Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις έναν Υδροχόο!

24 Φεβρουαρίου 2018 18:12
Γιατί δεν μπορείς να ξεπεράσεις έναν Υδροχόο!

Με το μήνα του Υδροχόου να φτάνει στη λήξη του σιγά-σιγά, δεν μπορείς παρά να αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να αφήσεις πίσω σου τους Υδροχόους που μπήκαν στη ζωή σου. Κι εμείς απορούμε μαζί σου, γι’ αυτό συγκεντρώσαμε δεκάλογο. Μήπως και σταθούμε τυχεροί και βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Πάμε λοιπόν!

Γιατί δεν είσαι σίγουρα μαζί του μόνο για το σeξ. Μαζί του θα κάνεις άπειρες φιλοσοφικές συζητήσεις και θα θυμάσαι τους διαλόγους σας για μια ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Ο ΕΦΕΤ αποσύρει γνωστό τρόφιμο που μάλλον μολύνθηκε από ποντίκια! Μεγάλη πιθανότητα να το τρώνε τα παιδιά σας...

Γιατί αν ψάχνεις μια κινητή εγκυκλοπαίδεια… μάντεψε μόλις την βρήκες!

Γιατί έδινε πάντα εκείνο το αλατοπίπερο στη σχέση σας, κάνοντας μια τρέλα ή παίρνοντας μια αλλόκοτη απόφαση που σας έβγαζε απ’ τη μιζέρια.

Γιατί σίγουρα μαζί του έχεις τρέξει σε κάθε λογής αγώνα για να σώσετε τον υπό εξαφάνιση κόκκινο κορμοράνο της Νέας Ζηλανδίας!

Γιατί ακόμη δεν μπορείς να ξεπεράσεις το σοκ που έπαθες μόλις ανακάλυψες πόση καλαισθησία κρύβεται μέσα σ’ αυτό το χυμαριό!

Γιατί ήταν ο καλύτερος ψυχαναλυτής σου και μάλιστα δωρεάν!

Γιατί βλέπεις ότι όλα αυτά τα οποία σκεφτόταν τότε αρχίζουν σιγά-σιγά να παίρνουν σάρκα και οστά και αντιλαμβάνεσαι ότι μάλλον εκείνος ήταν μπροστά απ’ την εποχή του κι όχι τρελός!

Γιατί στιλ, φινέτσα, εξυπνάδα και εpωτισμό μόνο αυτός ήξερε να τα εκπέμπει χωρίς επιτήδευση.

Γιατί οι μουσικές που άκουγες μαζί του έγιναν οι αγαπημένες σου και γιατί σίγουρα μαζί του έκανες τα πιο αξέχαστα ταξίδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσω Instagram;

Γιατί πολύ σου άρεσε αυτό το ντουζάκι που κάνατε από κοινού συνέχεια και τώρα δεν μπορείς να ξεσυνηθίσεις -άλλο αν εκείνος το έκανε για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ πίστευες ότι δεν μπορεί ούτε το μαλλί του να λούσει χωρίς εσένα!

Πηγή:pillowfights

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share