Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η πρώην του αγοριού σου, τον θέλει πίσω!

Τι συμβαίνει με την πρώην του;

27 Οκτωβρίου 2018 13:55
Τα σημάδια που μαρτυρούν ότι η πρώην του αγοριού σου, τον θέλει πίσω!

Όσο ονειρεμένη κι αν είναι η σχέση σου, όσο καλά κι αν τα πηγαίνετε με τον άλλον, υπάρχει πάντα ένας σοβαρός λόγος να γίνετε από δυο χωριά χωριάτες, κι ακούει στο όνομα πρώην!
Δεν πα να έχει προχωρήσει στη ζωή του το παλικάρι και να περνάει πολύ καλύτερα μαζί σου, εκείνη (για την ακατανόμαστη μιλάμε) ψάχνει την οποιαδήποτε αφορμή να του στείλει μήνυμα, να βγουν και γενικότερα να το παίξει «φιλεναδίτσα» του.

Είπαμε, να κρατήσεις ένα επίπεδο, αλλά πόσο υπεράνω να το παίξεις πχια;! Όλα έχουν τα όρια τους και ειδικά σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ στενά. Και παρόλο που κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να συγκρατηθείς και να μην αρχίσεις τις υστερίες, ένα τόσο δα παραπονάκι πας να πετάξεις και το αγόρι σου σε βγάζει και παράλογη από πάνω.

Επειδή όμως σαν γυναίκα που είσαι, ξέρεις δυο-τρία πραγματάκια παραπάνω και το ένστικτό σου δεν πέφτει ποτέ έξω, δες παρακάτω (για να σιγουρευτείς) τα σημάδια που φωνάζουν ότι η πρώην σκοπεύει να κάνει… comeback στη ζωή του:


1 Δηλώνει την παρουσία της με κάθε τρόπο στα προφίλ του
Tα social media υπάρχουν έχοντας σαν σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους στη μεταξύ τους επικοινωνία και δη όσους δε βλέπονται καθημερινά. Κάτι που η πρώην εκμεταλλεύεται στο έπακρο! Προφανώς τον ακολουθεί παντού και προφανώς πατάει like σε κάθε του ανάρτηση, γιατί σιγά μην έχανε. Το πιο ακραίο βέβαια είναι όταν αφήνει comments. Και τι comments… Καρδούλες, κομπλιμέντα, υπονοούμενα, inside jokes που είχαν μεταξύ τους. Γίνεται να μην τα πάρεις στο κρανίο τώρα εσύ και να μη βάζεις πονηρές σκέψεις στο μυαλουδάκι σου; Όχι, δε γίνεται!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τατιάνα Στεφανίδου: Ο πρώτος άγνωστος έρωτας της παρουσιάστριας πριν τον Νίκο Ευαγγελάτο που λίγοι θυμούνται!

2 Σαν να μαζεύτηκαν πολλές αυτές οι τυχαίες συναντήσεις
Ένα τσεκ ιν να κάνει εκείνος και τσουπ, σκάει μύτη μετά από κανά μισάωρο η τύπισσα με τις φίλες της στο μέρος και περιμένει να την πιστέψουμε εμείς ότι να μωρέ, ήταν τυχαίο. Στην πραγματικότητα, θέλει απλά να υπενθυμίζει συνέχεια τον εαυτό της, να φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν και να μην τον αφήνει στην ησυχία του να προχωρήσει στη ζωή του. Την επόμενη φορά που θα κάνει τσεκ ιν το αγόρι σου με την παρέα του, φρόντισε να κάνεις κι εσύ μια εμφάνιση-έκπληξη να δούμε ποια θα κλαίει μετά!

