Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Γιατί ο σύντροφός σου προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του;

Πως πρέπει να αντιδράσεις σε αυτή την περίπτωση;

24 Οκτωβρίου 2018 13:55
Γιατί ο σύντροφός σου προτιμά να βγαίνει με τους φίλους του;

Και όταν έρχεται η ώρα της επιλογής, ο σύντροφός σου συχνά προτιμά να βγαίνει με τους κολλητούς του για μπύρες ή για μπάλα αντί να περάσει μία ρομαντική βραδιά μαζί σου. Κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά, ανάλογα με την περίσταση και την προσωπικότητά της. Αν όμως νιώθεις θυμό που είτε εκδηλώνεις είτε καταπιέζεις, δεν υπάρχει λόγος να παραλογίζεσαι. Δες ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να το κάνει και, κυρίως, πώς θα το αντιμετωπίσεις εσύ χωρίς υστερίες.

Προτιμά να χαλαρώσει. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Κανένας άντρας δεν θέλει να σκεφτεί ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα να ακούσει μουρμούρα ή γκρίνια από την κοπέλα του. Αν έχει περάσει μία δύσκολη εβδομάδα, ξέρει ότι θα χαλαρώσει περισσότερο με τους φίλους του, θα εκτονωθεί παίζοντας μπάλα και δεν θα χρειάζεται να προσέχει μήπως ρευτεί ή πει καμία βλακεία που θα σε ενοχλήσει.

Δεν χρειάζεται να προσέξει την εμφάνισή του. Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να περιμένουν πώς και πώς να βγουν με το αγόρι τους, για να ντυθούν όμορφα και να βαφτούν αλλά οι άντρες δεν έχουν καμία όρεξη να κάνουν ειδική προετοιμασία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην ελληνική showbiz: Αυτό είναι το νέο ερωτευμένο ζευγάρι!

Θα μιλήσουν για θέματα που δεν θα συζητήσει μαζί σου. Λογικό είναι να μην μιλά μαζί σου για τα ίδια θέματα. Μπορεί να θέλει να αφιερώσει τουλάχιστον 1 ώρα για το Champions League ή να σχολιάσει με τους φίλους του τις γυναικείες συμπεριφορές που δεν αντέχει.

Το ζητούμενο δεν είναι να τσακώνεσαι μαζί του ή να διεκδικείς το χρόνο που αφιερώνει στους φίλους του. Το θέμα είναι να δεις πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία ώστε να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του και να δεις τι θα κάνεις εσύ για τον εαυτό σου, θέτοντας αυτόν σε προτεραιότητα.

Πες τι θες ήρεμα και ξεκάθαρα. Ο τρόπος που θα πεις κάτι είναι το 90% της επικοινωνίας. Επομένως, αν ξεκινάς με θυμό και ένταση, δεν θα κερδίσεις τίποτα. Βρες μία στιγμή όπου θα είστε και οι δύο χαλαροί και πες του ότι θα ήθελες περισσότερο χρόνο μαζί του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κλέβεις από το χρόνο με τους φίλους του. Είναι σημαντικό να διεκδικείς αυτό που θέλεις και να μην το κρατάς μέσα σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μας τα έδειξε όλα: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάτι ξέχασε να φορέσει στο GNTM! (photos)

Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Αν ο σύντροφός σου βγαίνει με τους φίλους του, κάνε κι εσύ το ίδιο. Όχι από εκδικητικότητα, αλλά επειδή έφτασε η ώρα να δεις ότι το παν είναι να περνάς καλά και χωρίς το σύντροφό σου αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου και τους δικούς σου φίλους. Αν δεν μπορείτε να είστε καλά χώρια, δεν θα μπορείτε να είστε καλά μαζί.

Μην του απαγορεύεις πράγματα. Έχεις επιλέξει ένα σύντροφο που θέλει να περνά αρκετό χρόνο με τους φίλους του. Καλό είναι το αποδεχθείς και όχι να προσπαθήσεις να τον αλλάξεις επειδή δεν σε βολεύει. Αν βλέπεις ότι δεν αλλάζει αυτό, μην του απαγορεύεις πράγματα σαν να είσαι η μαμά του.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share