μην παραξενευτείς αν μυρίσεις στα μαλλιά του αγαπημένου σου το conditioner σου.

Στους άντρες δεν αρέσει να φοράμε τα t-shirt τους γιατί όπως λένε τα ανοίγουμε στην περιοχή του στήθους. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως έτσι κι αλλιώς στις περισσότερες περιπτώσεις τα t-shirt τους είναι πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας.

Περιορίζεται πολύ ο αποθηκευτικός σου χώρος. Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει πως γίνεται οι άντρες να έχουν τόσα πολλά ρούχα αλλά να καταλήγουν πάντα να φοράνε τα ίδια και τα ίδια;

Το να δεις το αγαπημένο σου σήριαλ είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Θα πρέπει να λείπει από το σπίτι για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και να το κάνεις.

Και παρόλα τα παραπάνω δεν θα τον άλλαζες με τίποτα στον κόσμο! Αυτό σημαίνει έρωτας!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share