Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: Η χειρότερη εμπειρία μου στο σ@ξ: "Ούρησα το σύμπαν"!

Σου έχει συμβεί;

22 Απριλίου 2018 18:13
Αληθινή ιστορία: Η χειρότερη εμπειρία μου στο σ@ξ:

Όταν ήμουν 21, τα είχα φτιάξει με ένα αγόρι για περίπου δύο μήνες, ήταν μεγαλύτερος μου (γύρω στα 30). Ένα βράδυ έμεινα στο σπίτι του, το επόμενο πρωί όταν ξύπνησα, ήθελα πραγματικά να πάω τουαλέτα. Ήταν τόσο ωραία κάτω από το πάπλωμα δεν ήθελα να κουνηθώ, έτσι έμεινα ξαπλωμένη, προσπαθώντας να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν θέλω να κατουρήσω τόσο απεγνωσμένα και μετά από λίγο το αγόρι μου ξύπνησε.

Με το που ξύπνησε λοιπόν, ξεκίνησε τα προκαταρκτικά και εγώ δεν τον σταμάτησα, γιατί όταν είσαι 21, η λογική σου λέει πως αν ξεστομίσεις το ότι θες να πας τουαλέτα, μπορεί να φανεί κάπως ταπεινωτικό (επίσης, το να κάνεις σεξ, ενώ θες να κατουρήσεις είναι ωραίο σαν αίσθηση;)

Το σεξ, μαζί τού ήταν κάπως βαρετό, κατά κάποιο τρόπο διεκπεραιωτική και γρήγορη διαδικασία, έτσι σκέφτηκα θα τελείωνε σε λίγα λεπτά και εγώ αμέσως μετά θα πήγαινα στο μπάνιο.

Τα πράγματα πήγαιναν καλά στην αρχή. Μέχρι το πρώτο ή και το δεύτερο λεπτό συνέχιζα να τα κρατάω και να ελπίζω πως θα τελείωναμε σύντομα. Αλλά ξαφνικά, οι ουρανοί άνοιξαν και εγώ κατουρούσα το σύμπαν. Δεν ξέρω πως συνέβη! Το σώμα μου δεν μου έδωσε καμία προειδοποίηση: Υπήρξε μόνο η στιγμή που τα έκανα πάνω στο κρεβάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Και η ορχήστρα συνέχιζε να παίζει": Αποκαλύπτική συνέντευξη για τον Avicii - Τι ετοίμαζε πριν πεθάνει!

Τα πρώτα δευτερόλεπτα απλά βυθίστηκα μέσα στον απόλυτο πανικό για αυτό που είχα μόλις κάνει και προσπάθησα να τα καλύψω την υγρασία με το σώμα μου. Αλλά και οι δύο μας αποτραβηχτήκαμε και πηδήξαμε από το κρεβάτι, γιατί πολύ απλά τα είχα κάνει όλα χάλια. Έκτοτε, υπήρξε μια στιγμή απόλυτης ησυχίας, στεκόμασταν και κοιτιόμασταν ενώ το στρώμα του κρεβατιού πότιζε με τα ούρα μου. Είχα ακούσει πως το squirting έχει ακριβώς την ίδια απελευθερωτική αίσθηση με αυτή της ούρησης και ήθελα απεγνωσμένα να πιστέψω πως αυτό συνέβαινε. Μετά συνειδητοποίησα πως η πίεση που ένιωθα στην κύστη μου όταν ξύπνησα είχε εξαφανιστεί. Ε, έβγαζε κάποιο νόημα.

Φυσικά, το αγόρι μου ήταν εκείνο που έσπασε τη σιωπή και έκανε τη ερώτηση για το μαξιλαράκι των 100.000 ευρώ που λένε και στα τηλεπαιχνίδια. – -Δεν το έκανα συνειδητά, αλλά είπα ψέματα μιας και ήταν η μόνη μου επιλογή: Του είπα πως όλο αυτό ήταν squirting, αλλά εκείνος δεν είχε ακούσει περί γυναικείας εκσπερμάτωσης. Προσπάθησα να του εξηγήσω, αλλά δεν πείστηκε (φαντάζομαι πως όταν αυτός που μόλις σε κατούρησε σου αναλύει τις θεωρίες περί squirting, σου ακούγεται λίγο ψεύτικο). Εκείνος απλά, το άφησε να περάσει, γιατί προφανώς και ήμουν έτοιμη να κλάψω, γεγονός που μου έδωσε την ευκαιρία να εξηγήσω άλλα και να κάνω ένα μπάνιο ώστε να απαλλαχθώ από τα ούρα που υπήρχαν πάνω μου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Η τελευταία φωτογραφία του Avicii πάνω σε σκάφος στο Ομάν λίγο πριν πεθάνει!

Ενώ πήγαινα προς το μπάνιο, τον έπιασα να κοιτάζει σκεπτικός το τεράστιο λεκέ στο κρεβάτι, τον έβλεπα να σκύβει και να τον εξετάζει σαν τον Σέρλοκ Χολμς των σωματικών υγρών. Έβαλε τα δύο του δάχτυλα στο σημείο και ύστερα τα έφερε κοντά στη μύτη του και τα μύρισε. Θα ήταν πιο χαρούμενος αν ήταν νεκρός.

Για καλή μου τύχη δεν το ξανασυζήτησε ποτέ, μάλλον γιατί μετά από δύο εβδομάδες χωρίσαμε.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share