Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δεν απαντάει στα μηνύματά σου; 8 λόγοι που συμβαίνει αυτό και γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του!

Μήπως να το ξανά σκεφτείς πριν στείλεις;

2 Νοεμβρίου 2018 12:01
Δεν απαντάει στα μηνύματά σου; 8 λόγοι που συμβαίνει αυτό και γιατί δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του!

Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε βρεθεί έστω και μία φορά σ’ αυτήν τη δύσκολη κατάσταση να περιμένουμε μήνυμα από κάποιον, το οποίο δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Και να σου οι ατελείωτες σκέψεις κι υποθέσεις για το για ποιο λόγο κρατάει αυτήν την στάση και δεν εμφανίζεται.Φταις εσύ και κάτι που του είπες; Φταίει απλά εκείνος επειδή είναι μαλάκας; Δεν φταίει κανείς κι έτσι ήταν να γίνουν τα πράγματα; Δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω με σιγουριά είναι ότι για το γεγονός ότι δεν έστειλε, υπάρχει σίγουρα μία εξήγηση κι αυτή ενδεχομένως αφορά έναν από τους παρακάτω λόγους:

1.Σε θεώρησε κολλιτσίδα
Γενικά στην αρχική φάση με έναν άντρα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με κάθε κίνησή σου. Δεν είστε καν μαζί και δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτό που έχετε. Μην τον πλακώνεις λοιπόν στα μηνύματα και τον παίρνεις τηλέφωνο απανωτές φορές μέχρι να απαντήσει. Θα φρικάρει ο άνθρωπος και θα έχει και το δίκιο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λατρεύεις τα Βalenciaga αλλά δεν μπορείς να τα αγοράσεις; Σου βρήκαμε τις πιο οικονομικές προτάσεις!


2. Έχει ήδη σχέση
Ήθελε να σε έχει ως επιλογή φυσικά, αλλά δεν θα σου ξέφευγε αργά η γρήγορα η αλήθεια αφού είσαι γάτα. Μαθαίνεις πως έχει σχέση γι’ αυτό και σταμάτησε να σου στέλνει. Μη γίνεις ο τρίτος τροχός της αμάξης. Άστον να πάει στο καλό.

3. Δε θέλει δεσμεύσεις/σχέση
Σου έστελνε πάντα με την προοπτική ότι θα σε ρίξει στο κρεβάτι. Όσο έβλεπε ότι δεν θα πάρει αυτό που θέλει από εσένα, ξενέρωσε και σταμάτησε να στέλνει. Άντε γεια, βλάκα. Και πολύ χρόνο χαράμισες. Ώρα για τον επόμενο.


4. Το παίζει δύσκολος
Σε αποφεύγει επειδή δεν θέλει να τον θεωρήσεις δεδομένο ή να πιστέψεις ότι ενδιαφέρεται κι εκείνος. Δεν θα σου στείλει αμέσως και θα αφήσει να περάσουν μερικές μέρες. Τρανταχτό δείγμα ανωριμότητας. Μην του δώσεις την παραμικρή σημασία.

5. Ήθελε απλά να τονώσει το «εγώ» του
Τον ανύψωσες, τον επιβεβαίωσες και τώρα δεν σε χρειάζεται άλλο. Απήλαυσε το κυνήγι από μεριάς σου και τώρα μην τον είδατε. Δεν σκέφτηκε καν το πως θα νιώσεις εσύ. Διέγραψέ τον τώρα!

6. Είναι δειλός
Δεν σε ήθελε και τόσο, αλλά δεν μπορούσε να πει κάτι για να μη σε φέρει σε δύσκολη θέση, οπότε φυσικά αποφασίζει να εξαφανιστεί από προσώπου Γης. Καλός μαλάκας. Αν προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου κάποια στιγμή στο μέλλον, απλά αδιαφόρησε και μην απαντήσεις καν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδί!


7. Είναι πολύ απασχολημένος
Αν και μπορεί να δικαιολογηθεί στην προκειμένη, όχι δεν είναι φυσιολογικό να είναι διαρκώς απασχολημένος και να μην έχει το παραμικρό λεπτό να απαντήσει σε ένα σου μήνυμα και να ενδιαφερθεί για σένα. Δύο λεπτά ρε φίλε χρειάζονται για να διαβάσεις ένα μήνυμα και να δώσεις μία απάντηση και δε νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολο να τα διαθέσει.

8. Δεν έχει τίποτα να πει
Έχουν τέτοια κολλήματα μερικές φορές που εκτός κι αν δεν έχουν κάτι να σου πουν ή να σε ρωτήσουν, δεν πρόκειται να στείλουν από μόνοι τους. Πραγματικά το γεγονός αυτό με ξεπερνάει. Ένα απλό «Τι κάνεις;» δε σημαίνει ότι ρίχνεις τα μούτρα σου, αλλά ότι ενδιαφέρεσαι και θέλεις να προχωρήσει το πράγμα. Αν δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό, μην περιμένεις να κάνει κάτι άλλο για σένα

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share