Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η τέχνη του φιλιού: Πως θα τον τρελάνεις με ένα φιλί!

15 Μαρτίου 2018 23:49
Η τέχνη του φιλιού: Πως θα τον τρελάνεις με ένα φιλί!

Ακόμα και τα πιο απλά και καθημερινά πράγματα, όπως ένα φιλί, θέλουν τέχνη.Υπάρχει τρόπος να τον κάνεις να αδημονεί για ένα φιλί σου, να διψάει για τα χείλη σου και να τον ηλεκτρίζει και μόνο η σκέψη να νιώσει την υφή τους επάνω στα δικά του.

Καμιά φορά, αρκεί απλά να το έχεις, μιας και ορισμένα πράγματα δεν μαθαίνονται. Σίγουρα όμως μπορείς να το εξελίξεις με τα παρακάτω tips:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε κατασκευαστική εταιρεία

Μην περιμένεις να μείνετε μόνοι για να τον φιλήσεις
Ακόμα κι αν είναι το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού και δεν έχει γίνει ακόμα κάτι μεταξύ σας. Ακολούθα τα vibes!

Αν η ατμόσφαιρα και η χημεία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας έιναι η κατάλληλη, αν το νιώθεις πως πια δεν υπάρχει κάτι άλλο να πείτε και να αναλύσετε και αν τα χείλη του σε τραβούν σαν μαγνήτης προς το μέρος σου, φίλα τον!

Αδιαφορώντας για το που είστε και πόσα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας. Ακόμα καλύτερα, φίλησέ τον στο απαλά στο λαιμό.

Το φιλί στο λαιμό τρελαίνει τους άντρες. Να είσαι σίγουρη ότι ύστερα από αυτό θα αναλάβει δράση εκείνος.

Όσο και να τον θες, όσο και να σε τρελαίνει, κράτα το πάθος που σιγοβράζει μέσα σου και μην το βγάλεις όλο στο φιλί σου.
Τουλάχιστον, για αρχή ξεκίνα να τον αγγίζεις απαλά στο πρόσωπο ή να παίζεις με τα μαλλιά του. Αυτή η αναμονή των λίγων δευτερολέπτων μέχρι να ακουμπήσουν τα χείλη σας, συναρπάζει τους άντρες.

Μόλις δεις τις κόρες των ματιών του να διαστέλονται, βάλε τα χέρια σου στα μαλλιά του και τράβησε απαλά το κεφαλι του προς τα πίσω.

Πλησίασε τα χείλη του κοιτώντας τον στα μάτια και φίλησέ τον απαλά στα χείλη. Ίσα που θα τα ακουμπήσεις και μετά θα τραβηχτείς πίσω γελώντας του με νόημα.

Ήδη το μυαλό του έχει φύγει και ήδη περιμένει το επόμενο. Ή μήπως σε άρπαξε κιόλας;

Στο τέλος του ραντεβού, φιλιέστε με πάθος πριν αποχωριστείτε. Όταν τελειώσει αυτή η μαγική στιγμή, μην τραβηχτεία απότομα.
Ακούμπα το πρόσωπό σου στο λαιμό του και άφησέ του δυο-τρία μικρά φιλάκια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Το Twitter "σταυρώνει" τον Μουρούτσο και την τύχη του: "Θαυματουργός αυτός ο Άη Δομίνικος!"

Έχει σημασία το φιλί να τελειώσει γλυκά και με έναν τρόπο που θα του μείνει στο μυαλό όταν σε αφήσει σπίτι σου και μέχρι να έρθει η στιγμή να σε ξαναδεί.

Αν σου αρέσει πολύ κι ακόμα περισσότερο μετά το πρώτο σας φιλί, μόλις φτάσεις σπίτι στείλε του με μήνυμα ένα χαμόγελο.

Δε χρειάζεται να γράψεια κάτι παραπάνω. Θα τον κάνεις να σε σκέφτεται κάθε λεπτό, μέχρι να έρθει η στιγμή να σε ξαναδεί.

Πηγή: Followme.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share