Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νομίζετε πως έχετε την τέλεια σχέση; - 4 χαρακτηριστικά που νομίζουμε υγιή αλλά τελικά είναι τοξικά!

7 Φεβρουαρίου 2018 09:10
Νομίζετε πως έχετε την τέλεια σχέση; - 4 χαρακτηριστικά που νομίζουμε υγιή αλλά τελικά είναι τοξικά!

Νομίζετε πως έχετε την τέλεια σχέση, μήπως, όμως, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που σας φαίνονται υγιή δεν είναι παρά «καμπανάκια» για την τοξικότητά της;

Ο/η σύντροφός σας είναι «τα πάντα» για εσάς. Αυτού του είδους η εξάρτηση δείχνει πως δεν αφιερώνετε τον χρόνο που πρέπει ούτε στον εαυτό σας, ούτε σε άλλα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσάς.

Κάνετε τα πάντα μαζί. Και μάλιστα θεωρείτε δεδομένο ότι θα τα κάνετε όλα μαζί, χωρίς ο καθένας ξεχωριστά να περνάει χρόνο είτε μόνος του απολαμβάνοντας μια δραστηριότητα είτε με φίλους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Το καρφί του Αγόρου στον Κρητικό, η αδιανόητη γκάφα της Σπυροπούλου που εξόργισε την Δαλάκα και ο τραυματισμός παίκτη! Ποια ομάδα κέρδισε; (video)

Ωραιοποιείτε τα πάντα γύρω από τη σχέση σας. Τα βλέπετε όλα «ροζ» και προσπαθείτε να είστε πάντα ευγενικοί και χαρούμενοι χωρίς να θίγετε τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - σοκ: Τι βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Μαρίας Ιατρού 10 μήνες μετά τον θάνατό της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα! (video)

Ρομαντικές κινήσεις επίδειξης, αλλά χωρίς συναίσθημα. Δώρα, δημόσιες χειρονομίες στοργής και κινήσεις που περισσότερο γίνονται για επίδειξη παρά γιατί το αισθάνεται πραγματικά ο/η σύντροφος υποδηλώνουν πρόβλημα στη σχέση.

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share