Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρευνα: Τόσος χρόνος χρειάζεται για να ερωτευτούμε κάποιον!

21 Νοεμβρίου 2017 19:11
Έρευνα: Τόσος χρόνος χρειάζεται για να ερωτευτούμε κάποιον!

Η επιστήμη ανακάλυψε πόσο χρόνο μας παίρνει για να ερωτευτούμε κάποιον.

Έρωτας με την πρώτη ματιά ή όχι; Αυτό το δίλημμα έχει βασανίσει εκατομμύρια κόσμο τα τελευταία χρόνια καθώς και οι δύο πλευρές υποστηρίζουν ότι αυτοί έχουν δίκαιο.
Εσύ τι να κάνεις όμως τώρα; Ποιον να πιστέψεις; Όχι τίποτα άλλο δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και στο φλερτ του τύπου στο μπαρ, γιατί ενδέχεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα αλλά ας είμαστε ειλικρινείς πιο πιθανό είναι να πας σπίτι αγκαλιά με την κολλητή σου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Δήμητρα Ματσούκα; Οι αποκλειστικές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα…

Μια νέα έρευνα πάντως υποστηρίζει ότι 1/5 του δευτερολέπτου αρκεί για να ερωτευτείς κάποιον καθώς τόσο χρόνο χρειάζεται ο εγκέφαλος μας να πλημμυρίσει από τα χημικά που τον κάνουν να αισθάνεται υπέροχα- όπως ακριβώς συμβαίνει και όταν κάνεις χρήση κοκαΐνης. Καλά έλεγε η Ke$ha πως 'Your love is my drug'.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Η αλήθεια για τον γάμο της Μελέτη, το τρολάρισμα και το ψέμα! Τι συνέβη στην πραγματικότητα;

Αυτά τα χημικά επηρεάζουν 12 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας και είναι υπεύθυνα για τα διαφορετικά είδη αγάπης που βιώνουμε. ''Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η αγάπη είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα, δεν είναι κάτι τόσο απλό όπως νομίζουμε όλοι''.

Πηγή:Ladylike

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share