Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 Tips για να μη μπορεί να σου αντισταθεί κανείς!

Τρέλανε τον!

22 Μαΐου 2018 15:23
5 Tips για να μη μπορεί να σου αντισταθεί κανείς!

Με το φλερτ μπορούμε να προσεγγίσουμε τον άνθρωπο που μας ενδιαφέρει και να του δείξουμε ότι τον βλέπουμε ερωτικά και όχι φιλικά!

Άνδρες και γυναίκες προσπαθούν με διάφορους τρόπους να δείξουν στο άτομο που τους ενδιαφέρει τα αισθήματά τους αλλά πολλές φορές αποτυγχάνουν!

Τι φταίει;

Δεν ακολουθούν τα βήματα για ένα επιτυχημένο φλερτ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοίγουν τα στόματα στα Τρίκαλα: Αποκάλυψη βόμβα! Τι είχε κάνει η 44χρονη και έκανε έξαλλο τον άνδρα της; (video)

Αν αντιμετωπίζεις και εσύ αυτό το πρόβλημα ρίξε μια ματιά παρακάτω!

Υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τους ανθρώπους ώστε να μην μπορεί κανείς να σου αντισταθεί!

1.Άγγιξε τον!

Με ένα τρυφερό άγγιγμα θα τον κάνεις να καταλάβει πως σου αρέσει και θα του τραβήξεις αμέσως το ενδιαφέρον! Η σωματική επαφή είναι το Α και το Ω για να δημιουργηθεί μια ερωτική χημεία μεταξύ σας!

2.Συζήτησε μαζί του χαλαρά!

Ο ήρεμος τόνος της φωνής μας κάνει αμέσως πιο αισθησιακές και ακαταμάχητες! Προσπάθησε να μη φωνάζεις όταν του μιλάς, μίλα του σιγά και ήρεμα! Θα τον τρελάνεις!

3.Δείξε ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέει!

Στους άντρες αρέσει να τους προσέχουν όταν μιλάνε! Ειδικά από μια γυναίκα! Επιδιώκουν συνεχώς την προσοχή και το θαυμασμό! Τι πρέπει να κάνεις; Μα φυσικά να κρέμεσαι από τα χείλη του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το απίστευτο έπαθλο επικοινωνίας!

4.Φόρα κάτι κόκκινο!

Το χρώμα του πάθους! Το κόκκινο είναι ένα έντονο και ερωτικό χρώμα που λατρεύουν οι άντρες να βλέπουν πάνω σε μια γυναίκα! Φόρα ένα κόκκινο ρούχο είτε μπλούζα είτε φόρεμα ή έστω ένα κόκκινο κραγιόν! Δε θα πάρει τα μάτια του από πάνω σου!

5.Κοίταζε τον!

Ένα ερωτικό βλέμμα γεμάτο νόημα λέει πολλά! Κοίταξε τον με το πιο σέξι βλέμμα σου και άστον να σε σκέφτεται όλο το βράδυ! Προσπάθησε να κρατάς οπτική επαφή μαζί του ακόμα και όταν δεν είστε μόνοι σας!

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share