Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σου θυμίζει κάτι; - Τι θεωρείται ρομαντικό στην αρχή της σχέσης και τι μετά από 3 χρόνια;

26 Ιανουαρίου 2018 08:40
Σου θυμίζει κάτι; - Τι θεωρείται ρομαντικό στην αρχή της σχέσης και τι μετά από 3 χρόνια;

Προσπαθήστε να θυμηθείτε τον εαυτό σας στο πρώτο ραντεβού με τον αγαπημένο σας.

Στη συνέχεια προσπαθήστε να θυμηθείτε πώς συμπεριφερόσασταν το πρώτο διάστημα της σχέσης σας. Σας θυμίζει κάτι; Ναι και αυτό είναι μακρινό.

Με το πέρασμα του χρόνου οι σχέσεις εξελίσσονται και χωρίς αυτό να σημαίνει πως η σχέση σας περνάει σε στάδιο παρακμής, η συμπεριφορά τόσο η δική σας όσο και του συντρόφου σας είναι πλέον διαφορετική. Λίγο η τριβή, λίγο η οικειότητα; Λίγο η αγάπη και η συντροφικότητα που έχουν αντικαταστήσει την αγωνία και την προσμονή; Το σίγουρο είναι πως εξακολουθείτε να θέλετε ο ένας τον άλλο το ίδιο!

1. Μυρωδιά

Στην αρχή, κυκλοφορεί συνέχεια στις αισθήσεις σας η μυρωδιά του και κάθε στιγμή που βρίσκεστε κοντά του σας κάνει να τον ερωτευτείτε ακόμη περισσότερο. Τρία χρόνια μετά, απλώς συνηθίζετε τη μυρωδιά του μετά από τη μπάλα, το μπάσκετ, το τρέξιμο κλπ.

2. Ύπνος και αγκαλιές

Στην αρχή, κοιμάστε κάθε βράδυ ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Τρία χρόνια μετά, το πιο πιθανό είναι πως θα περάσετε 5 λεπτά κάνοντας αγκαλιές και στη συνέχεια θα μετακινηθείτε μέχρι να βρείτε την πιο βολική στάση για τον ύπνο σας – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα γυρίσετε ο ένας την πλάτη στον άλλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την μητέρα του βρέφους που το άφησε να καεί: Για ποιο λόγο την είχε καταγγείλει στο παρελθόν η 16χρονη κόρη της!

3. Ξενύχτια

Στην αρχή, η σχέση σας είναι γεμάτη από ξενύχτια, μεταμεσονύχτιες συζητήσεις στο κρεβάτι και τη δυσκολία να κοιμηθείτε πριν από τις 2 επειδή δεν μπορείτε να σταματήσετε να αγκαλιάζεστε. Τρία χρόνια μετά, όταν σας ρωτάνε αν θέλετε να πέσετε για ύπνο από τις 10:30 νιώθετε σαν να έχετε μόλις ακούσει την πιο σέξι ατάκα της ημέρας...

4. Άνεση

Στην αρχή, είστε ντροπαλοί όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο και προσπαθείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε ώστε να φαίνεστε άνετοι. Τρία χρόνια μετά, πηγαίνετε στην τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή επειδή πολύ απλά δεν θέλετε να διακόψετε τη συζήτηση που έχετε.

5. Άγιος Βαλεντίνος

Στην αρχή, οργανώνετε με ενθουσιασμό το πρόγραμμά σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Φαγητό σε εστιατόριο, κάρτες, δώρα και ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί ένας ερωτευμένος. Τρία χρόνια μετά, αγαπιέστε τόσο πολύ που κάθε ημέρα είναι του Αγίου Βαλεντίνου! Μόνο που αντί για δώρα σας ζητάει να τον βοηθήσετε στο πλύσιμο των ρούχων κι εσείς του ζητάτε να σας φέρει χάπια για την περίοδο.

