Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μήπως ο σύντροφός σου είναι και λίγο ανώριμος στο κρεβάτι; Τα 4 χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το καταλάβετε!

Εμφανίζονται ύπουλα αυτά...

1 Αυγούστου 2018 10:47
Μήπως ο σύντροφός σου είναι και λίγο ανώριμος στο κρεβάτι; Τα 4 χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το καταλάβετε!

Ο όρος "άνδρας - παιδί" περιγράφει εκείνους που δείχνουν μεγάλη ανωριμότητα στις σχέσεις τους και στη σeξουαλική τους ζωή - ανακαλύπτουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν, μεγαλοποιούν μικροσκοπικά ζητήματα, ανάγουν ασήμαντες καταστάσεις σε θέματα μεγίστης σημασίας και πάνω από όλα ασχολούνται με τη δική τους ικανοποίηση ξεχνώντας να αναρωτηθούν για τους άλλους.

Τα 4 χαρακτηριστικά που θα δείχνει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή η κατάσταση του Άκη Σακελλαρίου! Βρίσκεται στη ΜΕΘ - Όλες οι εξελίξεις της υγείας του!

Επισημαίνει τις αδυναμίες σας

Συχνά θα αναφέρεται σε κάτι που κάνετε ή δεν κάνετε προσπαθώντας να σας "μάθει κάτι" με τον χειρότερο τρόπο. Κάνοντάς σας να αισθάνεστε λίγη. "Ο άνθρωπος-παιδί αναζητά προβλήματα, και θα κάνει τη γυναίκα να αισθανθεί άσχημα ή άβολα", λέει ο Amis. Δεν διστάζει να σας κάνει να νιώσετε ανεπαρκής, προκειμένου να ενισχύσει το δικό του εγώ.

Ξενερώνει εύκολα

Κάθε που μπορεί να πάει στραβά, χαλάει την ατμόσφαιρα με εσάς να μένετε πίσω για να τους φτιάξετε τη διάθεση και να επαναφέρετε το ερωτικό κλίμα, κάτι που χαλάει τη δική σας διάθεση.

Σκοτώνει τη διάθεση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δυνατά «χαρτιά» του ΑΝΤ1 που θα φτάσουν στα ύψη την τηλεθέαση του καναλιού!

Ένας άνδρας-παιδί δεν ασχολείται με λεπτομέρειες. Ο Amis μιλά για μια σειρά από γεγονότα ή καταστάσεις στις οποίες ο άντρας παιδί θα χαλάσει τη διάθεση σας.

Αποσπάται συνεχώς η προσοχή του

Μπορεί να κρυφοκοιτάζει στο κινητό του, μπορεί να αποσπάται από κάθε ήχο την ώρα του σeξ, μπορεί να τον ενοχλεί η τηλεόραση, ο ήχος του ρολογιού κλπ.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share