Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καλύτερα να τις αποφύγεις: 10 λάθος κινήσεις που κάνεις μετά από έναν χωρισμό!

5 Φεβρουαρίου 2018 11:43
Καλύτερα να τις αποφύγεις: 10 λάθος κινήσεις που κάνεις μετά από έναν χωρισμό!

Μια γυναίκα όταν θέλει να δείξει ότι «Περνά και μόνη της καλά» μετά τον χωρισμό, κάνει πράγματα που σε άλλη περίπτωση μπορεί να μην έκανε ποτέ.

Με άλλα λόγια, ίσως να κάνεις ακρότητες ή πράγματα αστεία που αμέσως μετά μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που τα έκανες. Αν κάποια εξτρίμ πραγματάκια που κάνεις σε ευχαριστούν, καλώς. Αν όχι, υπάρχει και η αυτοσυγκράτηση.

Ακολουθούν 10 πράγματα που μια γυναίκα μπορεί να κάνει αμέσως μετά τον χωρισμό και φαίνεται ότι δεν τα έχει... πολυσκεφτεί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημες εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού Κατσούλη! Η ανακοίνωση της Καραβάτου στον αέρα της εκπομπής! (video)

1) Αγοράζεις χωρίς σκέψη ένα υπερβολικά μίνι φόρεμα που (συνήθως) ούτε σου χωρά: Μετά από έναν χωρισμό (ιδίως όταν δεν ήταν δική σου απόφαση) νιώθεις «αποφασισμένη» για όλα. Να βγάλεις τον πιο σέξι εαυτό σου, να του δείξεις «Τι έχασε». Ομως, φτάνεις στο σημείο να μην κολακεύεις τον εαυτό σου με την σπασμωδική επιλογή σου.

2) Κάνεις ένα εξτρίμ κούρεμα που... μετανιώνεις: Είναι σύνηθες να ξεσπάς στα μαλλιά σου μετά από έναν χωρισμό. Θες να γίνεις «ολοκαίνουρια». Το αποτέλεσμα, όμως, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε απογοητεύσει.

3) Φέρνεις τα πάνω κάτω στη διακόσμηση του σπιτιού: «Ολα τον θυμίζουν απλά και αγαπημένα, πράγματα δικά του καθημερινά» και εσύ θες να απαλλαγείς από αυτά. Οκ, μέχρι εκεί. Επειτα, ίσως να θες να αλλάξεις διαρρύθμιση στα έπιπλα για να υπάρχει καλύτερη «ενέργεια» στο σπίτι, αλλά όλο αυτό το διακοσμητικό ρεκτιφιέ κάνει το σπίτι ανάκατο!

4) Κάνεις σχέση με... όποιον βρεις μπροστά σου: Βγαίνεις συνεχώς, θες να ζήσεις «περιπετειούλες» για να τον ξεπεράσεις και συνήθως πέφτεις στα «λάθος» άτομα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για... μερακλήδες: Πενταήμερη για... swingers με ομαδικό sex σε ξενοδοχείο της Κρήτης!

5) Ο,τι κάνεις, το αναρτάς αμέσως στο Facebook: Θες να δείχνεις ότι «Περνάς και μόνη σου καλά», ότι δεν τον έχεις ανάγκη! Είτε πας για καφέ, είτε πας σε πάρτι το κοινοποιείς στο Facebook, απλά για να το δει. Φτάνεις, όμως, σε σημείο να δείχνεις το αντίθετο από αυτό που θέλεις. Οτι όλα τα κάνεις για να τα δει...

6) Ξεκινάς κάποιο νέο χόμπι... Γιατί έτσι «σου 'ρθε!»: Θες συνεχώς νέες παραστάσεις, θες εκτόνωση. Πολλές φορές ξεκινάς ένα νέο χόμπι που ουσιαστικά δεν σε ενδιαφέρει και σκορπάς απλά τα λεφτά σου.

7) Μεθάς και κάνεις επιθετικό φλερτ: Και όλα αυτά δεν είναι του χαρακτήρα σου. Τα κάνεις επειδή έχεις εκδικητικές τάσεις για τον πρώην (και τα μετανιώνεις).

8) Αγοράζεις ψηλοτάκουνα που κάνουν τα πόδια σου να υποφέρουν: Αγοράζεις τακούνια που «πεθαίνουν» τα πόδια σου, απλά για να δείξεις πόσο σέξι είσαι. Φτάνεις, όμως, σε σημείο να μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που το κάνεις... από τον πόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατέπεσε ελικόπτερο σε κατοικημένη περιοχή!

9) Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου αλλά... : Κάνεις την σπασμωδική κίνηση να κλείσεις εισιτήριο για κάποιον ακραίο (για τα δικά σου δεδομένα) προορισμό και δεν οργανώνεις τίποτε άλλο! Που θα μείνεις, τι θα φας κτλ. Αυτή η κίνηση καταλήγει συνήθως σε αποτυχία.

10) Κατεβάζεις μανιωδώς dating apps: Θες να γνωρίσεις μανιωδώς καινούριο κόσμο αλλά ξέρεις καλά ότι τέτοιου είδους εφαρμογές δεν εγγυώνται τις γνωριμίες που μπορεί να φαντάζεσαι.

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share