Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; Έτσι θα προχωρήσεις μπροστά, χωρίς να τον σκέφτεσαι!

Πως θα πας παρακάτω;

23 Ιανουαρίου 2019 12:47
Σταμάτησε να απαντάει στα μηνύματά σου; Έτσι θα προχωρήσεις μπροστά, χωρίς να τον σκέφτεσαι!

Όλα ξεκινάνε με έναν απίστευτο ενθουσιασμό και καταλήγουν σε μία απίστευτη απογοήτευση, σωστά; Σίγουρα έχεις γευτεί κι εσύ τη γλύκα του να σε παρατάνε στα κρύα του λουτρού, χωρίς καμία απολύτως εξήγηση. Απλώς από τη μια στιγμή στην άλλη, σταματούν να στέλνουν μηνύματα, επειδή έτσι τους κάπνισε. Και εσύ είσαι σε φάση «ΓΙΑΤΙ, ΤΙ ΕΚΑΝΑ;»

Μάθε λοιπόν πως εσύ δεν έκανες απολύτως τίποτα, απλώς φαντάζομαι του ήταν πολύ δύσκολο εκείνου (και του κάθε εκείνου) να στείλει μία μπέσα απάντηση τύπου «Θέλω να το σταματήσουμε εδώ» και για αυτό προτίμησε να μη στείλει τίποτα! Ε λοιπόν η συμπεριφορά αυτή υποτιμάει πρώτα από όλα εκείνον και τα παντελόνια που φοράει, οπότε μη κάθεσαι να σκας εσύ για πάρτι του.

Τώρα όσον αφορά εσένα, το κακό είναι πως υποπίπτεις στα κλασσικά «Μαζί του ήταν όλα τέλεια, γιατί το έκανε αυτό; Θα μείνω για πάντα κολλημένη κλπ.» και δυσκολεύεις τον εαυτό σου να βγει από αυτήν την κατάσταση.

Πάραυτα, εγώ είμαι εδώ δίπλα σου για ακόμη μία φορά, για να σε βοηθήσω να δεις με άλλο μάτι το όλο θέμα και να καταλάβεις ότι ο τύπος απλά δεν άξιζε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Τράγκα με πανέμορφη Ελληνίδα!

1 Πού γυρνά, πώς περνά, ποια στα μάτια κοιτά;

Αχ, αυτές οι σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σου κάθε φορά που κοιτάς το κινητό και η οθόνη δεν αναβοσβήνει με το όνομά του. Το γεγονός ότι σταμάτησε το δικό του ενδιαφέρον δε συνεπάγεται και τη δική σου αδιαφορία. Αντιθέτως, τώρα είναι που καίγεσαι περισσότερο να μάθεις, μήπως και βγάλεις καμια άκρη για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. Βρήκε άλλη; Σε βαρέθηκε και είπε να ψάξει για κάτι πιο συναρπαστικό; Έκανες κάτι που παρεξηγήθηκε; Τον απήγαγαν εξωγιήνοι; Ο μόνος τρόπος για να μάθεις είναι να ξεψαχνίσεις όλους του λογαριασμούς του στα media και να ανακρίνεις κάθε κοινό γνωστό μήπως και ψαρέψεις κανένα νέο. Στο τέλος όμως αυτό που θα καταφέρεις είναι να πληγωθείς ακόμα περισσότερο. Οπότε προτείνω να σταματήσεις αυτό το τροπάριο όσο είναι νωρίς, γιατί δε σε βοηθάει καθόλου. Μπλοκ και ντιλιτ άμεσα!

2 Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες

Ναι ΟΚ, ούτε η πρώτη είσαι που της συμβαίνει αυτό, ούτε και η τελευταία. Ωστόσο δικαιούσαι κι εσύ, όπως κι όλες, λίγο χρόνο για να το ξεπεράσεις. Μπορεί να μην ήταν τελικά τίποτα το τόσο σοβαρό και όπως φάνηκε και τώρα, να μην έφτανε πολύ μακριά. Για σένα όμως ήταν κάτι ξεχωριστό και εναπόθεσες ελπίδες σε αυτό, είναι δύσκολο να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναστείλει, πως όλο αυτό που είχατε τελείωσε. Για αυτό πάρε το χρόνο σου, να ξεσπάσεις, να βγάλεις προς τα έξω τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε να «αδειάσεις» και σιγά σιγά μετά να προχωρήσεις μπροστά.

