Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως να χωρίσετε σε 10 ημέρες: 7 βασικά λάθη γυναικών που απομακρύνουν τον άνδρα!

Δεν είναι τόσο ακραία, όσο της ταινίας!

21 Απριλίου 2018 16:00
Πως να χωρίσετε σε 10 ημέρες: 7 βασικά λάθη γυναικών που απομακρύνουν τον άνδρα!

Πόσες φορές μας έχουν χωρίσει χωρίς να διευκρινίζουν τον λόγο. Βαρέθηκα, δεν μπορώ άλλο, χρειάζομαι κάτι καινούργιο, δεν φταις εσύ φταίω εγώ... Είναι κάποιες από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι άνδρες, ενώ στην πραγματικότητα θέλουν να πουν δεν σε αντέχω άλλο. Γιατί; Γιατί οι γυναίκες έχουμε από την φύση μας υιοθετήσει ορισμένες συμπεριφορές, που για να είμαστε ειλικρινής δεν λατρεύουν οι άνδρες.

Όλες φαντάζομαι έχετε δει την ταινία " Πως να χωρίσετε σε 10 ημέρες". Εντάξει, αυτός μπορεί να την ερωτεύτηκε, αλλά μη φοράτε παρωπίδες. Αν έχετε ανάλογη συμπεριφόρα, δεν νομίζω και ο δικός σας ο άνδρας να κάνει το ίδιο. Προσέξτε, λοιπόν, παρακάτω, τα λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες και απομακρύνουν τον άνδρα κάθε μέρα και λίγο παραπάνω από κοντά τους.

1. Να τον κυνηγάς!
Ο άνδρας είναι κυνηγός, όχι η γυναίκα. Αν αλλάξεις τον νόμο της φύσης είναι πολύ εύκολο να τον ξενερώσεις.

2. Να έχεις κόλλημα με τον εαυτό σου!
Αν επικεντρώνεσαι μονίμως στα δικά σου θέλω, στις δικές σου ανάγκες, στους δικού σου φόβους και αγνοείς τον σύντροφό σου είναι πολύ πιθανό το πουλάκι να πετάξει!

3. Να είσαι αχάριστη
Δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει ότι εσύ θες. Αν, όμως, το κάνει πες του και ένα ευχαριστώ, δείξε την ευγνωμοσύνη σου. Αν δεν το κάνεις μην αναρωτιέσαι μετά αν φύγει.

4 Να είσαι πολύ συναισθηματικά απαιτητική
Όχι, το να ζητάς όλη την ώρα πράγματα από εκείνον, ειδικά ότι έχει να κάνει με συναίσθημα δεν είναι καλό. Μην τον υποχρεώνεις να σου λέει σ'αγαπώ γιατί θα τον διώξεις μακριά.

5. Να έχεις ένα μόνιμο αρνητισμό

Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει μια γυναίκα που δεν ικανοποιείται με τίποτα. Αν νιώθεις μονίμως λύπηση για τον εαυτό σου, το ίδιο θα κάνει και αυτός.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share