Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αληθινή ιστορία: Ο συνάδελφός μου με έκανε να νιώσω ξανά γυναίκα, ο άντρας μου το έχει ξεχάσει!

5 Φεβρουαρίου 2018 19:34
Αληθινή ιστορία: Ο συνάδελφός μου με έκανε να νιώσω ξανά γυναίκα, ο άντρας μου το έχει ξεχάσει!

Κυρία Δανάη καλησπέρα σε εσάς και σε όλα τα παιδιά του σαιτ, σας διαβάζω καθημερινά. Με αφορμή το μεηλ μιας άλλης κοπέλας, θέλησα κι εγώ να στείλω γιατί διαφωνώ με αυτά που γράψατε. Ήταν μία κοπέλα που θα παντρευόταν ενώ την ίδια ώρα είχε παράνομη σχέση με κάποιον συνάδελφό της, κι εσείς είχατε γράψει να μην παίζει με την φωτιά γιατί θα καεί. Κυρία Δανάη αν μου επιτρέπεται, κάποιες φορές είναι αναγκαία αυτή η φωτιά, αυτή φλόγα. Εγώ είμαι παντρεμένη 11 χρόνια, είμαι 44 ετών και από τη στιγμή που γέννησα, ο άντρας μου ξέχασε ότι είμαι γυναίκα. Η ερωτική επαφή σε γιορτές ή τα καλοκαίρια δεν σημαίνει “ζευγάρι”. Το ότι έχω να ακούσω καλή κουβέντα πάρα πολλά χρόνια από τον σύζυγό μου για κάτι που θα φορέσω, ή για τα μαλλιά μου ή για την εμφάνιση μου, είναι όλα όσα έσβησαν την γυναικεία μου φλόγα. Μέχρι που γνώρισα εδώ και 3 μήνες τον φίλο μου στη δουλειά και ένιωσα ξανά γυναίκα. Δεν τον αποκαλώ “εραστή” γιατί δεν κάνω ό,τι κάνω μαζί του για το σεξ μόνο.Τα κολακευτικά του σχόλια για το ντύσιμό μου, για το περπάτημά μου, για το άρωμά μου μέχρι και για το μανό μου, είναι η παραμυθένια καθημερινότητα που ζω στη δουλειά. Νιώθω ότι ξαναζώ. Νιώθω ξανά γυναίκα. Και ναι, δεν με νοιάζει αν καώ παίζοντας με τη φωτιά. Μου φτάνει ότι έπαιξα. Ντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Άμφισσα: Πέθανε μέσα στην καφετέρια και μπροστά στους φίλους της η 22χρονη Στέλλα Γιακουμάκη! (photos)

Ντίνα μου, χαίρομαι που έστειλες τη διαφωνία σου, και το mail σου το δημοσιεύουμε όπως ακριβώς το έγραψες. Η φιλική γνώμη που έγραψα στην αναγνώστρια στην οποία αναφέρεσαι, δε σημαίνει πως είναι θέσφατο. Είναι απλώς μία γνώμη, μία δεύτερη σκέψη, όπως ακριβώς κάνουν οι φίλες, απλώς μία γνώμη πιο αποστασιοποιημένη και εξειδικευμένη. Της είχα γράψει όμως και κάτι ακόμα αν θυμάσαι: “Δύο άνθρωποι αλληλοσυμπληρώνονται, όχι 3! Συζήτησε τις ανάγκες με τον σύντροφό σου”. Ελπίζω να μην διαφωνείς και σε αυτό. Ο έγγαμος βίος έχει μία ρουτίνα και μία καθημερινότητα, που πολλές φορές το ζευγάρι “πνίγεται” μέσα σε αυτήν και ξεχνάει ότι είναι ζευγάρι. Εκτός από την απουσία κοπλιμέντων και φιλοφρονήσεων από τον σύζυγό σου, δεν γράφεις κάτι πιο ουσιαστικό ή ψυχοφθόρο ή επώδυνο που να σου έχει κάνει και να σε έχει απομακρύνει από κοντά του. Από ότι κατάλαβα, συνεχίζεις να διατηρείς τη σεξουαλική σου ζωή με τον σύζυγό σου παράλληλα με τον “φίλο” σου όπως τον αποκαλείς. Κρατάς την συναισθηματική ασφάλεια από τον άντρα σου και την σεξουαλική φλόγα από τον συνάδελφό σου, που όμως όταν ξεθυμάνει θα την αναζητήσεις αλλού; Αναρωτιέμαι. Κανείς δεν μπορεί να σου δώσει συμβουλές για το πώς θα ζήσεις τη ζωή σου ασφαλώς! Φρόντισε όμως να την ζεις έντιμα. Αν μη τι άλλο, οφείλεις αυτήν την εντιμότητα στον πατέρα του παιδιού σου.

Πηγή:Fay's Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share