6. Το μαρούλι στο δόντι

Στην αρχή, μετά από κάθε γεύμα είστε ανήσυχοι μήπως έχει κολλήσει τίποτα στα δόντια σας γιατί δεν θέλετε να χαλάσετε την τέλεια εικόνα σας. Τρία χρόνια μετά, ξέρετε ότι αν έχετε κάτι στα δόντια σας ο αγαπημένος σας όχι μόνο θα σας το πει αλλά μάλλον θα επιχειρήσει να σας το βγάλει. (Ναι, το κάνατε εικόνα και δεν σας άρεσε αλλά συμβαίνει!)

7. Snapchat

Στην αρχή, περνάτε τέλεια κάνοντας μαραθώνιους στο Snapchat. Τρία χρόνια μετά, αντί να στέλνετε τις πιο ωραίες και σέξι φωτογραφίες συμπεριλαμβάνετε ο ένας τον άλλον στη λίστα με τους αποστολείς των χειρότερων φωτογραφιών σας στις οποίες κάνετε γκριμάτσες, δείχνετε το προγούλι σας, αλληθωρίζετε κλπ.

8. Από τα κοπλιμέντα σε αυτά που προκαλούν εκνευρισμό

Στην αρχή, δεν μπορείτε να σταματήσετε να τονίζετε τα προτερήματα του άλλου και να κάνετε συνεχώς κοπλιμέντα. Τρία χρόνια μετά, εξακολουθείτε να λέτε καλά πράγματα ο ένας στον άλλο όμως τα ισορροπείτε απαριθμώντας όλα αυτά τα ενοχλητικά πράγματα που σας εκνευρίζουν στον σύντροφό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Στο σημερινό επεισόδιο 26/1 η Σοφία γυμνάζει τον Μπάμπη ο οποίος έχει χάσει…

9. Τι θα φάμε;

Στην αρχή, επιλέγετε με προσοχή το γεύμα που θα παραγγείλετε σε ένα εστιατόριο: παίρνετε μία σαλάτα, πένες και γενικά ό,τι είναι πιο υγιεινό και εύκολο να φαγωθεί χωρίς να γίνετε χάλια (μεταξύ μας, η επιλογή της σαλάτας είναι παγίδα γιατί η μάχη με τα μαρούλια είναι πάντα χαμένη όταν δεν θέλετε να χαλάσετε την αψεγάδιαστη εικόνα σας). Τρία χρόνια μετά, παραγγέλνετε το πιο φουσκωμένο μπέργκερ του μενού και την ώρα που το τρώτε βγάζετε ηδονικούς ήχους απόλαυσης που δεν έχουν καμία σχέση με τον αγαπημένο σας που κάθεται ακριβώς δίπλα σας. Εκείνος μάλιστα δεν πρόκειται να το προσέξει γιατί ακολουθεί την ίδια ακριβώς διαδικασία.

10. Όταν σας καλεί στο τηλέφωνο

Στην αρχή, σας πιάνει πανικός κάθε φορά που βλέπετε το όνομά του στην οθόνη του κινητού. Τρία χρόνια μετά, σας αρέσει ακόμη όταν μιλάτε στο τηλέφωνο αλλά αντί να το σηκώνετε προσέχοντας πώς θα μιλήσετε συνήθως λέτε κάποιο αστείο ή χρησιμοποιείτε την πιο μη-σεξουαλική φωνή σας...

11. Όμορφη και σέξι

Στην αρχή, προσπαθείτε να είστε πάντα όμορφες και περιποιημένες όταν βρίσκεστε. Τρία χρόνια μετά, σας κάνει να νιώθετε όμορφες και σέξι ενώ έχετε μόλις ξυπνήσει και στην πραγματικότητα είστε σαν να σας έχει χτυπήσει τρένο.

12. Όταν χτυπά το κουδούνι στη 1 τη νύχτα

Στην αρχή, έρχεται ενθουσιασμένος κάθε φορά που τον καλείτε στη 1 το βράδυ για να περάσετε «λίγο χρόνο μαζί»... Τρία χρόνια μετά, εμφανίζεται μόνος του στην πόρτα σας κατά τη 1 αλλά για να καλύψει τη βραδινή σας λιγούρα ή για να σας φέρει πρώτες βοήθειες για την περίοδο. Ή απλώς γιατί κανείς από τους δύο δεν θέλει να κοιμάται μόνος.

