Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα απίστευτα πράγματα που κάνουν ένα ζευγάρι αληθινά ευτυχισμένο!

20 Φεβρουαρίου 2018 18:53
Τα απίστευτα πράγματα που κάνουν ένα ζευγάρι αληθινά ευτυχισμένο!

Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες προσπαθούν να βρουν το μυστικό που κρατάει κάποιες σχέσεις ευτυχισμένες και πετυχημένες και φαίνεται να έχουν καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώστε βάση: Τι πρέπει να πιεις μετά από πιτόγυρα για να μην παχύνεις!

Τα ευτυχισμένα ζευγάρια δεν ξεχνάνε να κάνουν σεξ
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Colorado Boulder τα ζευγάρια που κάνουν σεξ 2-3 φορές τον μήνα παραμένουν ευτυχισμένα για περισσότερο καιρό συγκριτικά με τα ζευγάρια που κάνουν σεξ πολύ πιο σπάνια, αγγίζοντας και το 6 φορές τον χρόνο (και αν).

Είναι πάνω από όλα φίλοι
Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας φιλία σε μια σχέση. Ο ερευνητής John Gottman ανακάλυψε πως τα ζευγάρια που έχουν μια βαθιά φιλία διατηρούν πιο εύκολα στη σχέση τους το σεξ, τον ρομαντισμό και το πάθος.

Δεν έχουν παιδιά
Λυπηρό μεν, αλλά τόσο αληθινό. Οι ερευνητές αποκάλυψαν πως όταν ένα ζευγάρι δεν έχει παιδιά, δεν έχει υποχρεώσεις που μπορεί να φέρνουν εντάσεις ανάμεσά τους και έχει πιο πολλές πιθανότητες να είναι χαλαρό και να περνάει καλά. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά, το αντίθετο. Απλά σε περίπτωση που έχετε παιδιά, προσπαθήστε λίγο παραπάνω για τη σχέση σας -όλα είναι πιο απαιτητικά όταν κάνεις οικογένεια, αλλά και πολύ πιο όμορφα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το πόρισμα: Δεν φαντάζεστε από τι προήλθε η φωτιά στο σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο!

Κοιμούνται καλύτερα
Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Arizona απέδειξε πως οι γυναίκες που δεν κοιμούνται καλά έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα με τις σχέσεις τους, από ότι οι γυναίκες που ευχαριστιούνται τον ύπνο τους. Η αϋπνία φέρνει στρες και εντάσεις.

Πηγή:Fay's Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share