3 Η πρόσκληση είναι πάντοτε για έναν
Αν ανήκεις στην περίπτωση που το αγόρι σου έχει παραμείνει φίλος με την πρώην του, τότε τα θερμά μου συλλυπητήρια! Είναι τέρμα περίεργο να ξέρεις πως το αγόρι σου είναι έξω μαζί της και εσύ να μην έχεις δικαίωμα να πεις το παραμικρό, αφού γνώριζες εξαρχής πως είναι φίλοι! Υπάρχει ωστόσο μια πολύ λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο «είμαι φίλος με πρώην» και στο «θέλω τον πρώην μου πίσω» και βασίζεται στο αν σε καλεί και σένα κάθε φορά που κανονίζουν να βγουν. Αν λοιπόν δεν του προτείνει ποτέ να πας μαζί τους κι όταν εκείνος ρίχνει την ιδέα να τον συνοδεύσεις, εκείνη ξινίζει, μάντεψε… της κάνεις χαλάστρα. Εσύ σ’ αυτήν! ΧΑΧΑ! Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του…

4 Τα μηνύματα πάνε κι έρχονται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Φωκίδα: Αυτοκτόνησε μητέρα τριών παιδιών!

Πόσες φορές έχεις τσακωθεί με το αγόρι σου, επειδή ασχολείται με το κινητό του και κυρίως επειδή απαντάει στα μηνύματα που του στέλνει η πρώην του; Άπειρες φαντάζομαι. Και με το δίκιο σου. Ειδικά αν έχει φτάσει στο σημείο να του στέλνει πιο συχνά αυτή, παρά εσύ! Οκ, θα τη δικαιολογούσα λιγάκι, αν μια στο τόσο του έγραφε για να μάθει τα νέα του και να δει τι κάνει, αλλά η κοπέλα το παρατραβάει. Καλό θα ήταν να μην προκαλεί έτσι, γιατί κι εσύ μια φορά θα το κάνεις το ξέσπασμά σου και θα την ψάχνουν στα επείγοντα…

5 Πώς το επιτρέπεις να του παίρνει δωράκια;
Το να κάνεις κάποιο δωρό στη σχέση σου για να εκφράσεις την αγάπη σου, αλλά και για να έχει κάτι απτό από σένα και να σε σκέφτεται είναι κάτι που συμβαίνει. Το να του κάνει κάποιο δώρο η πρώην του από το πουθενά είναι κάτι που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμβαίνει! Έχει γενέθλια, γιορτή ή έστω κάποια επιτυχία; Όχι! Έχουν χωρίσει, τελεία και παύλα. Επομένως, ο λόγος που του στέλνει δώρα είναι για να τον κερδίσει πίσω. Δεν έχει μείνει και άλλος τρόπος στην κοπέλα και έχει καταφύγει σε ακραία πράγματα. Εγώ λέω να τα κάψεις και να στήσεις χορό γύρω από αυτά.

6 Ψάχνει έναν ώμο να κλαφτεί η καημενούλα
Το όνομά της είναι συνεχώς πρώτο πρώτο στις συνομιλίες της σχέσης σου, μιας και είναι όλο προβλήματα και κλάματα η κοπελιά. Του τηλεφωνεί καθημερινά, του μυξοκλαίγεται και γενικότερα τραβάει με κάθε τρόπο την προσοχή του! Λοιπόν, αν εκείνος έρθει ποτέ (γιατί τέτοιο χαϊβάνι είναι) και σου πει πως το κορίτσι έχει πρόβλημα και τον χρειάζεται, σου επιτρέπω να τον δείρεις! Τι πάει να πει χρειάζεται τη βοήθειά του; Δεν έχει κανέναν άλλον να του κλαφτεί; Και πες δεν έχει, ας πάει τότε σε κανέναν ψυχολόγο να ηρεμήσει το κεφαλάκι μας! Κακό μπελά που βρήκες με δαύτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mega: Τα συγκινητικά λόγια γνωστού παρουσιαστή λίγο πριν το μαύρο!

Εν κατακλείδι, στις περισσότερες περιπτώσεις οι επαφές με πρώην δεν είναι καθόλου αθώες, όσο κι αν η μία μεριά προσπαθεί να δικαιολογήσει την άλλη λέγοντας πως η οποιαδήποτε κίνηση είναι καθαρά φιλική.

neopolis.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share