Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δες τι πρέπει να απαντήσεις όταν σου ζητάει γυμνές φωτογραφίες!

30 Ιανουαρίου 2018 19:11
Δες τι πρέπει να απαντήσεις όταν σου ζητάει γυμνές φωτογραφίες!

"Στείλε καμια πιο σέξι φωτογραφία σου". Ναι αμέ, μισό λεπτό.

Καλό το chat, καλό και το sexting, αλλά μπορεί πολύ εύκολα να βρεθείς προ απροόπτου και να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αγνώστους με παράλογες απαιτήσεις. Αν όμως εσύ έχεις όρεξη να διασκεδάσεις λίγο, ή δε θες να κλείσεις τις πόρτες με τον "ορεξάτο" τύπο που πέρα απ' το ότι φτιάχνεται με εικόνες στο διαδίκτυο, φαίνεται καλή περίπτωση, σου έχω την κατάλληλη απάντηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αποκάλυψη βόμβα της Ελεονώρας Μελέτη! «Με απειλούσε η σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή γιατί....»
Εκεί, λοιπόν, που το κλίμα έχει ζεσταθεί και τα αίματα έχουν ανάψει, εκείνος σου ζητάει να του στείλεις μια γυμνή σου φωτογραφία. Εσύ δε θες, και είναι και πάρα πολύ σεβαστό, για όποιον λόγο κι αν προτιμάς να μην του στείλεις τον εαυτό σου εκτεθειμένο χωρίς ρούχα.

Τι κάνεις, λοιπόν;

Στέλνεις ένα μήνυμα που λέει "Attachment: 1 Image", ή αν το έχεις στα ελληνικά γράψε κάτι του στιλ "Επισύναψη: 1 Αρχείο JPEG" ή κάτι αντίστοιχο. Αν σου πει ότι τον κοροϊδεύεις, κάνε την τρελή και συνέχισε να στέλνεις το ίδιο μήνυμα και να γκρινιάζεις για το τι πάει λάθος με το chat και δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική εξομολόγηση της 40χρονης Κατερίνας: «Βιάστηκα στα 14 μου από τον πατέρα μου και γέννησα το παιδί του» (video)

Κάποια στιγμή, είτε εσύ, είτε αυτός, θα εγκαταλείψετε την προσπάθεια.

Πηγή:Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share