Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πρώτο ραντεβού: Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις για να δεις εάν είναι ο κατάλληλος!

Μάθε εάν είναι ο ιδανικός!

10 Αυγούστου 2018 12:36
Πρώτο ραντεβού: Οι 5 ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις για να δεις εάν είναι ο κατάλληλος!

Πώς θα καταλάβεις από το πρώτο ραντεβού αν είναι ο κατάλληλος;

Θα βγείτε πρώτη φορά ραντεβού και ανησυχείς πως δεν θα είναι ο κατάλληλος;

Όλα καλά! Είμαστε εδώ και σου παρουσιάζουμε τις 5 ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις για να καταλάβεις αν είναι ο σωστός άνθρωπος για σένα!

1. Πότε μίλησες τελευταία φορά με την οικογένειά σου;

Καλό θα ήταν να βρεις τρόπο να μάθεις πόσο κοντά είναι με τους δικούς του. Πολλά διαζύγια προκαλούνται όταν ο ένας από τους δύο είναι προσκολλημένος στην οικογένειά του και δεν βάζει όρια. Από την άλλη, οι κακές σχέσεις με την οικογένεια μπορεί να είναι σημάδι διαταραχών προσωπικότητας ή ανικανότητας να παραμείνει σε μακροχρόνια σχέση.

2. Πιστεύεις στο «έζησαν αυτοί καλά»;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη αποκάλυψη της αδερφής του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη: « Έχουμε τη στεναχώρια μας αλλά είμαστε και αγανακτισμένοι. Θα κάνουμε...»

Όλες οι σχέσεις απαιτούν δουλειά και δέσμευση και από τις δύο πλευρές για να λειτουργήσουν. Όποιος πιστεύει ότι το ιδανικό απλά συμβαίνει, χωρίς προσπάθεια, μάλλον δεν θα γίνει καλός σύντροφος.

3. Είσαι παντρεμένος;

Ναι, καλό θα ήταν να το ρωτήσεις αυτό για να το ξεκαθαρίσεις από την αρχή. Παντρεμένος ή σε διάσταση, σημαίνει όχι χωρισμένος, δηλαδή μη διαθέσιμος.

4. Τι σου αρέσει πιο πολύ στη δουλειά σου;

Ρώτησε για τη δουλειά του. Του αρέσει; Είναι περήφανος γι’ αυτή ή αλλάζει συνέχεια; Το να είναι κολλημένος με αυτή μπορεί να είναι πρόβλημα όπως και το να μην εργάζεται καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φαίη Σκορδά: Όνομα - έκπληξη στο Πρωινό τη νέα σεζόν! Αποφασισμένη για ανατροπές η παρουσιάστρια

5. Πού πήγες διακοπές τελευταία φορά;

Αυτό που θες πραγματικά να μάθεις έχει να κάνει με το οικονομικό. Αν σπαταλά πολλά σε διακοπές θα ήταν μια χρήσιμη πληροφορία. Τα οικονομικά προβλήματα είναι από τα σημαντικότερα σε μια σοβαρή σχέση.

Πηγή: youweekly.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share