Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτές οι μυρωδιές ανάβουν τους άνδρες!

10 Ιανουαρίου 2018 21:26
Αυτές οι μυρωδιές ανάβουν τους άνδρες!

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ποιες είναι οι πιο σέξι μυρωδιές για τους άντρες… και τα αποτελέσματα είναι πιο περίεργα απ’ ό,τι περιμέναμε.

Μια νέα μελέτη του Smell and Taste Treatment & Research Foundation κατέληξε στις μυρωδιές που οι άντρες θεωρούν πιο σέξι. Διάφορες οσμές μελετήθηκαν ως προς την αντίδρασή τους από τους ερευνητές του ιδρύματος, και ο ερεθισμός μετρήθηκε μέσω της ροής του αίματος προς το πέος. Και, ενώ υπάρχουν ορισμένα αναμενόμενα αρώματα στην λίστα, πολλά από αυτά μας έκαναν να απορήσουμε.

Μέχρι τουλάχιστον να θυμηθούμε ότι τα περισσότερα είναι αρώματα που ανήκουν σε πεντανόστιμα φαγητά. Ίσως τελικά το παλιό ρητό να έχει δίκιο· ο έρωτας όντως περνάει απ’ το στομάχι.

Βανίλια
Από παλιά υπήρχαν υποψίες ότι η βανίλια δρα αφροδιασιακά, αλλά φαίνεται πως η γλυκιά της μυρωδιά μπορεί πραγματικά να επηρεάσει την ερωτική διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ: Νεκρός στο κελί του στον Κορυδαλλό βρέθηκε ο δολοφόνος εγκλήματος που "πάγωσε" το Πανελλήνιο πριν λίγους μήνες!

Ντόνατς
Εντάξει, εδώ μετακινούμαστε σε λιγότερο… φυσικά μονοπάτια. Αλλά μιλάμε για ντόνατς. Τα ντόνατς είναι καλά. Κι εμείς πιστεύουμε ότι τα ντόνατς είναι σέξι.

Κολοκυθόπιτα
Η έρευνα δηλώνει πως 40% από τους συμμετέχοντες ένιωσαν τον ερεθισμό τους να μεγαλώνει με αυτή τη μυρωδιά. Και αν σκεφτούμε ότι αυτό το γλυκό, εκτός από την κολοκύθα, συνήθως περιέχει βανίλια και κανέλλα (ακόμα ένα αφροδισιακό), δεν αμφιβάλλουμε.

Πορτοκάλι
Γιατί; Ίσως ποτέ δεν θα μάθουμε. Μπορεί να φταίει ότι τα πορτοκάλια είναι σφιχτά, μα συνάμα απαλά, και ότι τα ζουλάμε. Το μυαλό κάνει περίεργους συνειρμούς, και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εξηγούμε τα πάντα, εντάξει;

Ποπκόρν
Κοιτάξτε, εδώ… δεν έχουμε τι να πούμε. Μόνο ότι το σκεφτήκαμε για λίγο και μας βρίσκει περιέργως σύμφωνους. Επίσης τώρα πεινάμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Τι ζητάει η χαροκαμένη μάνα από τον δολοφόνο της κόρης της;

Σοκολάτα
Είναι περίεργο; Όχι. Ίσως το πιο γνωστό αφροδισιακό τρόφιμο, το πιο λατρεμένο γλυκό, και μία ουσία που ξέρεις ότι πάντα θα βρίσκεται δίπλα σου. Η σοκολάτα είναι από τους πιο πιστούς συντρόφους του ανθρώπου. Και αυτό είναι σέξι.

Πηγή:in2life

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share