Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κάντε αυτό πριν τη σeξουαλική επαφή και θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας!

Θα τον ξετρελάνετε!

30 Νοεμβρίου 2018 13:12
Κάντε αυτό πριν τη σeξουαλική επαφή και θα εκπλήξετε τον σύντροφό σας!

Όλες σχεδόν οι γυναίκες σκέφτονται αυτό πριν τη σeξουαλική επαφή. Αυτό που ανησυχεί τις περισσότερες γυναίκες λοιπόν είναι η μυρωδιά του κόλπου τους πριν την σ3ξουαλική επαφή. Πρώτα απ ‘όλα η κολπική μυρωδιά είναι πολύ συχνή, οπότε δεν πρέπει να να το πολυσκέφτεστε αυτό, αλλά και από μόνες σας αν διατηρήσετε μια απλή τακτική υγιεινή μπορείτε να αποφύγετε, τη δυσάρεστη οσμή εντελώς.

Το ντουζ είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να καθαρίσετε τον κόλπο σας πριν το σ3ξ χωρίς καμία παρενέργεια. Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μισό κουτάλι της σούπας μηλόξυδο στο νερό

Αυτό που ανησυχεί τις περισσότερες γυναίκες λοιπόν είναι η μυρωδιά του κόλπου τους πριν την σeξουαλική επαφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαύρο Σαββατοκύριακο για αυτό το 1 ζώδιο: Ξεκάθαρη η Λίτσα Πατέρα!

Επίσης υπάρχουν μερικά ΜΗΝ (Don¨t) που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τον καθαρισμό του κόλπου σας:
Μην σκουπίζεστε με υγρά μαντηλάκια: Τα μαντηλάκια περιέχουν οινόπνευμα και μπορεί να βλάψουν το δέρμα, εκεί κάτω. Εκτός από υπόλειμμα που αφήνουν πίσω τους έχουν και απαίσια γεύση , και έτσι αυτό θα χαλάσει το κέφι του συντρόφου σας.

Να μην καθαρίζετε το κόλπο σας με σκληρά καθαριστικά: Το πλύσιμο του κόλπου είναι μια πολύ επιβλαβή πρακτική και μπορεί να βλάψει το pH του κόλπου σας και να οδηγήσει σε λοιμώξεις. Επίσης, όταν καθαρίζετε το κόλπο σας αυτό πρέπει να γίνεται με μαλακό τρόπο ώστε να μην πληγώσετε τον εαυτό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: To μεγάλο μπαμ με την κορυφαία τραγουδίστρια της ελληνικής showbiz!

Να είστε προσεκτικοί όταν ξυρίζεστε, ή κάνετε αποτρίχωση: Το δέρμα κάτω είναι πολύ ευαίσθητο και τυχόν γρατσουνιές μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες λοιμώξεις. Γι ‘αυτό να είστε προσεκτικές όταν ξυρίζεστε. Πρέπει να ξυρίζεστε πολύ προσεκτικά στην ευαίσθητη περιοχή.. Εάν σχεδιάζετε να αποτριχώσετε την περιοχή με αποτριχωτική μηχανή, καλύτερα να πάτε σε έναν επαγγελματία που ξέρει τι κάνει κα έτσι θα είστε βέβαιες ότι η περιοχή σας είναι υγιής.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share