Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σχέση εξ αποστάσεως: Μια διαφορετική εμπειρία που πρέπει σίγουρα να απολαύσεις!

21 Οκτωβρίου 2017 14:55
Σχέση εξ αποστάσεως: Μια διαφορετική εμπειρία που πρέπει σίγουρα να απολαύσεις!

Οι σχέσεις εξ αποστάσεως είναι δύσκολες. Η μοναξιά, το διαρκές συναίσθημα ότι σου λείπει ο σύντροφός σου, το ότι δεν είσαι κομμάτι της καθημερινότητάς του και η αγωνία μήπως γνωρίσει κάποια άλλη ή βαρεθεί να είναι μόνος, όλα αυτά είναι εκεί για να βασανίζουν το μυαλό σου.

Θα μπορούσες όμως να το πάρεις από την άλλη. Αντί δηλαδή να σκέφτεσαι όλα όσα σε αγχώνουν, να δεις τη θετική πλευρά της εξ αποστάσεως σχέσης σου και να απολαύσεις όλα τα προνόμια που μπορεί να σου προσφέρει.

Έχεις τη δική σου ζωή: Κανονίζεις την ημέρα σου με βάση τις δικές σου ανάγκες και δεν έχεις το μόνιμο άγχος ότι μπορεί να «ρίξεις» την παρέα σου. Ο χρόνος είναι όλος και αποκλειστικά δικός σου και τον αξιοποιείς όπως εσύ θες.

Η επικοινωνία σας είναι ουσιαστική: Από τη στιγμή που βασίζεται αποκλειστικά στα λόγια έχεις μάθει να εκφράζεις τα συναισθήματά σου με τον πιο ακριβή τρόπο. Ταυτόχρονα, έχεις μάθει να ακούς, πράγμα που σημαίνει ότι είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις ό,τι και αν σου πει.

Το κρεβάτι είναι όλο δικό σου: Μικρή λεπτομέρεια, θα σκεφτεί κανείς, αλλά μερικές φορές είναι σημαντική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Την ώρα που σκότωσε την κόρη της άκουσα την μάνα να..." - Ανατριχιαστική μαρτυρία για την τραγωδία στο Μαρκόπουλο, μια εβδομάδα μετά!

Δεν χρειάζεται να ζητήσεις χρόνο: Είναι η δύσκολη στιγμή που θέλεις να ζητήσεις από τον σύντροφό σου χρόνο για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μία σειρά. Όταν όμως εκείνος είναι χιλιόμετρα μακριά, το να διατυπώσεις ένα τέτοιο αίτημα είναι εντελώς περιττό. Έτσι και εσύ βγαίνεις από τη δύσκολη θέση και ο φίλος σου γλιτώνει το επίπονο διάστημα της αναμονής μέχρι να του ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου.

Έχεις λόγο να ταξιδέψεις: Η ανάγκη να τον δεις θα γίνει κάποια στιγμή έντονη και έτσι θα χρειαστεί να κάνεις ένα ταξιδάκι. Φυσικά έχετε την ευκαιρία να δώσετε ραντεβού και σε άλλους προορισμούς και να εξερευνήσετε καινούρια πράγματα μαζί.

Ξέρεις ότι είστε στη ίδια σελίδα: Είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των υγιών εξ αποστάσεως σχέσεων γιατί νιώθεις πιο έντονη την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις ότι δεν θέλεις να χάσεις τον χρόνο σου και έτσι ζητάς να μάθεις τι ακριβώς θέλει από εσένα.

Έχεις κάποιον να μιλήσεις: Σε αυτές τις περιπτώσεις που η σχέση βασίζεται αποκλειστικά στην επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων, ξέρεις ότι το Messenger και το Skype του θα είναι πάντα ανοιχτά για σένα.

Έχεις πολλά να πεις: Καθετί που συμβαίνει στη ζωή σας είναι αφορμή για συζήτηση, και πάντα θα έχεις κάτι του περιγράψεις ή να τον ρωτήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το twitter «στολίζει» τον Βασιλακάκο για την οικειοθελή αποχώρηση του! «Σηκώνεις λίγο την φουστίτσα σου να δω κάτι που θέλω;»

Η σεξουαλική ζωή: Δεν θα φτάσετε γρήγορα στο σημείο που το σεξ γίνεται περισσότερο από ανάγκη. Η απόσταση σάς δημιουργεί μεγαλύτερο πάθος και κάθε φορά η σεξουαλική επαφή είναι έντονη και μοναδική. Επιπλέον, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Πάντα ανυπομονείς για κάτι: Και αυτό είναι να δεις τον σύντροφό σου, ή να φτάσουν τα Χριστούγεννα για να συναντηθείτε ή οι διακοπές για να ταξιδέψετε μαζί. Η σχέση εξ αποστάσεως είναι δύσκολη, αλλά πάντα θα ενθουσιάζεσαι σε κάθε συνάντησή σας.

Πηγή: bovary.gr

 

Σχέσεις

Ροή ειδήσεων

Share