Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζώδια και σχέσεις: Ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ιχθύ; Ιδού το ερώτημα....

Σας ενδιαφέρει!

31 Ιουλίου 2018 12:06
Ζώδια και σχέσεις: Ταιριάζει ο Καρκίνος με τον Ιχθύ; Ιδού το ερώτημα....

Δεν είναι περίεργο που ερωτευτήκατε έναν Ιχθύ!!!

Είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για εσάς, καθώς έχετε την ίδια ψυχική ικανότητα επικοινωνίας. Ανά περιόδους, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάτε ο ένας τον άλλον και αμέσως καταλαβαίνετε τι τρέχει. Οι Ιχθύες είναι το πιο ανεπτυγμένο υδάτινο ζώδιο και έχει την μεγαλύτερη ανάγκη από όλα τα υδάτινα ζώδια να απαλύνει τον πόνο των άλλων. Οι Ιχθύες γνωρίζουν τους μεγαλύτερους φόβους σας χωρίς εσείς να έχετε πει λέξη, και ξέρουν πώς να σας ηρεμήσουν. Οι Ιχθύες ποτέ δεν θα σας πληγώσουν, καθώς πληγώνονται οι ίδιο ιδιαίτερα εύκολα.

Το ένστικτο ενός Ιχθύ είναι περισσότερο εμφανές όταν εσείς οι δύο διαφωνείτε. Μπορεί να προσπεράσει τα άσχημα λόγια που ξεστομίζετε και να δει τον πόνο και την απογοήτευσή σας. Το Ψάρι κολυμπά στα βάθη των συναισθημάτων και των σκέψεών σας. Θα ξετυλίξουν όλους τους ψυχολογικούς σας κόμπους.

Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, πράγμα που τους κάνει πιο συμπονετικούς και σε επαφή με το σύμπαν. Πάντα μιλάνε στα κρυμμένα και όχι στα φανερά. Είναι επειδή τα βλέπουν ξεκάθαρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικά νέα για το Survivor 3! Η τελευταία αλλαγή που φέρνει το τέλος!

Σας αρέσει ο έλεγχος αλλά καθώς ο Ιχθύες δεν ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους πράγματα, δεν θα τον πειράξει. Θα έχει τη θέληση να έχετε εσείς το πάνω χέρι επειδή θέλουν πολλά από τα πράγματα που θέλετε και εσείς. Ένα σταθερό σπίτι, παιδιά, κουλτούρα και την ευκαιρία να εκφράσει τον εαυτό του δημιουργικά. Οι Ιχθύες είναι κομψοί και εκλεπτυσμένοι. Και οι δύο βιώνετε μία διαμάχη ανάμεσα στην ανάγκη για μοναχικότητα και την διασκεδαστική κοινωνική ζωή. Οι Ιχθύες πρέπει να περνούν λίγο χρόνο διαλογιζόμενοι το βαθύτερο νόημα της ζωής, όπως και εσείς.

Στην κρεβατοκάμαρα θα αντιμετωπίσετε την πλήρη δύναμη των συναισθημάτων τους. Οι Ιχθύες ποτέ δεν βλέπουν το σεξ σαν αναπαραγωγή, αλλά σαν την εξωπραγματική επικοινωνία δύο ψυχών. Οι Ιχθύες θα σας λατρέψουν, θα σας συναρπάσουν και θα σας δείξουν την έντονη αγάπη που νιώθουν για εσάς. Σαν αντάλλαγμα, εσείς θα μεταδώσετε στον σύντροφό σας πάθος σε ένα επίπεδο στο οποίο δεν είχατε καταφέρει να κάνετε με κανέναν άλλον. Ικανοποιείτε ολοκληρωτικά ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Οι Ιχθύες μιλούν καλύτερα χωρίς λέξεις, καθώς το ζώδιό τους κυβερνά τα σύμβολα και τις χειρονομίες, και αυτό κάνει το σεξ εκρηκτικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ψινάκης έφυγε από την... «πίσω πόρτα» της Ευελπίδων!

Και οι δύο είστε ρομαντικά και συναισθηματικά πλάσματα, και απολαμβάνετε να διαβάζετε ποίηση ο ένας στον άλλον δυνατά, να απλώνετε ροδοπέταλα στο κρεβάτι, να ανάβετε κεριά και να παίζει μουσική την ώρα που κάνετε έρωτα. Δεν υπάρχει τέλος στην φροντίδα που θα παρέχετε ο ένας στον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πανικό η Ελένη Μενεγάκη - Η επόμενη κίνηση του καναλιού που την προβλημάτισε!

Οι Ιχθύες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το χρήμα, έτσι ας ελπίσουμε πως εσείς μπορείτε εδώ να συνεισφέρετε αρκετά. Και πάλι, οι Ιχθύες μπορούν να τα πάνε πολύ καλά οικονομικά στις δημιουργικές τέχνες. Οι ιχθύες πρέπει να ακολουθούν καριέρες που τους προστάζει η καρδιά τους, αλλιώς γίνονται μίζεροι. Δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν μεγάλες δόσεις πραγματικότητα, για αυτό θα πρέπει να είστε το πιο ρεαλιστικό μέλος της ομάδας. Η πραγματικότητα μελανιάζει τον ευαίσθητο Ιχθύ, έτσι θα απλώσει ένα λεπτό πέπλο έρωτα γύρω από τη σχέση σας για προστασία. Ο κόσμος που θα μπείτε θα είναι ο πιο όμορφος που έχετε δει ποτέ.

Αυτή η αγάπη είναι πραγματική ευλογία, και σαν μέλη αυτής της σχέσης θα προστατεύετε, θα φροντίζετε και θα ενδυναμώνετε το δέσιμο που σας κρατά κοντά.

Πηγή: oroskopos.tv

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share