Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

6 λόγοι που θα σε αποτρέψουν να γυρίσεις στον πρώην σύντροφό σου

Πριν πάρεις την απόφαση,διάβασε!

9 Αυγούστου 2018 13:38
6 λόγοι που θα σε αποτρέψουν να γυρίσεις στον πρώην σύντροφό σου

Σκέφτεσαι να ξαναγυρίσεις στον πρώην σου;

Η ερώτηση είναι ρητορική και η απάντηση φυσικά προφανής. ΟΧΙ!

Υπήρχε λόγος που χωρίσατε.

Υπήρξατε μαζί, ζήσατε ωραίες στιγμές, δώσατε μία, δύο και τρεις ευκαιρίες στη σχέση σας αλλά τα πάντα απέτυχαν. Ορισμένοι άνθρωποι, σύμφωνα με το savoirville, απλά δεν μπορούν να είναι μαζί. Μπορεί να αισθάνεσαι ακόμα πράγματα για αυτόν ή αυτήν, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός πως δεν ταιριάζετε όπως είχες φανταστεί στην αρχή.

Κουβαλάτε ακόμη τα υπολείμματα της σχέσης σας.

Είτε συναισθηματικά, είτε πιο πρακτικά σίγουρα υπάρχουν ακόμη σημάδια από τον πρώην σου στη ζωή σου. Κουβαλάς στην πλάτη σου τις «αποσκευές» μιας σχέσης η οποία δε τα κατάφερε. Ευτυχώς η «βαλίτσα» γίνεται όλο και πιο ελαφριά με το πέρασμα του χρόνου υπό την προϋπόθεση ότι ο ένας μένει μακριά από τον άλλον. Οι επανασυνδέσεις δεν πρόκειται να κολλήσουν το γυαλί. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να το κάνουν θρύψαλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 93 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι!

Η εμπιστοσύνη χάθηκε.

Και αν ο έρωτας είναι μια φορά σημαντικό, η εμπιστοσύνη είναι εκατό! Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις ξανά την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου με τον οποίο χώρισες πριν από λίγες εβδομάδες. Το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη φυσικά.

Αυτό που νιώθεις τώρα δεν είναι 100% αληθινό.

Ο άνθρωπος από τη φύση του έχει την τάση να εξιδανικεύει καταστάσεις. Έτσι, σκεφτόμενος τον πρώην σου θυμάσαι πόσο τέλεια ήταν όταν ήσασταν αγκαλιά. Ξεχνάς όμως πόσο τσακωνόσασταν, τι διαφορές είχαν οι απόψεις και πόση έλλειψη κατανόησης υπήρχε. Επομένως, αυτό που νιώθεις τώρα μακριά του είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα νιώσεις όταν και αν βρεθείτε κοντά…

Μπορείς να πας είτε μπροστά είτε πίσω. Και τα δύο δε γίνεται.

Αν θέλεις μία καινούρια, διαφορετική και καλύτερη ζωή τότε δεν πρέπει να κοιτάς στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξεις μόνο στον ορίζοντα. Αλλά αυτό σημαίνει πως θα κάνεις σε όλα ένα καινούριο ξεκίνημα. Όχι θα κυλήσω ξανά στον πρώην μου που με κεράτωσε αλλά θα κάνω δίαιτα από την επόμενη Δευτέρα…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίκα Βαγιάνη: Η πιο όμορφη φωτογραφία της δημοσιογράφου που δεν πρόλαβε... να δει ποτέ και η ιστορία πίσω από αυτή!

Υπάρχουν τόσοι εκεί έξω.

Κρίμα είναι να κολλάς σε πρόσωπα σε αυτή την ηλικία. Πραγματικά. Μπορεί ο πληθυσμός να μη μεγαλώνει με τους ρυθμούς του παρελθόντος αλλά με τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπους εκεί έξω σίγουρα υπάρχει κάποιος και για σένα. Που θα σε εξιτάρει και θα κάνει τις προηγούμενες σχέσεις σου να φαντάζουν άλλη ζωή!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share