Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αληθινή εξομολόγηση: Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και έχω παράλληλη σχέση με τον συνάδελφό μου!

26 Ιανουαρίου 2018 08:09
Αληθινή εξομολόγηση: Ετοιμάζομαι να παντρευτώ και έχω παράλληλη σχέση με τον συνάδελφό μου!

Kαλησπέρα. Δεν ξέρω πώς μπορώ να σας περιγράψω με λίγα λόγια αυτό που μου συμβαίνει. Θα ξεκινήσω λέγοντας πως έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι τον Ιούλιο του 18, θα παντρευτούμε με τον φίλο μου, που είμαστε μαζί 6 χρόνια από τα 23 μας.

Το κακό νέο είναι ότι από τον Σεπτέμβριο που γύρισα στη δουλειά μετά από τις διακοπές, δέχομαι το έντονο φλερτ ενός συναδέλφου, μικρότερου σε ηλικία από εμένα, στο οποίο φλερτ…ενέδωσα. Σε ένα δείπνο της εταιρείας, μετά από πολλά ποτά, μου πρότεινε να με γυρίσει με το αμάξι του στο σπίτι. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Την πρώτη φορά.Διαβάστε παρακάτω...

Από τότε έχουν υπάρξει κι άλλες φορές, όλες στο αυτοκίνητο γιατί δεν θέλω να εκτεθούμε σε ξενοδοχεία. Από τη μία, νιώθω πάρα πολύ άσχημα που το κάνω αυτό στον σύντροφό μου. Από την άλλη, η έξαψη που νιώθω με όλο αυτό το πρωτόγνωρο και παράνομο που ζω με τον συνάδελφο, που είναι πολύ διακριτικός, είναι κάτι που δεν είμαι έτοιμη να το τελειώσω. Νιώθω πως θέλω κάποιος άλλος να πάρει την απόφαση για μένα…Τζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικές εξελίξεις με την μητέρα του βρέφους που το άφησε να καεί: Για ποιο λόγο την είχε καταγγείλει στο παρελθόν η 16χρονη κόρη της!

Τζίνα μου, κανείς δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και το κόστος των πράξεων σου εκτός από σένα. Στο μήνυμά σου, φαίνεται ξεκάθαρα πως έχεις ήδη έτοιμη μέσα σου μία απόφαση που όμως, δεν την υλοποιείς! “Καλό νέο” χαρακτηρίζεις το γάμο σου με τον σύντροφό σου, “κακό νέο” και “παράνομο” την σαρκική επαφή με τον συνάδελφό σου. Μέσα σου λοιπόν ξέρεις ποιο είναι το σωστό. Αν όλα είχαν τελειώσει την πρώτη νύχτα που ενέδωσες “μετά τα πολλά ποτά”, θα μπορούσα να κατανοήσω την κατάσταση, αφού το αλκοόλ χαλαρώνει τις αντιστάσεις μας. Το ότι συνεχίζεις νηφάλια να ενδίδεις , είναι κάτι που δυσκολεύομαι να κατανοήσω. Γιατί σημαίνει πως υπάρχουν κενά στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Αν σε καλύπτει συναισθηματικά και σεξουαλικά, δεν υπάρχει λόγος να παίζεις με τη φωτιά γιατί αργά ή γρήγορα θα καείς. Αν από την άλλη, αυτά τα κενά προσπαθείς να τα συμπληρώσεις με την παρουσία του συναδέλφου σου στην ερωτική σου ζωή, τότε φοβάμαι πως αυτή η…συμπλήρωση, θα συνεχίζει και κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου. Δύο άνθρωποι αλληλοσυμπληρώνονται, όχι 3! Ψάξε μέσα σου τις ανάγκες σου, τα κενά στη σχέση σου και συζήτησέ τα με τον σύντροφό σου. Κι αν είσαι έτοιμη να τα αποδεχτείς ή να τα καλύψετε μαζί, οι δυο σας, τότε…η ώρα η καλή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Στο σημερινό επεισόδιο 26/1 η Σοφία γυμνάζει τον Μπάμπη ο οποίος έχει χάσει…

Πηγή:Fay's Book

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share