13. Πώς βλέπεις τους άλλους

Στην αρχή, νιώθετε πως δεν έχετε μάτια ο ένας μόνο για τον άλλο. Τρία χρόνια μετά, γνωρίζετε πολύ καλά και οι 2 ότι μπορεί να θεωρείτε ωραίους και άλλους ανθρώπους, το λέτε ο ένας στον άλλον περιπαικτικά, γελάτε (ενώ κανονικά ζηλεύετε και λίγο) και ίσως αρχίσετε να τσιμπιέστε.

14. Τι σας αρέσει σε εκείνον

Στην αρχή, βρίσκετε ελκυστικά τα καλύτερα και πιο εμφανή χαρακτηριστικά τους, όπως τα μαλλιά, τα μάτια, το σώμα κλπ. Τρία χρόνια μετά, σας αρέσουν ακόμη τα ίδια όμως η λίστα έχει εμπλουτιστεί και με άλλα πιο προσωπικά στοιχεία όπως τον γραφικό του χαρακτήρα, τον τρόπο που προφέρει τις λέξεις ή ακόμη και το ύφος του όταν διαβάζει ένα βιβλίο.

15. Πεταλούδες στο στομάχι

Στην αρχή, νιώθετε πεταλούδες στο στομάχι κάθε φορά που τον ακούτε να λέει το όνομά σας. Τρία χρόνια μετά, οι πεταλούδες δεν έρχονται και τόσο συχνά αλλά παραχωρούν τη θέση τους στην αγάπη και στα πιο σταθερά, δυνατά και βαθιά συναισθήματα που εκδηλώνονται κάθε φορά που είστε μαζί.

16. Τα τραγούδια γραμμένα όλα για σας

Στην αρχή, σχεδόν όλα τα τραγούδια που ακούτε τα συνδέετε απευθείας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τρία χρόνια μετά, και ενώ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι η σχέση σας, ακούτε τα παλιά τραγούδια με ένα γλυκό χαμόγελο νοσταλγίας και χαράς, συνδέετε καινούργια τραγούδια με τη σχέση σας και το καλύτερο όλων; Έχετε 2-3 τραγούδια που νιώθετε σαν να έχουν γραφτεί μόνο για εσάς.

17. Δώρα

Στην αρχή, παίρνετε τα πιο γλυκά και ωραία δώρα ο ένας στον άλλον. Τρία χρόνια μετά, όταν κάνετε τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ μαζί με τη δική σας αγοράζετε και μία δεύτερη οδοντόβουρτσα για τον σύντροφό σας. Και είναι και ευγνώμων γι’ αυτήν την κίνηση.

18. Οι κουβέντες

Στην αρχή, οι συνομιλίες σας είναι σαν ένα ατελείωτο ταξίδι αναδρομής στο παρελθόν σας όπου μαθαίνετε συνεχώς καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλο. Τρία χρόνια μετά, σας υπενθυμίζουν να μην βάλετε πολύ πιπέρι στο φαγητό γιατί μετά πονάει το στομάχι σας και του υπενθυμίζετε να μην φάει πολύ παγωτό το βράδυ γιατί μετά δεν θα μπορεί να κοιμηθεί (πάλι!)

19. Ομορφιά

Στην αρχή, σας αρέσει να περιποιείστε τον εαυτό σας κρυφά από τον σύντροφό σας και προσπαθείτε να δείξετε ότι είστε τόσο όμορφες και λαμπερές χωρίς καμία απολύτως προσπάθεια. Τρία χρόνια μετά, του λέτε ότι δεν έχετε ξυρίσει τα πόδια σας επί δύο εβδομάδες και τραβιέστε για να μην σας ακουμπήσει... Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό από αυτό;!

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share