Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Γνωστή ιστοσελίδα dating έψαξε τα αρχεία της και αποκάλυψε: Αυτή είναι η μέρα και η ώρα που απατούν οι περισσότεροι άνδρες!

16 Νοεμβρίου 2017 16:18
Γνωστή ιστοσελίδα dating έψαξε τα αρχεία της και αποκάλυψε: Αυτή είναι η μέρα και η ώρα που απατούν οι περισσότεροι άνδρες!

Αν έχω κάποια μαντική ικανότητα, δεν μιλάω εκ πείρας, δεν μιλάω καν εγώ, αλλά οι αριθμοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Ο 16χρονος Αλβανός που μάγεψε τους κριτές με την φωνή του! Ποιος τον επέλεξε; (video)

Η ιστοσελίδα www.illicitencounters.com, η οποία είναι ό,τι λέει το όνομά της ("παράνομες συναντήσεις", τρομάρα σας) έψαξε τα δεδομένα του και ξεφούρνισε ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα πορίσματα γύρω από το πότε επιλέγει να κάνει λαδιά το άτιμο το αρσενικό. Δεν είναι όλες οι ώρες και οι μέρες ίδιες, ααα όλα κι όλα. Έχει και η απιστία το timing της.


Οι άντρες χρήστες της συγκεκριμένης διάσημης στους κόλπους των δεσμευμένων μπερμπάντηδων ανά τον κόσμο ιστοσελίδας γνωριμιών είναι ενεργοί κυρίως τις Δευτέρες το πρωί μεταξύ 8 και 9 το πρωί και τις Παρασκευές το βράδυ μεταξύ 9 και 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: The Voice: Μάγεψε τους κριτές από το πρώτο δευτερόλεπτο, ρίχνοντας "χυλόπιτα" στην κοπέλα του! (video)

Το μάτι γυαλίζει κοινώς μετά το Σαββατοκύριακο που λογικά οι συμπαθείς κύριοι έχουν περάσει με την οικογένεια και άρα Δευτέρα πρωί θέλουν να πάρουν τον αέρα τους, να νιώσουν ζωντανοί άντρες και πάλι αλλά και ακριβώς πριν απ' αυτό. Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, σου λέει.

Βρε, άντε από 'δω.

Πηγή: Ladylike

 

Έρωτας και Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share