3 Είναι ανοιχτή η πληγή και αιμορραγεί

Όταν λέμε να πάρεις τον χρόνο σου, δεν εννοούμε δυο μερούλες και τέλος. Σίγουρα θα χρειαστείς ένα πιο γενναιόδωρο (και μελοδραματικό) διάστημα, για να πεις πως είσαι εντάξει. Ωστόσο, σύμφωνα με στατιστικές μπορείς ακόμα και μέσα σε λίγες μέρες να περάσεις τα 5 στάδια της κατάθλιψης! Ναι είναι λίγο too much η αλήθεια είναι. Αυτό όμως που θέλω να πω, είναι ότι το να χρειάζεσαι κάποιον «τάδε» χρόνο για να ξεπεράσεις μια κατάσταση είναι απολύτως φυσιολογικό. Το θέμα είναι να ξέρεις πώς και πότε να βάζεις φρένο στον εαυτό σου.

4 Μην τον συγκρίνεις μάτια μου

Είναι ίσως από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στην προσπάθειά σου να τον ξεπεράσεις. Αρχικά με αυτόν τον τρόπο υπενθυμίζεις συνέχεια στον εαυτό σου κάποιες συμπεριφορές, πράξεις και κινήσεις του, πράγμα που καθιστά αδύνατο να τον ξεχάσεις. Δεύτερον, είναι ανούσιο να συγκρίνουμε γενικότερα ανθρώπους. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα, τη δική του ξεχωριστή εμφάνιση και τα δικά του χαρακτηριστικά. Εκεί που υστερεί ο ένας, υπερέχει ο άλλος κι αντιστρόφως. Και τέλος, με όποιον και να τον συγκρίνεις, θα βγαίνει πάντα κατώτερος, με τέτοιο κ*λοχαρακτήρα!

5 Δεν φταις εσύ

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι σκέψεις τύπου «Μ’άφησε γιατί δεν έχω ωραίο σώμα. Να, κοίτα αυτή εδώ…», «Μήπως ήμουν πολύ πιεστική;» «Λες να φταίω καθαρά και μόνο εγώ;» έρχονται και παρέρχονται συνεχώς στο κεφάλι σου. Μα καλά ρε κοριτσάκι μου όμορφο, ποιος ο λόγος να βασανίζεις έτσι τον εαυτό σου; (εκτός βέβαια και αν είσαι καμία τρελή που κάνεις τους άλλους να τρέχουν μακριά σου. Τα σημάδια για το πώς να καταλάβεις αν είσαι η τρελή της σχέσης θα τα δούμε σε άλλο άρθρο.) Είναι άλλο να έχεις αυτογνωσία και να καταλαβαίνεις τα λάθη σου (που σίγουρα υπάρχουν και από την άλλη πλευρά βέβαια) και άλλο να κατηγορείς για όλα τον εαυτό σου.

6 Μπορείς και χειρότερα ΠΟΛΥ καλύτερα

Το μόνο που απομένει είναι να πειστείς εσύ για αυτό. Δε χρειάζεσαι κανέναν να σε κάνει να νιώσεις καλά για τον εαυτό σου. Ούτε χρειάζεται να ψάχνεις από εδώ κι από εκεί, επειδή δεν μπορείς μόνη σου. Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε «Όταν κάτι το ακουμπάνε πολλοί, χαλάει»; Μη χαραμίζεσαι στα πολλά, να σε ενδιαφέρουν τα λίγα και τα ποιοτικά. Να ξέρεις ότι αξίζεις κάποιον που θα σου είναι αφοσιωμένος και δεν θα σε κάνει να έχεις αμφιβολίες για τα συναισθήματά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος έρωτας του Γιώργου Τράγκα με πανέμορφη Ελληνίδα!

Ελπίζω πέρα από το «Ναι ΟΚ και τώρα τον ξεπέρασα. Άσε μας ρε κοπελιά», να υπάρχει και κάτι από τα παραπάνω στο πίσω μέρος του μυαλού σου…και που ξέρεις ίσως κάποτε με θυμηθείς!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share