Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Οι ερευνητές αποκαλύπτουν με ποιον άνδρα φαντασιώνονται οι γυναίκες ότι απατούν τον σύντροφό τους!

4 Δεκεμβρίου 2017 18:36
Οι ερευνητές αποκαλύπτουν με ποιον άνδρα φαντασιώνονται οι γυναίκες ότι απατούν τον σύντροφό τους!

Ο εχθρός είναι πιο κοντά από ό,τι πιστεύουν οι άντρες…

Μπορεί να θεωρηθεί η ερωτική φαντασίωση απιστία; Σίγουρα όχι. Νέα έρευνα, όμως, αποδεικνύει πως μία πολύ συγκεκριμένη φαντασίωση των γυναικών συχνά καταλήγει να παίρνει… σάρκα και οστά.
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το γνωστό site γνωριμιών ''Gleeden'', το αρσενικό με το οποίο φαντασιώνονται συχνότερα οι γυναίκες που είναι σε σχέση πως απατούν τον σύντροφό τους δεν είναι άλλο από τον γοητευτικό γείτονα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Τζίμη Πανούση μετά την ανακοπή που υπέστη!

Συγκεκριμένα, το 62% των 8.000 γυναικών που συμμετείχαν στη έρευνα, έχουν πέσει θύματα της συγκεκριμένης φαντασίωσης, με το πιο ανησυχητικό στοιχείο να είναι άλλο: Ότι το 31% τελικά κατέληξε να κάνει σεξ με τον γείτονα ενώ βρισκόταν σε σχέση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, από το ποσοστό αυτό, το 62% αρκέστηκε σε ένα one night stand, το 14% απιστούσε επί εβδομάδες μαζί του, ενώ μόλις το 6% συνέχισε να βλέπει τον γείτονα για έναν περίπου χρόνου.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το αντίστοιχο ποσοστό των ανδρών (αυτών που φαντασιώνονται τη σέξι γειτόνισσα δηλαδή) ανέρχεται στο 71%. Ακόμα μεγαλύτερο, δηλαδή, από αυτό των γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – spoiler! Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα την ατομική ασυλία!

Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να νοικιάσεις σπίτι με τον καλό σου, λοιπόν, φρόντισε να βεβαιωθείς πως δεν υπάρχει κάποια γοητευτική γειτόνισσα στον ορίζοντα…

Πηγή: Lady Like

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share