Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όχι δεν μας αρέσει: 5 πράγματα που κάνουν οι άνδρες στο σ@ξ και νομίζουν ότι απολαμβάνουν οι γυναίκες!

Στην πραγματικότητα τα σιχαίνονται!

17 Απριλίου 2018 18:11
Όχι δεν μας αρέσει: 5 πράγματα που κάνουν οι άνδρες στο σ@ξ και νομίζουν ότι απολαμβάνουν οι γυναίκες!

Δε διαφέρουν μόνο οι γυναίκες από τους άντρες αλλά και όλοι οι άνθρωποι μεταξύ τους! Αυτό αφενός είναι πολύ θετικό γιατί όπως και να το δεις ο καθένας μας είναι μοναδικός, αλλά αφετέρου κάνει το έργο κάποιων ανθρώπων αρκετά δύσκολο! Όταν για παράδειγμα, ένα περιοδικό ή ένα site καλή ώρα, καλείται να συμβουλεύσει και να μεταλαμπαδεύσει γνώσεις, αναγκαστικά λαμβάνει υπόψη του την πλειοψηφία των ανθρώπων το οποίο τελικά είναι λάθος! Διότι όταν το θέμα έρχεται στο sex, και άρα την ευχαρίστηση και την καλοπέραση, τα πράγματα είναι κομματάκι πιο... ιδιαίτερα! Για παράδειγμα ο άντρας διαβάζει τι αρέσει στις γυναίκες και το εφαρμόζει! Έλα όμως που δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες. Και έλα που αυτά που νομίζουν οι άντρες ότι μας αρέσουν, συνήθως μας σπάνε τα νεύρα αλλά εξακολοθούν και τα κάνουν γιατί απλά δεν μπαίνουν στη διαδικασία να ρωτήσουν! Παρακάτω λοιπόν σας έχουμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά, έτσι για να... ταυτιστείτε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν τα κόκαλα του Στάθη: Άγριες καταστάσεις στην οικογένειες του Ψάλτη! Διαφωνούν μέχρι και για το Μνημόσυνο!

  1. Προκαταρτικά: Ναι σίγουρα είναι τέλεια και σε βοηθούν να... μπεις στην κατάλληλη διάθεση για τη συνέχεια, αλλά όταν αυτή αργεί τα νεύρα μοιραία... σπάνε! Δηλαδή ποιος ο λόγος να παίρνουμε ορεκτικά αν δεν έρχεται το κυρίως πιάτο; Και τελοσπάντων για ποιο λόγο να λέγονται ορεκτικά; Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι καλά και τα προκαταρκτικά, και σας ευχαριστούμε αλλά αν το παρακάνεις, αφενός καταντούν κουραστικά και αφετέρου χάνεται η... μαγεία! Και πιστέψτε μας, είναι πολύ άσχημο να χάνεται η μαγεία! Βρείτε ένα μέτρο και όλα καλά!

2. Φαντασιώσεις: Δεν λέμε ότι οι άντρες είναι ανώμαλοι και οι γυναίκες είναι οι παραδοσιακές που δεν ξεφεύγουν από τα ήθη και έθιμα! Τουναντίον μάλιστα αλλά με μία διαφορά! Σημασία έχει το timing αλλά και ο τρόπος! Όταν δηλαδή, ο εκάστοτε έχει φανταστεί δεσίματα, χειροπέδες και τον εαυτό του ντυμένο spider-man, και θέλει σώνει και ντε αυτό να γίνει, όταν η άλλη έχει 10 λεπτά στη διάθεσή της, τότε μάλλον θα τη φάει τη... χυλόπιτα! Επιπλέον, όταν δεν έχεις οικειότητα και άνεση με τον άλλο, καλύτερα να τα κρατάς αυτά για... αργότερα! Α και κάτι ακόμα: Στην προκειμένη πρέπει να είσαι πραγματικός μάγκας και... βιρτουόζος για να πετύχει, γιατί τελικά σας βλέπουμε ντυμένους αποκριάτικα και με τα νεύρα κρόσσια να βλέπετε ταινία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Χάρος, ο κρυφός δεσμός Λιανού - Μπόμπα και η αποκάλυψη στον Τανιμανίδη!

3. Ο... φαταούλας: Οι άντρες κάνουν σπάνια στοματικό sex. Βασικά για να το πούμε καλύτερα δεν κάνουν όλοι γιατί δεν το θεωρούν απαραίτητο! Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι, που δείχνουν υπέρ του δέοντως ζήλο, με αποτέλεσμα αντί να προκαλούν την... απαραίτητη διέγερση, να προκαλούν εκνευρισμό και γέλιο! Είναι αυτοί οι άντρες οι οποίοι βλέπουν τον κόλπο σαν mafin, και του δίνουν και καταλαβαίνει! Το πιο αστείο δε της υπόθεσης, είναι οι ήχοι που βγάζουν, οι οποίοι είναι μάλλον της... χώνεψης! Αφού το κάνεις βρε αδερφέ, κάντο έστω σωστά και κυρίως... αισθησιακά...

4. Ο... μαραθωνοδρόμος: Σίγουρα το να διαρκεί 5 λεπτά με το ρολόι, δεν είναι και το καλύτερο πράγμα! Ακόμα χειρότερο βέβαια, είναι και το να μην τελειώνει ποτέ! Γιατί είπαμε, είναι τέλειο να παίρνεις το χρόνο σου και να απολαμβάνεις το sex, αλλά όταν η ώρα περνά κι εσυ νιώθεις την εξάντληση και κυρίως την απελπισία να σε κυριεύει τι κάνεις; Μπορείς να τον παρατήσεις να κάνει μόνος του δουλίτσα κι εσύ να πάρεις έναν υπνάκο που τόσο έχεις ανάγκη. Η μήπως όχι;

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share