Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν του στέλνεις αυτά τα μηνύματα, μην απορείς μετά γιατί ξενερώνει!

Ποια είναι αυτά τα μηνύματα;

16 Ιανουαρίου 2019 12:17
Αν του  στέλνεις αυτά τα μηνύματα, μην απορείς μετά γιατί ξενερώνει!

Όσο απλό κι αν φαίνεται, η ανταλλαγή μηνυμάτων δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση τελικά. Σε περίπτωση δηλαδή που θεωρείς προτιμότερο να στέλνεις σε κάποιον από το να του μιλάς face-to-face, επειδή έχεις περισσότερο χρόνο να σκεφτείς, είσαι πιο ψύχραιμος ή δεν μπορεί να δει τις αληθινές εκφράσεις σου, κάνεις λάθος.

Στα μηνύματα έχουν ειπωθεί οι μεγαλύτερες κοτσάνες έβερ. Ακόμη κι όταν πιστεύεις ότι γνωρίζεις καλά κάποιον, υπάρχουν φορές που σου ξεφεύγουν πράγματα ή το παρακάνεις, με αποτέλεσμα να απογοητεύεις και να ξενερώνεις απίστευτα το άλλο άτομο.

Κι όπως καταλαβαίνεις, όλα αυτά τα λάθη γιγαντώνονται, όταν έχουμε να κάνουμε με ζευγάρια.

Όσο καιρό και να είσαι με κάποιον και όσο καλά και να τον ξέρεις, είναι αναπόφευκτο να μην υπάρξουν στιγμές που θα πεις κάτι παρεξηγήσιμο. Κάτι που θα το πάρει αλλιώς ή που εν τέλει θα τον ξενερώσει. Σκέψου τι γίνεται δε, όταν ανταλλάσεις μηνύματα με ένα άτομο που τώρα ψήνεται η κατάσταση. Εκεί κι αν πρέπει να προσέχεις 1000 φορές παραπάνω τι λες.

Τι συμβαίνει όμως όταν αντί να προσέχεις, τα κάνεις μαντάρα με τα λόγια ή τη συμπεριφορά σου; Τι γίνεται όταν τα μηνύματά σου χαλάνε την εικόνα που προσπαθείς να χτίσεις στα μάτια του άλλου;

1 | Στέλνεις ολόκληρα κατεβατά

Αχ, αυτό κι αν εξοργίζει τους πάντες. Άντρες και γυναίκες. Το μήνυμα – σεντόνι, καλό είναι να μην στέλνεται. Είναι βαρετό, κουράζει και περιέχει τόσες πληροφορίες, που κανείς ποτέ δε δίνει σημασία. Έλα, το ξέρεις κι εσύ ότι τις περισσότερες φορές που στέλνεις κατεβατό είναι για να σκυλοβρίσεις τον άλλον για κάτι που σου έκανε. Όταν εσύ δέχεσαι όμως ένα τέτοιο μήνυμα, ξενερώνεις απίστευτα και μόνο στην σκέψη ότι πρέπει να το διαβάσεις. Ε, μην κάνεις λοιπόν αυτά που δε θες να σου κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Ποιοι την αποκαλούσαν κακιά μάγισσα! Γιατί την κατηγόρησαν;

2 | Σου παίρνει μια αιωνιότητα να απαντήσεις

Αυτή είναι κάλλιστα μία δικαιολογία για να σκοτώσεις τον άλλον. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μιλάς με κάποιον και ξαφνικά να σταματήσει να σου στέλνει και να εμφανίζεται πάλι μετά από ώρες. Όταν συμβαίνει αυτό, σου δίνει την εντύπωση ότι σε έχει γραμμένο, βαριέται ή δε σε γουστάρει μάλλον και τόσο. Εντάξει, όλοι έχουμε τις δυσκολίες και τα τρεχάματά μας, αλλά αν αυτή η συμπεριφορά συμβαίνει κατ’ επανάληψη, τότε σίγουρα είναι μεθοδευμένη.

3 | Πόσα emojis πχια; Πόσα;

Τι ενοχλητικό, Θεέ μου! Και πόσο παιδιάστικο πλέον. Δε λέω, καλές και χρήσιμες οι φατσούλες, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να εκφράσεις τι νιώθεις μέσα από μηνύματα, αλλά νισάφι πια, ειδικά για όσους τα χρησιμοποιούν συνέχεια. Ένα χαμόγελο ή ένα κλειστό ματάκι εκεί που πρέπει είναι σωτήριο, αλλά όχι και να στέλνεις στο άτομο που βλέπεις ερωτικά, μηνύματα τίγκα στα emojis και να αντικαθιστάς κιόλας λέξεις με αυτά!

4 | Κάνεις ορθογραφικά λάθη

Ενώ δεν χρησιμοποιώ καθόλου τα Greeklish και σιχαίνομαι να τα βλέπω κιόλας, όταν ανταλλάζω μηνύματα με κάποιον που κάνει ορθογραφικά λάθη και γράφει τα έρμα τα Ελληνικά όπως να ‘ναι, πραγματικά τον παρακαλάω να γράφει με τα πρώτα. Όταν ο άλλος δεν ξέρει να γράφει ή κάνει συντακτικά και γραμματικά λάθη, ξενερώνεις ρε παιδί μου, πώς να το κάνεις. Το βλέπεις και λες «Δεν παίζει ρε φίλε, θα μου βγουν τα μάτια!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλείεται: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα είναι η μητέρα της Μπάγιας Αντωνοπούλου;

5 | Στέλνεις selfies με φίλτρα

Όχι, όχι και πάλι όχι. Συνήθως το κάνουν τα κορίτσια (φαντάζομαι δηλαδή) και είναι ό,τι πιο αντισεξουαλικό υπάρχει. Αν νιώθεις άνετα με τον άλλον, τόσο ώστε να του στέλνεις φωτογραφίες, φρόντισε να είναι σέξι ή να έχουν ένα μυστήριο κι όχι παιδιάστικες selfies με φίλτρα και αυτιά σκύλου ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Γιατί να το κάνεις ρε συ αυτό; Αν προσπαθείς να ρίξεις κάποιον, να ξέρεις αυτός είναι ένας πολύ λάθος τρόπος για να το πετύχεις. Αν από την άλλη, έχεις ήδη σχέση, απλά απομυθοποιείς τον εαυτό σου.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share