Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χώρισες πριν τις γιορτές; Έτσι θα περάσεις καλά!

Δες τι πρέπει να κάνεις!

8 Δεκεμβρίου 2018 18:15
Χώρισες πριν τις γιορτές; Έτσι θα περάσεις καλά!

Έχεις χωρίσει κι εσύ λίγο πριν τις γιορτές και σε έχει πιάσει μαύρη απελπισία που θα περάσεις μόνη σου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά;

Είναι λογικό ότι δεν πετάς κι από τη χαρά σου όταν χωρίζεις αλλά όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

Μπορείς να περάσεις όμορφα και να χαρείς τις γιορτινές μέρες με την οικογένειά σου ή με τους φίλους σου. Σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιο που δεν έχουν ταίρι, έτσι για να αισθανθείς κι εσύ καλύτερα.

Βγες έξω μαζί τους και διασκέδασε. Προσοχή. Μην το κάνεις με το ζόρι γιατί τότε θα γυρίσει μπούμεραγκ και θα γυρίσεις σπίτι με κλάματα. Ξεκίνησε πηγαίνοντας σπίτι τους, πιες τα ποτά σου-χωρίς να μεθύσεις- και συνέχισε τη βραδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νίκος Ευαγγελάτος: Η απίστευτη δήλωση για τον δημοσιογράφο! "Αυτό είναι ύβρις..."!

Έχεις ακόμη καιρό να κλείσεις ένα ταξιδάκι εντός ή εκτός Ελλάδος. Αν σε βαστάει η τσέπη σου μπορείς να πας οπουδήποτε. Βρες παρέα. Αν όχι, πήγαινε μόνη σου και θα δεις ότι μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πήγαινε στην οικογένειά σου αν είναι εκτός Αθήνας. Μία βόλτα στα πάρια εδάφη πάντα σε αναζωογονεί.

Τέλος, έρχεται καινούρια χρονιά και πρέπει να σε βρει ευτυχισμένη για να κυλήσει έτσι. Κάνε λίγη yoga, σκέψου θετικά και όλα θα γίνουν!

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share